Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.
-
Καλημέρα σε όλους. Από χθες ξανά κάτοχος Redmi Note 6 Pro, μετά από κάμποσο καιρό πάλι με xiaomi (feel like home). Αφού διάβασα και τις 66 σελίδες του νήματος θα ήθρλα τη βοήθειά σας. Η συσκευή είναι global με MIUI Global 10.3 Stable (10.3.2 PEKMIXM). Οπως και στα προηγούμενα xiaomi που είχα θα βάλω τη ROM του φόρουμ, αλλά έχει περάσει κάμποσος καιρός από το τελευταίο ξεκλέιδωμα οπότε θα χρειαστώ τη βοήθειά σας, υπάρχει μια ανασφάλεια. 1. Unlock τη συσκευή (έχω κωδικό από παλιά, κατέβασα ήδη το …
-
Θέλω να περάσω μία παλαιότερη ROM στο κινητό μου. Με ποιο εργαλείο θα την εγκαταστήσω μέσω fastboot και που θα βρω παλαιότερη ROM (ακόμη και κάποια miui 8)? Ευχαριστώ θερμά...
-
Παράθεση από stamatisv: “Το mi account λογικά θα εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορείτε να το βρείτε με τον φίλο (αν δεν θυμάται password υπάρχει και το Forgot password) . Του πας την συσκευή, βάζετε το mi account και προχωράτε ” Οχι αυτό δεν γίνεται. Εχει διαγραφεί το mi account ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Απλά δεν έχει ενημερωθεί το κινητό. Ο μοναδικός αριθμός του mi account δεν υπάρχει πλέον και δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά. Το δοκιμάσαμε κι αυτό, γι'αυτό σου λέω.
-
Εκανα τον διαμεσολαβητή σε μία πώληση ενός redmi note 4 sd625 4/64(από φίλο σε ξάδελφο). Ο φίλος διέγραψε το mi account από το PC του μιας και μεταπήδησε σε Nokia 8 χωρίς πριν να κάνει logout από το note 4. Τώρα ζητάει τον κωδικό του mi account από το κινητό κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης και φυσικά δεν βρίσκει τπτ αφού δεν υπάρχει τέτοιο account πια. Μετά από ψάξιμο έκανα το εξής: Έστειλα ένα mail εδώ (service.global@xiaomi.com) εξηγώντας τους την κατάσταση και παρέχοντάς τους ό,τι στοιχείο…
-
Παράθεση από kaviros12: “Βασικά καταλαβαίνω ότι το mi mix 2 σίγουρα θα είναι πιο κοντά στο Nexus 6,αλλά είναι πιο πολλά τα χρήματα και δεν θέλω να ανεβάσω τα έξοδα μου Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σιγά μην είναι πιο κοντά το mi mix στο nexus 6. Ως και πριν ένα μήνα είχα το nexus 6 και είχα και εγώ τον ίδιο φόβο. Μήπως και ο 625 είναι αργός και δε με καλύψει και τέτοια. Το mi max φίλε μου πηγαίνει καλύτερα. Μη κοιτάς ούτε benchmarks ούτε τπτ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ! Σε μόνο έν…
-
Όλα καλά εδώ με mi max 2 (oxygen) Την πρώτη φορά έκανα τα απαραίτητα clean cashes, φλασάρισα τη ROM και μετά magisk και dolby. Το magisk μου έκανε νερά, είχα κάτι FC's. Επανέφερα το backup από την 8.3.15 και μετά φλασάρισα πάλι την 8.3.22 με το supersu αυτή τη φορά και όλα καλά. Από το πρωί δουλεύει ρολόι. Βάζω την απλή XTRV, όχι την Άρωμα. Ευχαριστώ.... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα τον κλειδώσεις. Αν επιλέξεις flash_all δεν κλειδώνει. Αν επιλέξεις flash all and lock κλειδώνει. Θεωρώ δεδομένο ότι ξεκλείδωσες εσύ επίσημα με δικό σου Mi Account. ” Ναι ξεκλείδωσα επίσημα με το δικό μου account και θέλω να παραμείνει ξεκλείδωτο. Ευχαριστώ θερμά. Να υποθέσω ότι όταν κάνω όλα τα παραπάνω, θα έχω χάσει τα ΟΤΑ updates και θα κάνω χειροκίνητα τις ενημερώσεις;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα μπορέσεις να κάνεις root κανονικά στην Global Rom αρκεί όταν φλασάρεις ή μπουταρεις το twrp, να φλασάρεις απευθείας τον root Manager που επιθυμείς. ” Δηλαδή, η διαδικασία είναι: 1. Εγκατάσταση της fastboot rom. 2. Μετά φλασάρισμα του TWRP (fastboot flash recovery recovery.img) 3. Και μετά, μέσα από το TWRP φλασάρισμα του magisk. Κατάλαβα καλά; Ο bootloader δεν ξανακλειδώνει μετά την εγκατάσταση της fastboot;
-
done. stivakos
-
Ψάχνομαι για το συγκεκριμένο λόγω τεράστιας αυτονομίας και λόγω του ότι είμαι μάλλον heavy user. Είμαι τέρμα ευχαριστημένος με το nexus 6 αλλά αγαπώ xiaomi, πέρασαν 3 από τα χέρια μου. Το θέμα μου είναι ο επεξεργαστής. O 805 με το pure android είναι χάρμα (+ όλα τα άλλα, οθονάρα amoled, 2Κ ανάλυση, ηχεία, αδιαβροχοποίηση). Ο 625 είναι ο μόνος λόγος που διστάζω και ας μην έχει amoled. Με βολεύει και η τιμούλα του εκεί γύρω στα 250. Εδώ στη Λάρισα δε μπορώ να βρω σε μαγαζί ένα mi max να το δουλέψω…
-
Εγώ πάντως αναφέρομαι στο μοντέλο με τα 64GB και τον X25. Η οθόνη παίζει ρόλο για μένα γιατί είχα κινητά με amoled (lg g flex 2, blackberry z30) και το μαύρο τους στις ταινίες ήταν το κάτι άλλο. Κατά τ'άλλα το note 4x που έχω τώρα είναι ό,τι καλύτερο είχα ποτέ και να πέσει φωτιά να με κάψει αν έχω το όποιο παράπονο. Απλά... το pro το βρίσκω καινούργιο 190. Μπορώ να δώσω το δικό μου (20 ημερών) 160-170, είμαι πολύ κοντά, δε θα πέσει έξω ο (σφιχτός) προυπολογισμός μου.
-
Τώρα ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο να μην χρειάζεται ξανα-φλασάρισμα σε κάθε νέα εγκατάσταση ROM. Όχι ότι είναι και κανας κόπος, όλα έτοιμα τα έχετε ούτως ή άλλως. Επί τη ευκαιρία ορίστε και ένα φρέσκο antutu με την XTRV. Είναι 1000+ μονάδες πάνω από την official global. Επίσης σε κάθε περίπτωση αφήνει 200-400 ΜΒ επιπλέον ελεύθερη RAM. Όχι ότι είναι σημαντική ποσότητα όταν υπάρχουν 4GB RAM, αλλά δείχνει κάτι άλλο. Καλύτερο memory management με ότι αυτό συνεπάγετα…
-
Μετά το τέλος της καραντίνας τελικά με άφησε να ξεκλειδώσω bootloader, συνέχισα τη διαδικασία και όλα πήγαν καλά. Τελικά έβαλα την τελευταία developer, αποφάσισα να ζήσω επικίνδυνα (!!) μιας και έρχεται και το miui 9 και έχω περιέργεια το πως θα είναι. Παιδιά... το ευχαριστώ είναι λίγο για την βοήθειά σας και για ό,τι έχετε κάνει εδώ μέσα. Είναι τι 3ο μου xiaomi που παίρνω και ο κύριος λόγος που δεν αλλάζω, είναι αυτή εδώ η κοινότητα και η σιγουριά που σου δίνει ότι ξέρεις... κάποια καλόπαιδα θα…