Καλησπέρα πήρα ένα redmi note 3 pro με ελληνικά αλλά αυτό που είχα παραγγείλει ήταν με αγγλο κινέζικα. Μετά από καιρό έκανα μια δεύτερη παραγγελία ένα με ελληνικά αυτή την φορά αλλά παρέλαβα ένα με αγγλο κινέζικα....! Μπορώ να μεταφέρω ολόκληρο το τηλέφωνο Α στο τηλέφωνο Β; κάτι σαν πλήρη μεταφορά δεδομένων και πραγματικά μόνο συσκευή να αλλάξω ώστε την ελληνική να την δώσω στην αδελφή μου που την θέλει έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός αλλά και λόγω εργασίας αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της σημασίας του δακτυλικού,(χώρια που με το πρόσωπο που έχω το fb μου έκανε μπλοκ από μόνο του!!!) πάντως στην ερώτηση μου δεν πήρα απάντηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω βγάλει τα μάτια μου πως θα αλλάξω ρομ και δεν βγάζω άκρη! Τι χάκερ;;; απλά το δακτυλικό μου αποτύπωμα το βρίσκω πολύ προσωπικό για το βάζω όπου και όπου (όπως μου έλεγε όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου)!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος, ξέρουμε εάν και που αποθηκεύοντε τα δεδομένα του δακτυλικού αποτυπώματος μας; και αν μοιράζονται σε πχ κάποιον σέρβερ; είναι λίγο Οργουελικό το ερώτημα μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χα χα χα ε τι να πω,! Έχω να τραβήξω και άλλα ζόρια εγώ... Να δω αν είναι ξεκλείδωτο να βάλω την 8...πολλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ, τα κατάφερα! Βέβαια μεγάλη διαδικασία για κάτι που νόμιζα ως απλό! Επόμενο βήμα η αλλαγή της rom! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επέλεξα 1.Oem unloking 2. Εντοπισμός σφαλμάτων USB Αλλά το 3ο δεν το βρίσκω. Παρόλα αυτά πάλι τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα, σημερα ολη μερα προσπαθω να το συνδεσω στον υπολογιστή αλλα τιποτα!!δεν το εχω συνδέσει ποτε με pc. μου δειχνει οτι φορτιζει, αλλα καμια αλλη ενεργεια!! κατεβασα φυσικα και το mi pc suite, εχω ενα redmi note 3 pro, miui global 7.3/stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) καμια ιδέα;
Καλησπέρα, ετοιμαζω μια παραγγελία και θέλω να ξέρω με ποια ρομ πιστεύετε οτι πρεπει να ζητήσω το τηλέφωνο ώστε να βάλω την ελληνική μετα πιο εύκολα ; Επισης , ποια ελληνική ειναι η προτεινόμενη; Κανει OTA update; Οι οδηγοί υπάρχουν και σε κάποιο βίντεο;
Εγώ για το τηλέφωνο την θήκη (μια δερματινης με κλείσιμο μπροστά και τζαμακι) και το τζάμι προστασίας , στα 220€ , heavy duty θήκη μονο μια ipacky αλλα και αυτή δεν θα την εμπιστευομουν για πτώση... @kostakoutas @kwwstas80
Ευχαριστώ πολυ παιδιά! Την έκανα στις 6/4 και αναμένουμε τωρα! Ζήτησα SG post και μια θήκη αν και στην παραγγελία πρόσθεσε και θήκη και τζαμι @Xstos @mirotis @akisjes @MIUI_ART
Καλησπέρα παιδιά, θα κανω σήμερα την παραγγελία μου απο το vickmall, έχετε κάτι να μου προτείνετε να τους τονίσω πριν το στείλουν; Με ποια μεταφορική ειναι καλύτερα; Θα το πάρω με την global τους,
Καλημέρα , το everbuying έβγαλε προσφορές λόγω πρωτοχρονιάς (οι οποίες φυσικά δεν ξέρω αν ισχύουν για το συγκεκριμένο προϊόν, τους έκανα ερώτηση και περιμένω απαντηση) αλλα σαν κατάστημα το εμπιστευεστε; ( την εχω ξανακάνει την ερώτηση αλλα το οτι θα το διαθέσουν στην αγορά τον μαρτη δεν με ενοχλεί τόσο αν τελικα ισχύει η προσφορά ) . Επίσης, γνωρίζει κάνεις αν παίζουν αντίστοιχες προσφορές σε αλλα καταστήματα; Ευχαριστω !