Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 140.
-
Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες (και ενώ το τηλέφωνο φορτιζε κανονικά ως τοτε) έβαλα το τηλέφωνο σε έναν ταχύ φορτιστή.οχι μόνο Δεν φορτισε αλλα μετα που προσπάθησα και με άλλα καλώδια άλλους φορτιστές κτλ δεν κατάφερα τίποτα! Αποφάσισα να του αλλάξω την πλακέτα του usb αλλά όταν το έκανα το ξανασυνδεσα στον ίδιο ταχύ φορτιστή που τον είχα συνδέσει πριν... και φυσικά δεν φορτίζει ξανά. .. υπάρχει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής και να καίει (λέμε ) την πλακέτα του usb ή να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Στον @Narsilea. Δες για τι γνωριμίες είναι η εφαρμογή και θα καταλάβεις τα λόγια μου. Δεν πρέπει να είμαστε μεροληπτικοί παιδιά.” Οκ έχετε δίκιο συγνώμη σε όλους, αφαιρώ και το ποστ μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Grindr στο Redmi3
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΕγω δεν κατάφερα να ανοίξω το κινητό που λέει στα βήματα για να ολοκληρωθεί το φόρτωμα, είτε συνδεδεμένο στον υπολογιστή είτε εκτός υπολογιστή. Έπρεπε να συνεχίσω στο παρακάτω βήμα που αναφέρει e56cc7cdf73aca1f61a1b73d9537ff7a.jpg Αφού δεν είχα επιτυχές φλασαρισμα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
Μήνυμα3c6ca9eafbe37e84792685be5f84098c.jpg Δυστυχώς τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκιμασε να το βάλεις ξανά σε fastboot, σύνδεσέ το στο υπολογιστή, άνοιξε ένα παράθυρο adb και δώσε την εντολή fastboot oem unlock, ελπίζω να δουλέψει.” Οκ, θα το προσπαθήσω σε λίγο γιατί είμαι εκτός σπιτιού Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΈχω λογαριασμό για να ξεκλειδωσω, η συσκευή είναι φίλου, αλλά τώρα δεν ξέρω καν τι ρομ έχει, πως να προχωρήσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Narsilea: “Άνοιξε αλλά συνεχίζει να κάνει κύκλο, ανοίγει με το σήμα της ΜΙ και ξανά κλείνει αμέσως... Και ξανά το ίδιο ” Bootloop ε? Τσέκαρε τον bootloader μήπως κλείδωσε..” Μα και πριν κλειδωμένος ήταν, και τώρα θα είναι. Κάνει όλη την διαδικασία σωστά, αλλά στο τέλος όταν είναι να τι ανοίξω όσο είναι συνδεδεμένο με το pc ΔΕΝ ανοίγει και όταν το βγάλω ανοίγει μεν αλλά κάνει ότι και πριν... Απλά μέσα στην όλη κατάσταση κατάφερα και το έβαλα σε fastboot, όχι ότι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οχι δεν χρειαζεται. Είναι ακόμα συνδεδεμένο με το pc σου? Αν ναι, αποσύνδεσε το και κάνε μια προσπάθεια να το ανοίξεις.. ” Αλλά μπήκε σε fastboot 33bfbcfccd86b7fb1b709329f0540fec.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΆνοιξε αλλά συνεχίζει να κάνει κύκλο, ανοίγει με το σήμα της ΜΙ και ξανά κλείνει αμέσως... Και ξανά το ίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΟκ το κάνω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΚαι δεν χρειάζεται να είναι άλλο συνδεδεμένο με το pc για να ολοκληρωθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΤο κρατάω πατημένο και δεν ανοίγει... Χώρια ο κρύος ιδρώτας από το άγχος! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΤα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά... Έφτασα ως εδώ 96f1740c5ccaecd6f91fa1807880b014.jpg Και τώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει καθόλου..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΚαλησπέρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνεις flash official rom τότε με τον οδηγό που σου έγραψαν πιο πάνω :)” Ξεκίνησα διαδικασία! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με restart
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είχατε κάνει unlock bootloader και είχατε βάλει την Ελληνική ? ” οχι
-
προβλημα με restart
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ!ξεκιναω και για να δουμε!!! αν ειναι καλωδιο....GGGRRRRrrrrrrrr......