Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 256.
-
3.6.2 12 nebrassy εκανα format data πισω instal.. για να βαλω την recovery rom. την εβαλα με push kai μου βγαζει αυτα.
-
faild to mount system ext(invalid argument) prodact vendor odm μου βγαζει αυτα τα error τι να κανω???
-
και κάνε την εγκατάσταση όντας στο TWRP αυτο τι σημαινει?
-
να βαλω στο storage το αρχειο του twrp? kai να κανω install image? το twrp τωρα φαινεται στο τηλ. το εκανα με fastboot boot.... αλλα δεν περναει η ρομ. αν κανω reboot to recovery για την περασω απο στικακι μπενει στο stock recovery.. κατεβαζω ξανα την ρομ μπας και....
-
λιγη βοηθεια παιδια... το twrp πρεπει να το κανω flash μεσα απο το ιδιο το twrp ? εκανα την εγκατασταση παω να βαλω την ρομ με φορματ και μου βγαζει error. αν κανω reboot to recovery μπενει στο recovery του κινιτου οχι στο twrp
-
Έχει βγει και twrp και xtrv recovery rom για το alioth
-
to αρχειο της rom που κατεβασα recovery το βαζω οπως ειναι μεσα η θελει unzip???
-
ειμαι με fastboot, εχω βαλει το twrp και θελω να κανω format data και εγκατασταση recovery ρομ. το αρχειο θελει unzip η το βαζω ετσι μεσα.. λιγο τα βηματα...
-
το αρχειο της ρομ που κατεβασα χρειαζετε κατι η οπως ειναι??? την βαζω μεσα στο στικακι,θελω να κανω format data και flash την romα απο το στικακι.. λιγο βοηθεια με τα βηματα pls
-
to παραθυρο εντολων powerShell ειναι ιδιο με το cmd ? μονο αυτο μοθ βγαζει με δεξι κλικ
-
Ξέρω γω! Έλεγα να καθαρίσει λίγο η συσκευή.. Να μην κάνω?
-
Για να περάσω twrp και την recovery rom με format data.. Την rom θα την βάλω πρίν ξεκινήσω στο Storage της συσκευής??? Είμαι με fastboot rom poco f3