Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Καλησπέρα από τον σχετικό άσχετο πάλι. Πέρασα την stable από developer. Έκανα full wipe το κινητό κλπ, αλλά έχασε το root. Είναι λογικό; Μπορεί να είναι root το κινητό και να φοράει stable ελληνική rom; Πως θα μπορούσα να το ξανακάνω root; Κάθε βοήθεια δεκτή. Επίσης από το twrp backup, μπορώ να κάνω restore μόνο το data (γιατί με την αλλαγή και το χάσιμο του root δεν μπορώ να τρέξω το titanium backup για να κάνω restore). Ευχαριστώ και πάλι. Ανυπομονώ να σας δω στην συνάντηση!
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και εγώ με τη σειρά μου. Αλλά θέλω να σας πω τι έκανα: Όταν τελικά πέρασα το twrp, μετά στην εγκατάσταση της rom δεν έκανα wipe τίποτα. Τώρα λοιπόν έχω μία multilingual rom με ελληνικά. a69269d3756524061053dd5d72f48de1.jpgff4e708f1abb9c20619455379e9af5fd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγαπητοί φίλοι, Εγώ έχω κάνει την μ@λ@κία να περάσω την ελληνική rom χωρίς να κάνω wipe κάτι. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να έχει το τηλέφωνο μόνο την gtv; Αν κάνω reboot σε recovery μου βγάζει το adb twrp αν το λέω σωστά. Τι πρέπει να κάνω Wipe ώστε να μην χάσω data και εφαρμογές; Υποθέτω σωστά αν πω πως κάνοντας wipe all εκτός data και μετά ξανά install το zip της gtv θα έχω μόνο αυτήν. Παρακαλώ βοηθείστε, γιατί έχω βγάλει τα ζαντολάστιχα και περιμένω...
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και εγώ με τη σειρά μου. Αλλά θέλω να σας πω τι έκανα: Όταν τελικά πέρασα το twrp, μετά στην εγκατάσταση της rom δεν έκανα wipe τίποτα. Τώρα λοιπόν έχω μία multilingual rom με ελληνικά. Μέχρι στιγμής όλα τέλεια. Ενημερώστε με αν νομίζετε οτι έκανα βλακεία, αλλιώς νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε κι εσείς 059f0278e3b06f61dc5bac1e2adff187.jpgb73a617cb4fd0a56e28e73e940ccccbc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 3 - MTK
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αν κατεβάσω την original English - Chinese και πάω με το update; ή να ξαναβάλω την dev με αυτόν τον τρόπο