Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Δεν είδα το όνομά μου στη λίστα όσων ψηφισαν οπότε harispao από τη δεύτερη ημέρα Πάμε να τους γράψουμε καινούργιο ρεκιρ.
-
Και όταν το σηκώσω μπορεί να παλαβώσω eretriatiles
-
Καλή επιτυχία από harispao
-
Σε αυτή τη ρομ υπάρχουν κάτι πολύ ωραίες έξτρα ρυθμίσεις για την κάμερα όπως η επανεστίαση το γρανδιενδερ κ.α. Εβαλα τη δικιά μας και δεν τις είχε έβαλα απο το miuiandroid τίποτα πάλι και έβαλα δοκιμαστικά την τελευταία smiui ακι ήταν εκεί!!! Μήπως είχα κάνει εγώ καμιά πατάτα η απλά έτυχε? Πολύ τζάμι παρεπιπτόντως η smiui...
-
Σήμερα πέρασα σε redmi 1s την 5.4.10 v6 και όλα είναι τέλεια δουλεύει ακόμα και η μεταφορά αρχείων που δεν δούλευε εδώ και πολύ καιρό. Για οποίον θέλει να το κανει εμένα μου πέρασε μονο όταν έβαλα την ROM στον εσωτερικό χώρο και όχι στην SD. Πολλά μπράβο στα παιδια!!!
-
Δεν έχεις άδικο. Απλά υπάρχουν και πάρα πολύ καλές εβδομαδιαίες κατά καιρούς,απλά οι δυο-τρείς τελευταίες είναι για κλάματα... Πάντως περιμένω την αυριανή που λογικά θα έχει πολύ πράμα και μάλλον πολλές διορθώσεις.
-
Άντε για πάρτη σας έκανα και πιο πολλά
-
Οι ψήφοι έπρεπε να είναι αναλογικόί με τον πληθυσμό της κάθε χώρας. Τέλος πάντων και η δική μου ψήφος είναι εκεί καλή μας επιτυχία.
-
Για όποιον έχει πρόβλημα με τα δεδομένα του ας δοκιμάσει αυτές τις ρυθμίσεις Βάλε αυτά Όνομα Cosmote Gr APN Internet Mac 202 MNC 01 Τύπος Apn default,supl Τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι Βάζεις και για MMS Όνομα Cosmote GR MMS APN Mms MMS 195.167.65.220:8002 MMS PROXY 10.10.10.20 MMS port 8080 MCC 202 MNC 01 Τύπος Apn mms Απλά διορθώσεις τα APN που ήδη έχεις εννοείται και κανείς αποθήκευση και μετά επανεκκίνηση
-
Μη νομίζεις ότι δεν έψαξα εκεί το έκανα αλλά δεν συνδέεται με τίποτα ηθελα απλα κάποιος που έχει cosmote και λειτουργούν όλα καλά να μου γράψει τις ρυθμίσεις του η να επειβαιώσει ότι αυτές είναι οι ρυθμίσεις.
-
Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μου πεί τι γράφει στο ΑΡΝ για cosmote στις ρυθμίσεις γιατί δεν...
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Είναι μια χαρά και εμένα 5 έχει επάνω και αν βάλεις το χέρι σου πάνω στον αισθητήρα θα δεις ότι η τιμή γίνεται 0. Απο κάτω έχει και την τιμή 8 αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει πάντως για μένα είσαι μια χαρά
-
Η ίσως στα δικαιώματα του Skype να το αφήσεις να ενεργοποιεί την κάμερα.
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από bilis1234: “.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????” YES πατα” παταω αλλα με βγαζει παλη πισω η …
-
Η πιο ολοκληρωμένη ν6 μέχρι στιγμής. Άψογη θέλει ίσως λίγο δουλειά στον browser δεν έχει την αρχική σελίδα με τα tiles και δεν συγχρονιζονται οι σελιδοδεικτες αλλά είναι το μόνο που βρήκα έως τώρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά αν και χρησιμοποιώ τη ρομ από miui Android αλλά αν δεν υπήρχε η Ελληνική κοινότητα δεν θα υπήρχαν τα Ελληνικά ούτως ή άλλως!!! Ευχαριστούμε παιδιά και πάλι!!!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το έφτιαξα όμως με το email.apk από τη rom του MIUI Android με αντικατάσταση του. Τώρα δουλεύει μια χαρά.