Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stigmes: “Παράθεση από aleksgiab: “Mi Note Pro δεν την κάνει βγάζει σφάλμα...” Νάι δεν περνάει σε mi note pro..καμιά ιδέα??” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H ROM για το Mi-Note PRO διορθώθηκε και είναι έτοιμη για λήψη... ...versteckter Inhalt... ” Πολλα Ευχαριστώ παιδιά!! Κατέβαζω!!

• Παράθεση από aleksgiab: “Mi Note Pro δεν την κάνει βγάζει σφάλμα...” Νάι δεν περνάει σε mi note pro..καμιά ιδέα??

• Παράθεση από giannisag: “Μεγαλη ανυπομονησια για την ελληνικη 5.9.10 !!!” τι καινουργιο φερνει? σημερα το βραδυ την περιμενουμε??

• About Mi Note Pro...

stigmes - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Δεν μου το εμφανίζει.. Γιατί? ,edit: τελικά το βρήκα. Είχα κάνει συντόμευση στήν επιφάνεια εργασίας Κάτι άλλο τώρα, ενώ έχω επιλέξει να εμφανίζει την θήκη με το παράθυρο, είτε το ανοίγω είτε όχι αυτό δέν ανταποκρίνεται

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Το root πως τό ενεργοποιούμε ? Μπορεί να μου πει κανείς γιατί δεν το βρίσκω?την τελευταία Ελληνικό έχω,.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Σήμερα θα είναι και στα δικά μου χέρια τ note pro !!!θα σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου Εχει όντως ράδιο που λέει ο φίλος εδώ ? Νόμιζα ότι δεν εχει

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

ισως είναι και ψυχολογικο η θεμα συνήθειας η καρτα , αλλα αυτή την στιγμη δεν νομιζω να υπαρχει κατι άλλο καλυτερο οντως , μαλλον αυριο η την Δευτέρα θα κανω μεταφορα στο paypal να το παρω !!! και στα βιντεο που βγαζει είναι φοβερα οσο εχω δει ε? με ενδιαφερει πολύ και εμενα αυτό και ο ηχος που τραβάει γιατι παιζω μουσικη και βγαζω συνεχεια βιντεο

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “6 ωρες οθονη είναι μια χαρα αν είναι τοσο! στο θεμα μνημης απλα επειδή το γεμιζω πολύ μουσικη γιαυτο με χαλασε ότι δεν παιρνει καρτα μνημης αλλα πρεπει να είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει σαν συσκευή , αληθεια το δινει κανεις από εδώ ? :)” Και 40GB να χρησιμοποιήσεις απο τα 64 της συσκευής θα χωρέσει πάνω κάτω 10000 mp3s... Δεν φτάνουν? Επίσης το MiCloud είναι ένα καλό εργαλείο της Xiaοmi για να κρατάς τα backup σου και να το χρησιμοποιείς για αποθήκη...…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

6 ωρες οθονη είναι μια χαρα αν είναι τοσο! στο θεμα μνημης απλα επειδή το γεμιζω πολύ μουσικη γιαυτο με χαλασε ότι δεν παιρνει καρτα μνημης αλλα πρεπει να είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει σαν συσκευή , αληθεια το δινει κανεις από εδώ ?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Καλημέρα παιδια!! εχω ψηθει πολύ για το mi note pro παρα καποια αρνητικα που εχω διαβασει , μπαταρια το ένα και ότι δεν δεχεται καρτα μνημης το άλλο (η θερμοκρασια δεν με πειραζει που ανεβαζει , από το honorbyu με βλεπω να το αγοραζω μιας και είναι από τα πιο αξιοπιστα από οσο εχω διαβασει και εδώ στο φορουμ , αληθεια αν κανω την αγορα σε δολαρια πηγαινει πιο φτηνα ? γιατι βλεπω ότι στην μετατροπή που κανει το site βγαινει η ισοτιμια πιο ακριβα από οσο είναι κανονικα επισης με χαλαει λιγο ότι δε…

• Καλώς σας βρήκα παιδια !!!!