Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 501.
-
Παράθεση από vanni: “Μιλάμε για το whyred για τα άλλα τηλέφωνα δεν μπορώ να πω ” Το τσέκαρα δεν δουλεύει μόνο με παλιότερο modem. Ξανά πίσω στην havoc os περιμένοντας το Android 10 αν εκεί αντιμετωπίσω πρόβλημα τότε θα περάσω το miui με τον συγκεκριμένο τρόπο
-
Παράθεση από vanni: “Περάστηκε σε whyred και πάλι το εικονίδιο του VoLte δεν εμφανίζεται αλλά παρόλαυτα λειτουργεί κανονικά. ” Το vowifi λειτουργεί;
-
Σε whyred όλα καλά εκτός το vowifi Υπάρχει πιθανότητα στην επόμενη να διορθωθεί;
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore ” αν θελετε μπορειτε να κανετεμέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος αλλιως νομιζω θα παιξει, δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο... κατεβαστε…
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από ipankas: “Τα έχω ενεργοποιήσει αλλά το vowifi δεν δουλεύει Μήπως έχεις κάτι έχτρα ” φαντάζομαι για cosmote μιλάς ” Ναι για cosmote
-
Τα έχω ενεργοποιήσει αλλά το vowifi δεν δουλεύει Μήπως έχεις κάτι έχτρα στο magisk
-
Παράθεση από thanfun: “το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) και συγνωμη που επαναλαμβανομαι απλα το χρειαζομαι στο σπιτι μου λογω κακου σηματος cosmote και γι αυτο μεχρι και για το wifi + hot spot βρηκα fix εδω αλλα για το vowifi τζιφος (εχω ενεργοποιημενη την επιλογη και απο την cosmote επισης, με miui 10 δουλευε μια χαρα) και δεν βρηκα και καποιον να μου πει αν δοκιμασε στο τηλεφωνο του αν λειτουργει το vowifi να ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα οποιαδηπ…
-
Παράθεση από thanfun: “το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) και συγνωμη που επαναλαμβανομαι απλα το χρειαζομαι στο σπιτι μου λογω κακου σηματος cosmote και γι αυτο μεχρι και για το wifi + hot spot βρηκα fix εδω αλλα για το vowifi τζιφος (εχω ενεργοποιημενη την επιλογη και απο την cosmote επισης, με miui 10 δουλευε μια χαρα) και δεν βρηκα και καποιον να μου πει αν δοκιμασε στο τηλεφωνο του αν λειτουργει το vowifi να ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα οποιαδηπ…