Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 501.
-
Παράθεση από maikmaik: “Τα έχω περασμένα από τότε που τα έδωσα. Δεν έχω πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” Μη μας απογοητεύεις αν δεν κάνει κάτι ο UserXP
-
Όλα καλά σε whyred και το dolby δουλεύει και το YouTube vanced
-
Παράθεση από fanismarg: “Έκανα το update... Δε μου ζήτησε factory reset... Μέχρι τώρα καλά το βλέπω... Ούτε lag ούτε τίποτα... Θα δω κ την μπαταρία τις επόμενες μέρες... Dark theme ωραίο... Να βρω κ ένα θέμα καλό να ταιριάζει τώρα κ όλα καλά... Καμία πρόταση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το vowifi δουλεύει; Μόλις έκανα την αναβάθμιση και το vowifi δουλεύει
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΓιατί λέει τόσα mb στον προμηθευτή;
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Οι επιλογές που είναι οι συγκεκριμένες. Ποιες από αυτές να ξετικαρω
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΤο backup είναι της προηγούμενης rom xtrv 9.5.23 πάντα πέρνω backup όταν είναι να κάνω εγκατάσταση καινούργιας. Να περάσω το τελευταίο tools που είναι στην πρώτη σελίδα
-
Σε whyred πρώτη φορά μετά από εγκατάσταση γυρίσω στην προηγούμενη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί έχασε 30% και το τηλέφωνο σε αδράνεια
-
ipankas - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 επανέρχομαι με την αποτυχία επαναφοράς backup το twrp που έχω είναι το twrp_whyred_3.2.3-01-04-19_tools_blue_ss_fix2.img αυτή τη φορά κολλάει στην επαναφορά εικόνας προμηθευτή ενώ με το 3.1.1 official η επαναφορά γίνεται κανονικά
-
Gcam
ΜήνυμαGoogle Camera Port: Arnova8G2 apks MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.2_TlnNeun_Fix.apk
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΜήπως παίζουν ρόλο τα μεγέθη σύνολο 15,5 gb εικόνα συστήματος 3,3 gb Πάντως θα δοκιμάσω ξανά σε επόμενο backup
-
ipankas - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 για whyred δες το λίγο προσπάθησα να επαναφέρω backup και κολλούσε στην εικόνα συστήματος ενώ με το official 3.3.0 και 3.3.1 δούλεψε κανονικά
-
Εδώ ήμαστε και θα περιμένουμε κάθε φορά όποτε μπορείς
-
Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση;
-
Σε μένα δε δουλεύει
-
Το link δεν δε δουλεύει
-
Όλα καλά σε whyred
-
Παράθεση από fog: “@ipankas Αυτό που έπαθες ακριβώς εννοώ. Όταν το whyred πέρασε στην miui rom σε pie, έγινε αναβάθμιση και στο firmware του. Οι aosp custom rom είχαν περάσει σε pie από πέρυσι το καλοκαίρι, με το firmware που είχε η miui ακόμη σε oreo. Oι περισσότερες από αυτές, εξακολουθούν να στηρίζονται πάνω στο firmware του oreo μιας και 1: δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα που να χρειάζεται για την επίλυσή του firmware pie (πχ. να μην έχουν καλό σήμα κλπ.) 2: μέχρι πρόσφατα το pie firmware δε…