Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.
-
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “@caeser Παίζει να ξαναμπούν τα link, είναι νεκρά. ” Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από george.nathas: “Για το Πάσχα προβλέπεται τίποτα; ” ΒΕΒΑΙΩΣ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12777/ ” Και για νεκρά αυτά που έβαλε ο @Xstos μια χαρά μου φαίνονται.
-
12920410_617468675076083_3312630225330014153_n.png
-
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Για όλους του φίλους του φόρουμ, ετοίμασα ένα μικρό δωράκι: ” Για το Πάσχα προβλέπεται τίποτα;
-
Παράθεση από caeser: “Γιατρέ ( @maddoctor) πήρα μερικά από τα χάπια-κέρασμα της @koko και κάθε φορά που πάω στο καθρέπτη βλέπω κάτι τέτοια... Θα ζήσω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12754/................................. ” arkas-7.jpg1430729996-d0096ec6c83575373e3a21d129ff8fef-810x426.jpg
-
Παράθεση από koko: “Εισαι ταχύτατος George! ” 3545074_20140309100858.gif
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω έβαλες από το καλό πράγμα, όχι γενόσημα! ” Εδώ ο @maddoctor αφήνει υπονοούμενα για το "καλό πράγμα" που υπάρχει στο σπίτι της @koko. tumblr_n8z1e2D16o1snc8dio1_500.gif
-
facebook.com/mama365/videos/1139380972780767/
-
Το link ΤΟΥ @Xstos μου έβγαλε ένα ποσόν αποδείξεων που αν δεν το συμπλήρωνα μου ανέβαζε την εφορία κατά μερικές εκατοντάδες €. Είναι ο λόγος που έγραψα ότι δεν είναι ενημερωμένο.
-
Παράθεση από Xstos: “+1 @themakoss66 Για πολύ ...dev, beta testers κτλ φορολογούμενους, το προγραμματάκι είναι χρήσιμο. Κάθε χρόνο κυκλοφορεί από το περιοδικό RAM και PC ΜAGAZINE παλιότερα και μετά στο νετ, σαν torrent κτλ. Πέρυσι και φέτος, λόγω της παροιμιώδους φορολογικής σταθερότητας, που διέπει τον τόπο, μαζί με την έναρξη των δηλώσεων άργησε και η κυκλοφορία των "σκονακίων". Ακριβώς το ίδιο, αλλά online υπάρχει εδώ, αλλά βλέπω ότι το φετινό δεν είναι ακόμα έτοιμο. ” Το online πρόγραμμα που…
-
21656-27177dc951235aaec2e60e9603c4332d7bef9286.jpg
-
Παρατήρησα κοιτώντας το Forum μερικές μέρες τώρα ότι υπάρχει η διάθεση για λίγο χαβαλέ. Επίσης παρατήρησα ότι υπάρχουν και πολλά μέλη με ευρηματικότητα και πολύ χιούμορ. Δεν παρατήρησα (μπορεί να μου διέφυγε) κάποιο Θέμα που να μπορεί κάποιος να βάζει χιουμοριστικά σταχυολογώντας από αυτά που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας. (Hidden Content)
-
Ξέρει κανείς κανένα link για free software υπολογισμού του εκκαθαριστικού για την φετινή φορολογική δήλωση;
-
Παράθεση από koko: “Παράθεση από caeser: “αλλιώς θα βάλω το Γιώργο (καλώς ήλθες @george.nathas !!!), τώρα που έμαθε, να σου πατήσει όλα τα αυγά που έχεις κερδίσει! ” μην τον ακούς Γιώργο! Με φθονεί! Εποφθαλμιά τα αυγά μου! Άμα βρω τα σκούρα μου θα σε φωνάξω να βάλεις πλάτη να σώσουμε τα έρμα τα αυγά που με τόσο κόπο μάζεψα! ” Επικοινώνησα με τον @dinosmidis που ξέρει καλλίτερα τον @caeser και μου είπε ότι αν συνεχίσει να σε παρενοχλεί θα καθαρίσει αυτός Παράθεση από dinosmidis: “Παράθεση από cae…
-
Test drive
Μήνυμα1. Ένας τρόπος για να συντηρήσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις. 2. Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας. 3. Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner της Google, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της. - Π.χ. Ε=mc2 Αλβέρτος * redmi note 3 pro * * * Ελληνική Stable * * 70% * Ελληνική Dev. * * 34% * Official Global * * 20% * Official China * * 7% * Offi…
-
Κουμπί διαγραφής...
ΜήνυμαΜήπως έχει κάποιος (που ξέρει) το χρόνο να εξηγήσει για τα νέα μέλη τη χρησιμότητα των συμβόλων; fkm71R9.pngxH61A94.pngmtXyCo7.png Ευχαριστώ.