Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.
-
αγορά xiaomi redmi 3 pro?
ΜήνυμαΠολλες φορες ομως με την multi των καταστημάτων δεν κάνουμε την δουλειά μας Sent from my Mate 8
-
Κανένα πρόβλημα και στο mi4 ως ώρας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Reboot Mod mi note Pro
ΜήνυμαΡε παιδία το τηλέφωνο το πήρα πριν 3 εβδομάδες μεταχειρισμενο με την ελληνική developer 5.7.16 και το reboot το είχε κανονικά πατώντας παρατεταμενα το on/off κουμπί Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
Reboot Mod mi note Pro
ΜήνυμαΣυγνώμη ρε παιδία μιλάμε για επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμενα το on/off κουμπί; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
μπαταρία ...γιοκ?
ΜήνυμαΜην το συζητάμε παιδιά από τα χάλια της 26 η 31 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία επίσης η χρόνοι φόρτισης όσον αφορά την δικιά μου συσκευή επανήλθαν στο φυσιολογικό και το τηλ ζεσταίνεται εμφανώς λιγότερο Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
Εγώ παντός στα πέντε πρώτα λεπτά της 31 σε mi note pro είχα reboot θα παρακολούθησω και θα σας πω
-
μπαταρία ...γιοκ?
ΜήνυμαΝαι αλλά λύση δεν βλέπω να δίνουν το ότι είναι battery drain το βλέπουν ολοι Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
μπαταρία ...γιοκ?
ΜήνυμαΚαι εγώ παιδιά πλήρης απογοητευμενος από την μπαταρία με ενδιάμεση φόρτιση ούτε 3 ώρες sot εν τω μεταξύ δεν φτάνει η χάλια μπαταρία αφότου πέρασα την 5.7.26 έχω πολύ αργους χρόνους φόρτισης Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλισαντες η μπαταρία χειρότερη από την 5.7.16 σε mi note pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου
-
Γειά σας και από εμένα καινούργιο μέλος μιας και εχθές απέκτησα το mi note pro το τηλέφωνο το πήρα με την 5.7.16 developer κάπου πίσω στα ποστ διάβασα για μια recovery twrp mi note pro που κατέβασε κάποιος από flashify και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο λινκ γιαυτό το recovery Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου