Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Το απενεργοποιησα οπως μου ειπες και εκανα μερικες κλησεις και με ακουν κανονικα.Ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα και να μην μ το ξανακανει.Να ρωτησω κατι αλλο...σε αυτην την νεα εκδοση (7,5,25) εχετε παρατηρησει απωλεια σηματος γιατι σαν να εχω αυτην την εντυπωση.Οπως και να εχει ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και για τον χρονο σας.Να ειστε καλα!

• Οχι.Το προγραμμα το εχω επιδη εγκατασταθηκε μαζι με την ρομ και δεν το εχω ανοιξει ποτε.

• το DOlby Atmos το εχω ναι.

• Το ιδιο και απο αλλες εφαρμογες....Λες να εχει προβλημα το μικροφωνο μου;Αλλα πως ετσι ξαφνικα;

• Το εκανα αλλα τιποτα.Βασικα ο αλλος με ακουει παρα μα παρα πολυ σιγα.Αλλα καμια φορα σαν να φτιαχνει και μετα παλι το ιδιο.

• Ναι την Ελληνικη αρωμα 7.5.25. Και εχω cosmote.

• Καλησπερα σε ολους. Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για την υπεροχη δουλεια που εχετε κανει. Πριν ειχα την 7.3.18 και ειχα ενα θεματακι,οταν με επερναν η επερνα εγω τηλ. δεν μπορουσαν να με ακουσουν παρα μονο με ανοιχτη ακροαση.Σημερα εβαλα την 7.5.25 και ενω η διαδικασια εχει γινει απολυτως σωστα το προβλημα μου παραμενει.Γνωριζει μηπως καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Καλησπερα σε ολους. Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για την υπεροχη δουλεια που εχετε κανει. Πριν ειχα την 7.3.18 και ειχα ενα θεματακι,οταν με επερναν η επερνα εγω τηλ. δεν μπορουσαν να με ακουσουν παρα μονο με ανοιχτη ακροαση.Σημερα εβαλα την 7.5.25 και ενω η διαδικασια εχει γινει απολυτως σωστα το προβλημα μου παραμενει.Γνωριζει μηπως καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Καταρχας ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησατε τοσο γρηγορα.Καλως σας βρηκα λοιπον Ο bootloader ειναι κλειδωμενος κανονικα μου το εγραψε στο cmd οταν προσπαθησα να βαλω την ελληνικη ρομ. Αλλα αν ειναι να παρει Ελληνικα η global stable οπως αναφερει ο demakhs δεν εχω καποιο λογο να συνεχιζω να το πειραζω Και αφου λετε οτι ειναι πολυ καλη ρομ αυτο μου αρκει.Οποτε μενει να περιμενω. ευχαριστω πολυ και παλι κ μπραβο για την φοβερη δουλεια που κανετε

• Γεια σας παιδια.Ειμαι και εγω νεος(και ασχετος) και στην xiaomi και στο site.Πηρα προσφατα το redmi note 3 pro και αποφασισα να προσπαθησω να το αναβαθμισω(δεν θυμαμαι πια ρομ ειχε οταν το αγορασα).Παρακολουθησα καποια βιντεο στο youtube και καταφερα να βαλω μια εκδοση miui V7.1.8.0 και μετα μεσα απο αυτην την ρομ εκανα update και μπηκε η miui global 8.0 stable 8.0.1.0. Μετα ειδα διαβασα ολες αυτες τις πληροφοριες που εχετε εδω και καταλαβα πως αυτο που εκανα ηταν κ επικυνδινο και βλακεια. Εγω θ…