Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “οταν πηγα να βαλω πχ το outlook για τα email κρασαρε συνεχεια” Η μαμίσια εφαρμογή δεν σε εξυπηρετεί σαν email client? Εγώ επίσης χρησιμοποιώ και το "TypeMail" για pop3 accounts...” Η μαμίσια εφαρμογή δεν υπαρχει στην 5.1.1 !!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω” Τι έγινε τελικά? Πως πήγε?” Mια τρυπα στο νερο βασικα . εβαλα με fastboot συμφωνα με τον οδηγο και το αρχειο που ειχες ανεβασει ..ολα πηγαν καλα αλλα σημα δεν ειχε καμια καρτα , δοκιμασα και την Stable V7.0.1.0 και επισης μια απο τα ιδια .. το σημα και στις δυο καρτες επανηλθε μολις εβαλα παλι την 5.1.1” Τελικά αυτή η 5.1.1 προφανώς κάνει τη ζη…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “αν δούλευαν τα gapps να σου πω την αλήθεια δεν θα ειχα και τρομερο θεμα να την κρατήσω οπως ειναι τώρα η 5.1.1 , αλλα βγαζει ολο θεματα , και αναγκαστικα μενω σε αυτην για να εχω ενεργες καρτες :/” Ναι, σωστά... Πρέπει να κρατήσεις και την επικοινωνία σου με το ...πολιτισμό! Ρε γαμώτο, μας κρεμάσανε αυτή τη φορά! Δεν έπρεπε έτσι αβίαστα να την κυκλοφορήσουν, αν και λέγανε ότι ήταν BETA βέβαια, αλλά και πάλι έπρεπε να είχαν εξασφαλίσει ασφαλή τρόπο επι…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμααν δούλευαν τα gapps να σου πω την αλήθεια δεν θα ειχα και τρομερο θεμα να την κρατήσω οπως ειναι τώρα η 5.1.1 , αλλα βγαζει ολο θεματα , και αναγκαστικα μενω σε αυτην για να εχω ενεργες καρτες
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω” Τι έγινε τελικά? Πως πήγε?” Mια τρυπα στο νερο βασικα . εβαλα με fastboot συμφωνα με τον οδηγο και το αρχειο που ειχες ανεβασει ..ολα πηγαν καλα αλλα σημα δεν ειχε καμια καρτα , δοκιμασα και την Stable V7.0.1.0 και επισης μια απο τα ιδια .. το σημα και στις δυο καρτες επανηλθε μολις εβαλα παλι την 5.1.1
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαφοβερος και αναλυτικος ο οδηγος !!! δεν νομιζω να καταφερνα κατι χωρις αυτον , !! αυριο εχει δουλεια λοιπον !!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “και αυριο μερα ειναι εκτος για να μην σε ζαλιζω υπαρχει καπου ετοιμος να παρω μια ιδεα , αλλα σου ειμαι ευγνωμων !!!” Ο οδηγός είναι έτοιμος... ΕΔΩ Υ.Γ. Αν θέλεις ενημέρωσε τη συσκευή στο προφίλ σου να φαίνεται τι συσκευή έχεις... ” εισαι αψογος !!!! χιλιαδες ευχαριστω!!!! θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “Αν μπορούσες να φτιάξεις οδηγό θα ήταν τέλειο!!!!! :)” Θα μου πάρει κάμποσο χρόνο, αλλά θα το φτιάξω.... :D” και αυριο μερα ειναι εκτος για να μην σε ζαλιζω υπαρχει καπου ετοιμος να παρω μια ιδεα , αλλα σου ειμαι ευγνωμων !!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑν μπορούσες να φτιάξεις οδηγό θα ήταν τέλειο!!!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ωραία. Το αρχείο bin το κατέβασες!? Δοκίμασες το κόλπο με τον Η/Υ!? Που κολλάς!?” ανοιξα το μι φλας και επελεξα το αρχειο αλλα δεν αναγνωριζει .. το κολπο μεν τον Η/Π οχι δεν το ξερω.. ειμαι λιγο ασχετος
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “Δεν μπορώ να φλασαρω με τίποτα.. :(” Τι να φλασάρεις!? Τι rom έχεις τώρα!? Δεν μπορείς να μπεις σε recovery!?” θελω να βαλω αυτο που εβαλε ο caeser μπας και φτιαξει το σημα” Έβαλες το miflash που δίνει πιο πίσω!?” ναι , μεσα απο εκει επελεξα το αρχειο που εχει ανεβασει
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “Δεν μπορώ να φλασαρω με τίποτα.. :(” Τι να φλασάρεις!? Τι rom έχεις τώρα!? Δεν μπορείς να μπεις σε recovery!?” θελω να βαλω αυτο που εβαλε ο caeser μπας και φτιαξει το σημα
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΔεν μπορώ να φλασαρω με τίποτα..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΓια να φλασαρουμε βάζουμε το κινητό σε fastboot??
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈχεις λινκ ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάστε να βάλετε όσο παλαιότερη FastBoot βρείτε και όχι πρόσφατη έκδοση !!!!” any help??
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαεβαλα παλι την 5,1,1 και ειναι ολα μια χαρα ...αρα τι φταιει ?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαη λυση είναι να παμε παλι 5,1,1 ? η την πατησαμε?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμασε εμενα ναι ,
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια βοηθεια !!! μετα από επαναφορά δεν μου αναγνωριζε τις σιμ που ειχα , εκανα από την αρχη εγκατασταση και αναγνωρισε την δευτερη σιμ, τι κανω?