Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 116.
-
Το ίδιο και σε εμένα. Υπάρχει βέβαια η λύση να την κατεβάσεις από το link του email που ελαβες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Τα μηνύματα του Viber π.χ. (αν χρησιμοποιείς) σου επανήλθαν με το restore από το mi cloud;” Όχι δεν επανέρχονται. Πρέπει να κάνεις πρώτα backup μέσα από την εφαρμογή του viber και να το επαναφέρεις μετά χειροκίνητα. Νομίζω μονο με twrp backup θα επανέλθουν όλα όπως ήταν πριν μαζί με κωδικούς και ρυθμίσεις. Πάντως και το mi cloud είναι πολύ βολικό γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση ξανά όλες τις εφαρμογές σου.
-
RE:
Μήνυμα..
-
Πάντα άφηνα μια rom στο τηλέφωνο για παν ενδεχόμενο. Την μετακίνησα σε φάκελο και τώρα είναι εντάξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το ξέρω. Γιατί όμως στην αναβάθμιση δεν μου βγάζει ότι έχω εγκαταστημένη την τελευταία XTRV αλλά μου έχει ενεργοποιημένο το link για Install την 7.10.12 weekly ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διόρθωση Την XTRV μου βγάζει να κάνω εγκατάσταση αλλά αυτή που ήδη έχω.
-
Πριν το factory reset στην αναβάθμιση μου έβγαζε τις XTRV 300dbb89c32435eb614c631690a0b359.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομιζα ότι ΟΤΑ είχαν μόνο τα VIP μελη. Πάντως στην αναβαθμιση δεν μου βγάζει πλέον τις XTRV αλλά μάλλον τις DEV. Μέσω του updater έβαλα την 7.10.12 και αφού δεν διορθώθηκε ένα πρόβλημα που είχα έκανα μετά fr Τώρα μου βγάζει αυτό.
-
Μετά από factory reser πρέπει να ξαναπεράσω το ota updater ? Αν ναι πως μπορώ να το ξαναπάρω γιατί δεν το έχω αποθηκεύσει ?
-
Με factory reset όλα καλά. Με την επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας στο MI Cloud επανήλθαν όλα τα αρχεία μου, οι εγκατεστημένες εφαρμογές, οι φάκελοι και η οργάνωση των οθονών. Μόνο τους κωδικούς και τα δαχτυλικά αποτυπώματα έπρεπε να ορίσω ξανά καθώς και κωδικούς σύνδεσης στις διάφορες εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατέστησα μια εφαρμογή που αμέσως μετά την εγκατάσταση διέγραψε το αρχείο εγκατάστασης και μετά από λίγο και την συντόμευση που δημιουργήθηκε. Μετά από έρευνα διαπίστωσα ότι ήταν malware. Μπορούσα να την δω μόνο μέσα από την ασφάλεια εφαρμογών όπου αφαίρεσα όλα τα δικαιώματα που είχε αλλά δεν μπορούσα να την κάνω απεγκατάσταση. Προσπάθησα να την διαγράψω χειροκίνητα ψάχνοντας το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στο /data/app/ Εκεί βρήκα το όνομα της specialdomain και διεγραψα όλο τον φάκελο αλλά κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dskoumis: “Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί ξανά θα ήθελα μια βοήθεια όταν επιλεγείς μια εφαρμογή να ανοίξει μέσα από ένα φάκελο που έχεις φτιάξει όταν την κλείνεις ξαναγυρνάει στον φάκελο υπάρχει δυνατότητα να μην γυρνάει και να κλείνει ? στον Nova Launcher γίνεται το έχω δοκιμάσει στον launcher του τηλεφώνου δεν ξέρω” Το έχω ψάξει και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Όπως επίσης και την δυνατότητα της συνεχόμενης κίνησης ανάμεσα στις οθόνες του launcher χωρίς να γυρνάς ανάποδ…
-
Πρόβλημα με την 7.8.31 και σε εμένα. Η εγκατάσταση κολλάει στο 60% Τρεις φορές το δοκίμασα συνέχεια τα ίδια. Την τελευταία φορά το άφησα να προσπαθεί στο 60% για 15 λεπτά. Ευτυχώς πάντα έχω την προηγούμενη rom στο κινητό πριν από κάθε αναβάθμιση και έτσι είμαι τώρα πάλι με την 7.8.24 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τροποποίηση του build.prop για ενεργοποίηση του api2 πρέπει να γίνεται μετά από κάθε update της rom Μόλις έβαλα την 7.8.17 το build.prop επανήλθε στην κανονική του έκδοση και σταμάτησε να λειτουργεί η google camera. Αν υπάρχει κατεβασμένη η εφαρμογή δεν σου παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα και 1 επανεκκίνηση για να το διορθώσεις ξανά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tziminhio: “Παιδιά τα ονόματα των επαφών που δεν τις εχω περασμένες με 0030 δεν μου τα εμφανίζει στα μντα. Τι κάνουμε γι αυτό? Πρέπει να τις περάσω όλες με 0030? Ευχαριστώ.” Ναι για να τα εμφανίζει πρέπει να έχουν τον κωδικό χώρας. Κατεβάζεις το "Number Fixer" και διορθώνεις αυτόματα όλες τις επαφές σου. Δες και εδώ : Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer"
-
RE:
ΜήνυμαΤο HDR live είναι στην stock camera επάνω δεξιά που γράφει HDR . Πατάς και επιλέγεις live Για το api2 πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις σύμφωνα με τον οδηγό λίγα μηνύματα παραπάνω.
-
Λεπτομέρεια από πίνακα ζωγραφικής σε δωμάτιο χωρίς φωτισμό λίγα λεπτά πριν. Δεν είναι κουνημενες οι φωτογραφίες απλώς με zoom και crop προσπάθησα να δω την διαφορά στην λεπτομέρεια. Η πρώτη με google camera hdr+ και η δεύτερη με stock camera hdr live b5cba2bffeeb00e8daca9cc337f7ac26.jpg52aad63c9bd7c511c3a588e66c923e70.jpg