Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 674.
-
Ολα καλά m8 pro
-
σε mi 8 pro (equuleus) όλα καλά έχουμε καποιο νεότερο για την εφαρμογή αναβάθμιση ??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε mi6 όλα καλά προς το παρόν
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART πρόβλημα με την XTRV-MI8Pro_8.11.29_v10-9.zip μετά την εγκατάσταση κάνει boot πάλι σε recovery δεν μπαίνει στο system κάποια ιδέα?? γύρισα στην προηγούμενη 8.11.23 edit την απέσυραν και από eu μόλις τώρα και ανέβηκε νέα
-
-
mi8 pro όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από τον updater δεν ανοίγει καν και βγάζει σφάλμα για μπαταριά το βλέπουμε ,άλλωστε ειναι στις 2 ήμερες
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από ktsiaras: “Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά. ” Απο μπαταρία τι λέει;Τι ρομ έβαλες: άρωμα ή xtrv; ” xtrv έβαλα γιατί πριν κάτι rom είχα θeμα με την arΩma και προτίμησα xtrv μπαταριά μέχρι τώρα ικανοποιητικά
-
Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά.
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα περιμένετε να σας δώσουμε το OK, γιατί μπορεί να πέσετε σε Demo ROM και να έχετε Boot Loop. ”
-
-
αυτές που ανέβηκαν τώρα
-
@gkalenΔεν δουλεύει και το mi cloud στην διορθωμένη mi 8 pro
-
@gkalen Με την διορθωμένη μετά από καθαρισμό μνήμης μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59382/
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Στο αρχικό ποστ στο τέλος αναφέρει αυτό με το update. Αν έχω καταλάβει καλά αυτό δεν εννοειςΠαράθεση από ktsiaras: “@Dimos Foutsis το πρόβλημα άρχισε από εδώ εσύ διάβασες?? ” Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι και στην προηγούμενη rom
-
@Dimos Foutsis το πρόβλημα άρχισε από εδώ εσύ διάβασες??