Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.
-
Redmi note 3 - MTK
ΜήνυμαΩραία. Επειδή έχω wind, τι κάνω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Redmi note 3 - MTK
ΜήνυμαΚαλημέρα. Πιστεύω ότι έχω κάνει μια πατάτα και θέλω την επιβεβαίωσή σας. Έκανα αλλαγή της rom από Αγγλοκινέζικη stable σε Αγγλοκινέζικη dev. Μόλις τελείωσε, έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Στο καπάκι έκανα αλλαγή της rom σε Global beta που βρήκα από εδώ forum με sp flash tool. Το κινητό δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ερώτηση 1: Θα έρθει το sms για να ξεκλειδώσω; Ερώτηση 2: Στην αλλαγή της rom σβήνει τα πάντα από τη μνήμη του κινητού,ή αν έχω backup αυτό μένει; Σας ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “1. Ο octacore είναι το Redmi note 3 το απλό με τον MTK, ο hexacore είναι το Pro με Snapdragon. 2. Μαμισια είναι αλλά δεν καλύπτει ακόμα Ελληνικά(τουλάχιστον όχι 100%) 3. Με Mi Flash βάζοντας το κινητό σε edl mode. Αν έχεις ξεκλειδώσει τότε με Mi flash se fastboot mode που ειναι και πιο ασφαλές. Αν το πάρεις απόφαση το συζητάμε εκτενέστερα. 4. 2-4 μέρες λογικά θα έχεις το οκ. Για να ξεκλειδωσεις καλό θα είναι για 100% επιτυχία να έχεις official dev rom 5. Προσωπικά πιστεύω…
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλό μήνα!!! Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και έχω μερικές ερωτήσεις. Αν κάποιες από τις ερωτήσεις μου δεν είναι για το θέμα αυτό, παρακαλώ συγχωρέστε με, και υποδείξτε μου που να απευθυνθώ. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους όσους έφτιαξαν (και συνεχίζουν) να φτιάχνουν τους διάφορους οδηγούς. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3, αγορασμένο από την EU Warehouse στην Ελλάδα. Είχε μια ROM που είχε μεν ελληνικά αλλά όπως κατάλαβα δεν ήταν official και έτσι μετά από διάβασ…
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone