Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
Σε ευχαριστώ και πάλι. Θα το κάνω αν είναι όταν γυρίσω Αθήνα. Μη κάνω καμιά "πατάτα" και μείνω χωρίς τηλέφωνο.... Αν και πιστεύω οτι όλα καλά θα πάνε αλλά με φοβίζουν τα "μαύρα μεσάνυχτα" που έχω...... @Telis συγνώμη αν χαλαω το θέμα σου. Εύχομαι η καλη διάθεση και οι απαντήσεις του tora33 να βοηθούν και εσένα.... Edit κάτι που είδα τώρα διαβάζοντας τον οδηγό. Δεν έχω επιλογή ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ.... Ή είναι κάπου αλλού?
-
Παράθεση από tora33: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/ το backup είναι για τις εφαρμογές σου ,δεν χρειάζεται υπολογιστής νομίζω είσαι έτοιμος , καλή επιτυχία ” Αυτό είναι το σωστο λινκ..... Θα το κάνω μάλλον αύριο για να είναι γεμάτο απο μπαταρία, όπως λέει και ο οδηγός. Υγ. Αν πάει κάτι στραβά πως μπορώ να το επαναφερω όπως ήταν? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και την καλή διάθεση.....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα. Δεν έχω λόγια. Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
-
Εφαρμογή δε θέλει γι αυτό που λες ?
-
Καλές διακοπές. Και καλά να περάσετε. Πάρτε δυνάμεις γιατί έχω μπαράζ ερωτήσεων......
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΝαι έχεις δίκιο. Ας το παρω με το καλό πρωτα στα χέρια και μετά να το πάμε βημα βήμα...... Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην το διαλύσω με την ασχετοσύνη μου! Σε ευχαριστώ πολύ. Στην αναμονή λοιπόν. ......
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΤώρα χάθηκα τελείως. Απο το ένα λινκ στο άλλο πηγαίνω..... Ας περιμένω πρωτα να έρθει το τηλέφωνο καλύτερα. Χωρίς pc και μόνο με το κινητό γίνονται ολα αυτά?
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΤην καλημέρα μου και απο εμένα. Καταρχάς θα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την ωραία δουλειά που κάνετε και τη μεγάλη βοήθεια που δίνεται σε αυτούς που δεν είμαστε σχετικοί με σε τεχνικά θέματα. Το περιμένω από βδομάδα να είναι στα χερια μου. Αγορά απο vickmall 26/07/14. Αν και εντελώς άσχετος, δεν σας κρύβω οτι απο εσάς πείρα θάρρος να το παραγγείλω. Το αγόρασα με Multi και root για να μπορέσω να το χαρώ απο την αρχή. Θα ήθελα όμως να ακολουθήσω ολα αυτα τα ωραία πράγματα που έχετε καταφέ…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΤη καλησπερα μου και τα συγχαρητήρια μου για ολα αυτά τα χρήσιμα θέματα που έχετε τη διάθεση να μοιράζεστε.....
-
redmi note
ΜήνυμαΤη καλησπερα μου και απο εμένα. Εχθές έκανα παραγγελία και το περιμένω. Το πήρα με Multi ( για να έχει ελληνικά και να το χαρώ απο την αρχή, δε ξερω αν εκανα καλά). Ξεκιναω απο το 0 οποτε εχω πολυ διάβασμα. Υγ Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει. ......!!!!!!!