Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 501.
-
Παράθεση από Angelo_95: “ ” Παράθεση από Angelo_95: “Καλησπερα σας, Πριν λίγο έκανα root το rn5 μου. Πρώτη φορά σε xiaomi, πριν ήμουν κάτοχος ενός 1+1 Τώρα για πείτε; Τι κάνω; Αρχικά έλεγα να περάσω την evolutionX εκτός αν έχετε να προτείνετε άλλη. Πώς την περναω; Απλά την τρέχω από το twrp; Επιπλέον θέλω να περάσω gcam. Απλά βοηθήστε λίγο γιατί δεν έχω καταλάβει και πολλά. Ευχαριστώ. ” Google Camera Port: jairo_rossi apks pixel plus v2 [ROM][10.0][OFFICIAL] EVOLUTION-X 4.6 [WHYRE… | Xiaomi Redm…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Μέχρι και Android 11 έχει βγει ” ειναι stable ; custom kernel για το android 11 υπαρχει ; επισης αν η ΗΠΑ αποφασισει να κανει ban την xiaomi τι θα γινει με τις google mobile services ; ” Είναι pixel beta 3 GSI φορτώνει κανονικά έχει πρόβλημα η κάμερα στο βίντεο η gcam pixelplus που δοκίμασα κολλάει Και όταν έβαλα το magisk κόλλησε στο Bootanimation
-
#MiUI12 #Hellas #XTRV #ROM #Port MIUI 12 Hellas XTRV New Update | Android 10 Build Date - 13.06.2020 Build Version - 20.6.11 ▪️Download - Gdrive [1.7 GB] ▪️Support Group ▪️Changelogs ▪️Credits - - @electrojack - @boeloekzz - @NAHSEEZ - @minte03 - @AbhiXShakya - @EdwardROCKS - @GokuMUI7 ▪️Bugs - - Almost fixed everything - Aroma issues fixed ▪Notes By - @theprofessorRN5P Join @WhyRedCloud™ for more updates Group @Rn5POfficial | @Rn5POT Αυτό βρήκα
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “ορίστε το λινκ ” Παράθεση από ipankas: “είναι Android 10 ” α, ευχαριστω, που θα μπορουσα να διαβασω σχολια για αυτες? πριν δοκιμασωνα δω αν υπαρχουν τα θεματακια του miui 12 ή οχι...(μονο αγγλικα σε καποια σημεια, πχ επαφες, πολυ χρηση ram κτλ) ” Αυτό προσπαθώ να βρω και γω αλλά δεν βρήκα κάτι
-
Δεν έχω λόγια! Τέλος εποχής για whyred.....
-
Όλα καλά σε whyred. Ελπίζω να μη γράφω για τελευταία φορά, εκεί που περιμέναμε android 10 να μας κόψουν και τις developer
-
Όλα καλά σε whyred
-
Σε whyred όλα καλά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις εφαρμογές τηλέφωνο Google και το messages Google τα μηνύματα δεν συχρονιζονται και κλήσεις ή δεν εμφανίζονται ή αργούν να εμφανιστούν. Και αυτό συμβαίνει από τότε που πέρασα τη miui 12
-
Περάστηκε σε whyred από την εφαρμογή όλα καλά