Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από panykony: “titanium backup , link2sd ” γιατί χρειάζεσαι το titanium backup από την στιγμή που μπορείς να πάρεις nandroid backup μεσω TWRP.το link2SD που σε βοηθάει;; ” αφενός το titanium το χρησιμοποιώ χρόνια και με έχει βολέψει (δεν έχω διάθεση να μάθω από την αρχή εναν νέο τρόπο) και δε χρειάζεται σύνδεση στο internet, αφετέρου το link2sd είναι απαραίτητο στο redmi 1s γιατί οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται στην sd με άλλο τρόπο ώστε να απελευθερώνεται χώρος στην …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από panykony: “Συγνώμη αν ίσως είναι ερώτηση που έχει απαντηθεί αλλά για να καταλάβω οι stables που έχουν βγεί είναι rooted ή όχι ? Και αυτό γιατί έχω σταματήσει να έχω stable από τότε που είχατε πεί οτι απο ενα σημείο και ύστερα όλες οι stable δε θα είναι rooted .Απο τότε είμαι με developer ” Δεν είναι rootedΟΜΩΣ σου ρίχνουν το superSU μεσα χύμα στον εσωτερικό χώρο και μπορείς να το κάνεις install από το twrp μετα.....και να εισαι rooted Γιατί χρειάζεσαι το root;; …

• Συγνώμη αν ίσως είναι ερώτηση που έχει απαντηθεί αλλά για να καταλάβω οι stables που έχουν βγεί είναι rooted ή όχι ? Και αυτό γιατί έχω σταματήσει να έχω stable από τότε που είχατε πεί οτι απο ενα σημείο και ύστερα όλες οι stable δε θα είναι rooted .Απο τότε είμαι με developer

• coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 είθε

• φτασαμε 752 με το δικό μου ψηφακακι username : pankonid

• για redmi 1s δεν θα βγει κάποια stable V6 ?

• Παράθεση από gripas4: “Καλησπέρα. Το πρωί παρέλαβα το Redmi 1s για την μητέρα μου. Άψογες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Δεν μου ανοίγει όμως την εφαρμογή "Μεταφορά" παρότι την έχω σβήσει και εγκαταστήσει μετά στέλνοντας το apk από το δικό μου κινητό και έχοντας κάνει και επανεκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει;” δοκίμασε αφου την απεγκαταστησεις πρώτα, να της κάνεις εγκατάσταση από τα αρχεία εφαρμογών του φορουμ και όχι απο το apk του δικού σου κινητού

• πολυ καλή κίνηση , να τα χαρουν όποιοι τα κερδίσουν

• Αύξηση ηχείου στο Redmi 1s

panykony - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Ψάχνοντας πως μπορεί να αυξηθεί ο ήχος (κυρίως για την ανοιχτή ακρόαση) του μικροφώνου στο redmi 1s έπεσα σε αυτούς τους δύο τρόπόυς α) How to increase the in-call Volume and ringtone (Redmi 1S) - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum και β) How to increase speaker volume on Redmi 1s (Xiaomi) - custom roms or otherwise - Droidiser .Οφείλω να ομολογήσω πως δε κατάλαβα κάποια διαφορά στη μουσική αλλά νομίζω οτι υπάρχει βελτίωση στην ανοιχτή ακρόαση.Αν το δοκιμάσει κάποιος θα ήθελα να μοιραστεί τις…

• ceasar είσαι μεγάλος, το είχα δηλώσει σαν bug και βολευόμουν τόσο καιρό με την αγγλική version μιας και η ελληνική δε δούλευε με τίποτα.Τώρα ολα οκ ΥΓ Θα ήταν σωστό να αντικατασταθεί το αρχείο της εφαρμογής, με αυτό του ceasar μιας και δε δουλευει σωστά

• default video player

panykony - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Επειδή ο default video player που έρχεται προεγκατεστημένος μου είναι άχρηστος (δεν εχει δυνατότητα υποτιτλισμού ούτε με ενδιαφέρουν κινέζικες ταινίες και σήριαλ) θέλω να τον απεγκαταστήσω (προτιμώ τον mxplayer ) για να μη μου πιάνει χώρο.Μου δηλώνεται όμως σαν εφαρμογή συστήματος και μου λέει οτι μπορεί να προκαλέσω ζημιά αν του κάνω απεγκατάσταση.Θέλω να ρωτήσω : θα έχω κανένα πρόβλημα αν τον πετάξω ή όχι?

• transfer apk (μεταφορα)

panykony - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

επίσης δοκίμασα να το ξαναφλασαρω με την 4.9.5 αλλά προφανώς δεν αλλάζει πια τίποτα (νόμιζα οτι θα ξαναφορτωθεί καθαρη πια όπως όταν τη πρωτοφόρτωσα) Πως μπορώ να ξαναφορτώσω τη GTV 4.9.5.καθαρή ενώ δεν έχω πια εργοστασιακή ρομ?

Μήνυμα

το κατέβασα το φόρτωσα και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα (ασπρη οθόνη και σε πετάει έξω).Κατόπιν φόρτωσα την original version απο το σαιτ της xiaomi το οποίο σαν αρχείο είναι μικρότερο και παίζει κανονικά.Ερώτηση ..το έχει δοκιμάσει κάποιος αν παίζει (η ελληνική version) σημείωση : η οριτζιναλ παίζει κανονικά απλά μόνο στα αγγλικά

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Υποψιάστηκα οτι μπορεί να έφταιγε το link2sd και το αποσύνδεσα αλλά αφού εξαφανίστηκε εντελώς και το εικονίδιο της εφαρμογής μετά απο επανεκκίνηση ξαναεμφανίστηκε και πάλι δε δούλευε.Θα δοκιμάσω τη δεύτερη λύση που μου είπες.

• Ακυρο πήγα ασφαλεια κλπ και έδωσα δικαιώματα root

• Καλησπέρα σε όλους.Έχω την εξής απορία (είμαι αρχάριος λίγο).Αν θέλω να κάνω απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών απο τις προεγκατεστημένες που δε με ενδιαφέρουν (όπως το ονλαιν πόκερ) πως μπορώ?Οταν πάω μέσω clean master μου λέει οτι για απεγκατάσταση πρέπει να ενεργοποιήσω δικαιωματα root.Πατάω ενεργοποίηση και πάλι δε γίνεται τίποτα.Τι κάνω λάθος?Εχω το redmi 1s με GTV 4.5.9