Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 116.

• Το θέμα τελωνείου έτσι κι αλλιώς είναι ρουλέτα. Πόσο το αγόρασες ? Αξίζει η διαφορά στην τιμή για την μεγάλη αναμονή, το ρίσκο τελωνείου και την ανύπαρκτη εγγύηση ?

• Αυτά σε εμένα δούλεψαν. Το fb είναι περίεργη εφαρμογή. Βεβαιώσου ότι έχεις αυτές τις ρυθμίσεις, επιπλέον έχεις δώσει άδεια για την έναρξη της εφαρμογής και το έχεις τσεκάρει ώστε να τρέχει συνεχώς στο background. Οι ειδοποιήσεις οθονης κλειδώματος και οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις κλειστές.ade9310ce3b82835717a1430fbfa90e5.jpg

• RE:

VaggelisD66 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Έχεις την official stable global rom στην τελευταία της έκδοση. Για screenshot πατάς το power μαζί με το volume - Εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις την λειτουργία για screenshot με τρία δακτυλα πηγαίνοντας Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Στιγμιότυπο. Για την ερώτηση Νο 3 ας απαντήσει κάποιος περισσότερο ειδικός.

• Κάπου είχα διαβάσει δεν θυμάμαι όμως που, πως ίσως αυτό να προκαλείται από θήκες που καλύπτουν το noise cancellation microphone στο εμπρόσθιο μέρος του τηλεφώνου δίπλα από την θύρα υπέρυθρων. Αν χρησιμοποιείς θήκη αφαίρεσε την κάνε restart και δοκίμασε το για μερικες μέρες.

• RE:

Μήνυμα

@mylw_4 Το παρατήρησα και εγώ. Πρόκειται για εφέ κίνησης του facebook. Η σελίδα με τα σχόλια δηλαδή γραμμές με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο κλείνει ταυτόχρονα από πάνω και από κάτω με σύμπτυξη των περιεχομένων της στο κέντρο δίνοντας έτσι την αίσθηση μιας σκιάς που εξαφανίζεται. Άλλες σελίδες του facebook κλείνουν με διαφορετικό εφέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλά μια δυσλειτουργία του facebook που παρουσιάζεται και σε άλλες συσκευές. Βρήκα στο διαδίκτυο τις παρακάτω οδηγίες και πλέον οι ειδοποιήσεις λειτουργούν αφού βέβαια ρυθμιστούν όπως πρέπει σύμφωνα με τον Ελληνικό οδηγό ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 1. Ρυθμίσεις λογαριασμού facebook - Εφαρμογές - Πλατφόρμα - Απενεργοποίηση εφαρμογών, πρόσθετων και ιστότοπων. 2. Στις ιδιότητες της εφαρμογής facebook επιλέγουμε 'Κα…

• Τελικά ούτε με την XTRV 7.7.13 έχω ειδοποιήσεις στο facebook. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές οι ειδοποιήσεις λειτουργούν κανονικά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στους λογαριασμούς προς συγχρονισμό δεν υπάρχει λογαριασμός facebook και επίσης δεν μπορεί να προστεθεί χειροκίνητα. Σε προηγούμενες συσκευές (όχι xiaomi) στην ενότητα 'Λογαριασμοί' μαζί με τους λογαριασμούς google, viber κλπ υπήρχε και facebook. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από την official stable 8.2.10.0 με twrp, root, lazyflasher και mtpfixer για να ξαναβάλω την τελευταία aroma τι swipe πρέπει να κάνω μέσα από twrp ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω την 'Βελτιστοποιηση MIUI' στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' Πάλι τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι όλες ενεργοποιημενες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δημιουργώ αυτό το θέμα για να έχουμε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις στο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο facebook. Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω την 8.2.10.0 με twrp και root. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής, swipe μέσα από twrp και εγκατάσταση ξανά. Οι ειδοποιήσεις στο fb συνεχίζουν να μην έρχονται. Έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με άλλες εφαρμογές που οι ειδοποιήσεις τους έρχονται κανονικά (mes…

• Δοκίμασα και την πλήρη απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας για όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο για το fb με την υποψία μήπως κάποια άλλη εφαρμογή που περιορίζεται δημιουργεί πρόβλημα και στο fb αλλά πάλι δεν διορθώθηκε. Να σημειώσω ότι έχω την 8.2.10.0 με twrp και root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι f435e29abd4025481f8fa9214f1110e6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες ξανά αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Επίσης δες μήπως έχει αντίστοιχες ρυθμίσεις και η ίδια η εφαρμογή που θέλουν ενεργοποίηση και αυτές.” Με αυτό τον οδηγό ρύθμισα όλες τις εφαρμογές που προανέφερα από τις οποίες μόνο το fb δεν δείχνει ειδοποιήσεις. Έλεγα μήπως αυτή η εφαρμογή θέλει κάποια ειδική ρύθμιση. Επίσης δοκίμασα και το fb lite όπου και εκεί δεν είχα ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντα…

• Αντιμετωπιζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο facebook. Έχω ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις όπως στις άλλες εφαρμογές που λειτουργούν κανονικά (messenger, gmail, viber, sms, κλήσεις) και επιπλέον έχω δώσει όλες τις άδειες στο facebook, το έχω εξαιρέσει από την εξοικονόμηση ενέργειας "Κανένας περιορισμός. Η εξοικονόμηση μπαταρίας δεν περιορίζει την δραστηριότητα της εφαρμογής", το έχω επιλέξει στο multitasking ώστε να τρέχει συνεχώς στο background αλλά οι ειδοποιήσεις συνεχίζουν να μην έρχονται παρά μό…

• Και οι δύο λογαριασμοί έχουν την ίδια συσκευή. Έσβησα από τον παλιό την συσκευή και τώρα έχω την συσκευή μόνο στο νεο. Πάλι τίποτα Δοκιμασα επίσης και το 'Ξέχασα τον κωδικο' βάζοντας ως τηλεφωνο επαναφοράς το πραγματικό μου τηλέφωνο. Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι το σκέφτηκα κι αυτό. Τώρα που έχω ξεκλειδώσει bootloader το mi account χρησιμεύει μόνο για λήψη backup οπότε μπορεί και να το αφαιρέσω προσωρινά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τόσο το παλιό όσο και το νέο έχουν αριθμούς τηλεφώνου των παιδιών. Τα email αλλάζουν εύκολα και στους δύο λογαριασμούς. Τον αριθμό τηλεφώνου τον δικό μου που δεν είναι πλέον συσχετισμένος με κανένα λογαριασμο δε τον δέχεται κανένας. Ούτε καν όταν δοκίμασα να δημιουργήσω και κάποιον τρίτο. Απλώς έλεγα μήπως έχει τύχει σε κάποιον και γνωρίζει πόσο διαρκεί η απαγόρευση. Αν δεν βρεθεί λύση σκέφτομαι την χρησιμοποίηση δεύτερης sim καρτοκινητης ώστε να συνδέσω με αυτό τον αριθμό τον λειτουργικό πλέον …

• Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το MI Account. Προσπαθώντας να στήσω το τηλέφωνο ξανά από την αρχή διέγραψα όλα τα backup του MI αλλά παρέμειναν κάποια αρχεία μεγέθους 7 mb χωρίς να φαίνονται ποια καθώς σε όλες τις καρτέλες τα πάντα φαινόταν άδεια. Επιπλέον χρησιμοποιώντας ξανά τον λογαριασμό στη νέα διαμόρφωση του τηλεφώνου αντιμετώπισα πρόβλημα συγχρονισμού. Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγε η ROM και έτσι επανέφερα την αρχική αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Δημιούργησα άλλο MI Account και τώρα τον χρησιμ…

• Εγώ δοκίμασα και την XTRV 7.6.29. Λόγω ενός προβλήματος στο MI Account δεν έκανε συγχρονισμό και νόμιζα ότι έφταιγε η ROM και έτσι έβαλα ξανά την 8.2.10.0 Stable αλλά αυτή τη φορά με TWRP και root. Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν στην ROM. Κάποια στιγμή θα την ξαναβάλω την XTRV αλλά αργότερα γιατί μέσα σε 1 εβδομάδα το έστησα 3 φορές το τηλέφωνο με όλες τις εφαρμογές. Και με τις 2 ROM είμαι περίπου στο 1 gb ελεύθερη ram ενώ με την XTRV είχα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 …