Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• Redmi Pro 128gb X20!!!!

tolkien - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ε τωρα τι να σου πω ρε NasDriver? Δεν εχεις και αδικο. αλλα ενας φιλος μου ειπε βαλε και δες και εκει επαθα ενα σοκ. ΑΡΑ ειναι καλα και ας λεει Χ20 και οχι χ25?

Μήνυμα

παιδια το στελνω απλα με το onedrive. φενεται η photo αν εννοειται αυτο. OneDrive forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23858/

Μήνυμα

Σου ειναι τοσο δυσκολο να μην κανεις πλακα ε? Με το προγραμμα cpu z αυτο γραφει και ρωταω αν ξερει κανεις. ΠΧ βρηκα οτι για τον Helio x25 πρεπει να γραφει οτι εχει ΜΤ6797Τ αλλα σε μενα απο το προγραμματα cpu z λεει ΜΤ6797 αλλα τωρα μολις κατεβασα ενα αλλο απο το store που λεγεται CPU X κι εκει φαινεται ΜΤ6797Τ αλλα πουθενα δεν αναγραφει και σ αυτο το προγραμμα Helio x25, ενω στο cpuZ λεει Helio X20.

Μήνυμα

Παιδια εχω μια απορια. Μολις πηρα το Redmi Pro 4gb 128gb και παρατηρησα με το CPU-Z οτι λεει MediaTek Helio X20. Δεν θα επρεπε να λεει Χ25?

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tolkien: “Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν ξερω. Οταν σου ερθει ο κωδικος για να ξεκλειδωσεις το bootloader εχει ισχυει 1 μηνα και μετα πρεπει να το ξανακανεις αν δεν το εχεις Ακομη χρησιμοποιησει? Η' οχι απλα ειναι ετοιμο και μολις μου ερθει η συσκευη μπορω να το χρησιμοποιησω? Το λεω γιατι δεν ξερω πόσο καιρο θα κανει να ερθει το κινητο που παραγγειλα. Και ενα δευτερο ερωτημα. Πρεπει να εχω μεσα και την sim καρτα που εδωσα υποτιθεται για να ενεργοποιηθει το unlo…

• Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν ξερω. Οταν σου ερθει ο κωδικος για να ξεκλειδωσεις το bootloader εχει ισχυει 1 μηνα και μετα πρεπει να το ξανακανεις αν δεν το εχεις Ακομη χρησιμοποιησει? Η' οχι απλα ειναι ετοιμο και μολις μου ερθει η συσκευη μπορω να το χρησιμοποιησω? Το λεω γιατι δεν ξερω πόσο καιρο θα κανει να ερθει το κινητο που παραγγειλα. Και ενα δευτερο ερωτημα. Πρεπει να εχω μεσα και την sim καρτα που εδωσα υποτιθεται για να ενεργοποιηθει το unlock? Το λεω επειδη χρησιμοποιησα του αδερφου μ…