Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
Παράθεση από pipis: “Η 8.5.3.0 τρώει την μπαταρία νερό. Δεν μου κρατάει ούτε μέρα το κινητό με ίδια χρήση. ” Λίγες μέρες την έχω και δεν είδα αυτή τη διαφορά στην μπαταρία, ίσα ίσα οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ θετικές. Επίσης είδα αμέσως πολύ καλύτερη διαχείριση της ram (όχι ότι είχα θέμα πιο πριν). Το μόνο που με προβλημάτισε μόλις έκανα την μετάβαση στην 8.5.3.0 είναι ότι όταν βγαίνω από την εφαρμογή της κάμερας, ακούγεται το κλείστρο (αν το λέω καλά). Δεν ξέρω αν γινόταν και πριν κ…
-
Και έτσι γίνεται.. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από makis1024: “Περνάς driver για snapdragon. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Κατεβάζεις adb και συνδέεις το κινητό σε fastboot mode δίνοντας την εντολή fastboot oem lock , να κλειδώσει ο bootloader. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Και ξεκλειδώνεις έτσι ο ίδιος αφού έχεις πάρει έγκριση. Ξεκλείδωμα του Bootloader. Περνάς TWRP για gemini 3.1.x.x μέσω CMD από adb και στην…
-
Παράθεση από takisfrag: “Nαι είναι όπως τα λες η rom είναι official και μάλιστα πρέπει να σου δίνει και αναβάθμιση σε 8.5.3.0 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάω στην ενημέρωση συστήματος και δεν μου βγάζει κάτι δυστυχώς.. Γι' αυτό είπα να την περάσω χειροκίνητα
-
Καλησπέρα! Η ρομ που έχω νομίζω είναι η global stable. Παραθέτω και φωτογραφία ώστε να μου το επιβεβαιώσει κάποιος για να είμαι σίγουρος και να προχωρήσω με τον οδηγό. Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο(MI5), απλά θέλω να αρχίσω λίγο να ψάχνω την όλη φάση με φλασαρίσματα κλπ. Επίσης να πω ότι το κινητό ήρθε unlocked με αυτή τη ρομ περασμένη ήδη.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες στο C:\adb και ξαναδώσε την εντολή. ” Οκ, έγινε. Ήταν ηλίθιο το πρόβλημα τελικά. Είμαι εντελώς καινούριος σε αυτά.. Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έβαλες τους drivers από την πρώτη σελίδα; Ανέβασε επίσης και μια φωτο από το σφάλμα που λαμβάνεις. Για ποιό κινητό πρόκειται; Επίσης, τις εντολές καλό είναι να τις εκτελούμε μέσα στο φάκελο C:\adb ” Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού κατά γράμμα και είμαι στο σημείο όπου στη διαχείριση συσκευών μου το εμφανίζει ως "Android composite adb interface" και πιο κάτω στις φορητές συσκευές μου εμφανίζει το μοντέλο-όνομα του κινητού "MI5". Από εκεί και πέρα πάω στο κομμάτι τ…
-
Καλησπέρα παιδιά! Στην εντολή adb reboot bootloader στο cmd δεν κάνει τίποτα, λέει C:\Windows\system32>adb reboot bootloader 'adb' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Τι κάνω λάθος?