Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 179.

• Παράθεση από geoanto555: “Στον υπολογιστή σου βρε, να τα έχεις για μια ώρα ανάγκης. ” υπάρχει τρόπος να το περάσεις απευθείας; ή εννοεις το κάνω στο κινητό και μετά το περνάω; sorry αν φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις, αλλά 16Gb πρώτη φορά μου βγαίνει και το πέρναγα κατευθείαν στην sd ....

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι-ναι, τίκαρε τα όλα. ” και που θα τα περάσω; 16Gb .....

• Παράθεση από zisistil: “όχι βρε. volume up και power. Ή βάλε το quick reboot - εξαιρετική εφαρμογή. ” απλά μου εκανε αντύπωση που δεν μπηκε απο την αρχη ... τεσπα. να φορτίσει λιγο να περάσω την ελληνικη... κοίτα, άμα περάσω super su, δεν έχω θέμα μετά - εχω φτιάξει δική μου εφαρμογή για advanced boot options, οπότε λογικά θα είμαι καλυμένος... @geoanto555 απ' ότι κατάλαβα εσύ έχεις τροποποιήσει το twrp ... για full backup τα επιλέγω όλα που έχει εκει μέσα;

• Παράθεση από zisistil: “To κινητό σε MTP και δες αν βρίσκει στο device manager όνομα κινητού στο MTP και android composite interface. Μην ξεχνάς να ανοίξεις το cmd στον φάκελο του adb. =============== Απρ 14th 2017, 5:23pm =============== Προσπαθούσα να βοηθήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σκέψου ότι πριν από λίγο ξαναπέρασα twrp. Αν το μάθεις δεν ξεχνιέται. ” Έρχομαι από άλλο κινητό και ψιλοσκάλωσα λίγο με τα xiaomi..... δεν είχα τέτοια θέματα με huawei .... και τώρα για να μπαίνω twrp, πρέπει ν…

• δοκιμάζω τώρα .... Ok μπήκε (δε γνώριζα για αυτή την εντολή : fastboot boot recovery.img . Χρησιμοποιούσα συνέχεια adb reboot recovery) @zisistil να πω την αλήθεια μου είδα τι έγραψες, αλλά χάθηκα με τα "="

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από redSparrow: “Το πρόβλημα είναι οτι δεν περνάει το TWRP.... ” Τι εννοείς δεν περνάει?Κάνε fastboot boot twrp.img( άλλαξε το όνομα του twrp αν ειναι διαφορετικό) ” Παράθεση από zisistil: “adb devices άμα έχεις ανοιχτό το κινητό και καλά ανγνωρισμένο. Μετά αφου σου βγάλει όλα καλά. adb reboot bootloader. Μετά fastboot devices = fastboot boot recovery.img αφου τα δεις όλα καλά γυρνάς fastboot και γράφεις fastboot flash recovery recovery.img. Όπου recovery.img =…

• RE:

redSparrow - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “έδωσες καλά τις εντολές; Ήταν καλά αναγνωρισμένο το κινητό;” Ναι δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι έτσι περνάς twrp. Μου βγάζει ότι το πέρασε αλλά όταν πατάω volume + κατά την επανεκκίνηση μου βγάζει μάλλον sideload - μια εικόνα που με προτρέπει να συνδέσω το κινητό με το καλώδιο. Και η πλάκα είναι ότι άμα πατήσω reboot recovery μου κάνει τα ίδια Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.

• Προς το παρόν αφού έχω έστω και ένα καλώδιο είμαι οκ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν περνάει το TWRP....

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από redSparrow: “Με το μαμισιο καλώδιο, δεν κάνει ούτε φόρτιση στον υπολογιστή. Έβαλα ένα άλλο παλιό και το αναγνωρίζει κανονικά ” αν το χρησιμοποιείς αρκετό καιρό το μαμίσιο καλώδιο, τότε πολύ πιθανό με τα τραβήγματα να χάλασε. Για να σιγουρευτείς δοκίμασε το και σε άλλο κινητό αν δεις αν και εκείνο δεν το αναγνωρίζει τότε έχει χαλάσει και το πετάς. ” Η πλάκα είναι πώς χρησιμοποιώ το κινητό 2 βδομάδες και φορτίζει από την πρίζα κανονικά .....

• Καλησπέρα. Προσπαθώ να περάσω την ελληνική 7.4.6, αλλά έχω πρόβλημα με το TWRP. έχω xiaomi redmi note 3 Special Edition και προσπαθώ να περάσω την 3.1.0 - κατεβασμένη από εδώ. Ενώ έδειξε οτι την πέρασε κανονικά, όταν πάτησα reboot recovery, επανεκίνησε σε sideload ....

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από redSparrow: “καθώς λειτουργεί με άλλο καλώδιο. ” Εδώ ομολογώ ότι σε έχασα ” Με το μαμισιο καλώδιο, δεν κάνει ούτε φόρτιση στον υπολογιστή. Έβαλα ένα άλλο παλιό και το αναγνωρίζει κανονικά ....

• Παράθεση από NasDriver: “Βγάλε το κινητό από τον υπολογιστή και πέρνα πάλι τους drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” δεν το έχω κάνει ακόμα, καθώς λειτουργεί με άλλο καλώδιο.

• Παράθεση από zisistil: “Κάνε boot σε safe mode και μετά κανονικά και θα διορθωθεί. ” Το δοκίμασα και δεν έπιασε Παράθεση από NasDriver: “Πάτα το power να κάνει boot η συσκευή, τώρα δείχνει να είναι κλειστή ” ήταν ανοιχτό το κινητό. απλά δεν το αναγνωρίζει ξαφνικά. Δοκίμασα άλλο καλώδιο και δείχνει πώς είναι οκ .... Ούτε φόρτιση δεν κάνει με το μαμίσιο (από υπολογιστή - από πρίζα κανονικά)

• Να ρωτήσω κάτι: Ξαφνικά σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό. Χθες όλα καλά. Σήμερα τίποτα. Ούτε καν φορτίζει. Μπορεί να βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34308/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34309/

• RE:

redSparrow - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από makaros_ps: “Γιατί θέλει ειδική θήκη; Αφού δουλεύει με τον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε να κατεβάσεις καμία εφαρμογή για proximity sensor από το Google play.... Sent from my Redmi Note 3 SE (Kate) using Tapatalk.

• Παράθεση από makaros_ps: “(Hidden Content) ” δοκίμασε μήπως (το τονίζω) λειτουργεί, χωρίς να κλειδώσεις την οθόνη. Δηλαδή, όπως είναι το κινητό ανοιχτό απλά κλείσε το πορτάκι. Αν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας, ίσως δεν πρέπει να κλείνεις την οθόνη από το power button. Αναμένω νέα, καθώς και εγώ ενδιαφέρομαι για μια τέτοια θήκη και στο Bestprice παίζει αυτή η μάρκα ....

• καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανένας με την 8.2.3.0;

• Παράθεση από giotse: “Υπάρχει καποια επιλογη απο την rom οταν παταω την οθονη δυο φορες με το δαχτυλο να ανοιγει ” εψαξα αλλα δε βρηκα κάτι. εχω απενεργοποιησει την εφαρμογη απο το να εμφανιζεται στην οθονη κλειδωματος. ελπιζω να πιασει.

• Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει, οτι σε άκυρες φάσεις (έτσι νομίζω δηλαδή) στην οθόνη κλειδώματος, εμφανίζει τον player για μουσική - ξέρει κανένας τι παίζει; Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κανένας smart case, και αν λειτουργεί η smart cover λειτουργία. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@redSparrow Εννοείς για το Kate; ” ναι για kate αναφέρομαι. Παράθεση από derveni: “@redSparrow Και που είναι το δύσκολο να το κάνεις root, κανείς δεν πρόκειται να δοκιμάσει μια εφαρμογή όταν ο ίδιος ο δημιουργός << του >> δεν το δοκιμάζει γιατί δεν έχει root το κινητό του ” παρεξηγηση: δεν έχω πρόβλημα, ουτε ενδοιασμούς να κάνω root το κινητό μου. Το έχω κάνει 100 φορές με το προηγούμενο κινητό για να περνάω τα official update του emui (κάθε φορά τα ίδια). απλά σ…