Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.

• Παράθεση από amavroudis: “Εγώ θα το κλείδωμα περνώντας official dev rom με το miflash σε fastboot. Και θα ξεκλείδωνα με το δικό μου λογαριασμό, θα πέρναγα twrp και θα φλασαρα την xtrv dev από το μηδέν. Το κλείδωμα/ξεκλείδωμα θα πάρει μέρες βέβαια, αλλά θα είναι "δικό" σου. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει ο προηγούμενος να το έχει βγάλει από το δικό του λογαριασμό. Να έχει ελευθερωθεί το τηλέφωνο από παλιές δεσμεύσεις. Αν όχι δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις και θα τον ψάχνεις... ” πως μπορω να τσε…

• μεσα εγω περασει εγω δικο μου mi account, αν αυτο εννοεις, απλα ο bootloader ητανξεκλειδωτος οταν αγορασα το κινητο και θελω να τον ξεκλειδωσω με δικα μου στοιχεια οποτε το ερωτημα ειναι τωρα πως θα κλειδωθει περνωντας την global dev!

• αν το βαλω στο φακελο ‘downloaded_rom’ του κινητου θα κανει τη μεταβαση απο global stable ---> global dev? κ θα κλειδωθει και ο bootloader???? οπως ειπα θελω να περασω την dev για 2 λογους ενας απ'αυτους ειναι να κλειδωθει ο bootloader για να μπορεσω εν συνεχεια να τον ξεκλειδωσω εγω με το mi unlock

• unlocked ειναι το κινητο (ετσι το πηρα απο ενα παιδι) και εχω global stable 10.0.6 θελω να περασω την global dev για 2 λογους 1) να κανω lock bootloader κ μετα unlock με δικο μου accout 2) να παρω τα features της καμερας και τα εξτρα Libs για να βαλω latest Gcam

• για να περασω σε global dev απο global stable πρεπει να φλασαρω μεσω Miflash το αρχειο Version: 8.12.13 (MIUI10)? η μπορω απλα να το βαλω στον φακελο ‘downloaded_rom’ του κινητου? να υποθεσω οτι χανω ολα τα δεδομενα σωστα?

• και τι περιμενουν να τις δωσουν στις stable?

• Η global dev τι καλουδια ειχε απο την stable? ειχε τα νεα features της καμερας του mi mix 3? εγω εχω Mi mix 2s με ξεκλειδωτο bootloader (ετσι το πηρα) κ σκεφτομαι αν η dev εχει τα καλουδια της καμερας να την περασω και με την ευκαιρια να κλειδωσω και τον bootloader ετσι ωστε οταν επιχειρησω να τον ξεκλειδωσω να χρησιμοποιησω δικα μου στοιχεια

• δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω απολυτα. περιμενω πως και πως τα camera features απο το Mix 3 αλλα δεν βλεπω να τα δινουν συντομα.Στις κινεζικες dev εχουν δωσει αλλα σε global ακομα ασχετο καμια καλη θηκη για Mi mix 2s White υπαρχει?

• δεν εχεις αδικο αλλα...φοβαμαι μην δεν μου ξκλειδωσει μετα η xiaomi... επισης δεν εχω κανει ποτε την διαδικασια..

• XA ειναι μεσα απο τις ρυθμισεις και το κουτι εχει αυτοκολλητο Global το αγορασα απο αγγελια ξεκλειδωτο με stable rom

• αντε ποτε θα δωσουν τα features απο το mi mix 3 και στα δικα μας (mi mix 2s/mi 8).........

• stable global 10.0.4.0 και τωρα εχει την 0.6.0

• Παράθεση από sso: “1. Σύνδεση στο mi account 2. Πατας 7 φορές στο miui έκδοση για να γίνεις προγραμματιστής. 3. Πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστων και τικαρεις τα Γίνεται ξεκλείδωμα ΟΕΜ και Εντοπισμός σφαλμάτων usb. 4. Πατάς στο Κατάσταση Mi ξεκλειδώματος, Αποδοχή, και πατάς στο προσθήκη λογαριασμού και συσκευής. Εκεί σου λέει και το λινκ από το οποίο θα κατεβάσεις το unlock tool. Τρέχεις το unlock tool, βάζεις το κινητό σε fastboot mode και το συνδέεις με τον υπολογιστή. Ακολουθείς τι…

• τι εννοεις night mode? που εινα αυτη η λειτουργια (δεν την ειδα στις επιλογες τις καμερας

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από charlie_GR: “εχει πολυ lag..... ” έχει γιατί δεν εχεις κατάλληλη ρομ.Σε stable βάλε την 5,1,018 ” ναι παει καλυτερα αυτη η version αν και παλια.

• Παράθεση από alvin1983: “For android 9-pie MGC_6.1.013_MI8_FINAL_V1c.apk ” εχει πολυ lag.....

• επισης ολα τα google apps ειναι στο Installed apps αλλα δεν εχει πουθενα επιλογη για να τις σβησεις απλα αναφερει force stop, uninstall updates, clear data απο την στιγμη που φαινεται να ειναι official global αλλα εχει ξεκλειδωτο bootloader εγω κανονικα πρεπει να το κανω Lock και μετα unlock για να ειναι ξεκλειδωτο σε δικα μου στοιχεια? εαν ναι υπαρχει καποιος οδηγος? επισης στο about phone->Verification το model name ειναι M1803D5XA (αφου ειναι ΧΑ ειναι international σωστα)? φοβαμαι οτι πρεπει …

• ok

• γεια σε ολους απο σημερα μπηκα και εγω στην παρεα σας καθως αγορασα ενα Mi mix 2s πρωτη φορα miui user οποτε εχω αρκετες αποριες η βασικη μου απορια (επειδη το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο) αν ειναι global η chinese global. στο κουτι εχει ενα αυτοκολλητο που αναφερει global version και μερικες χωρες, η rom που φοραει ειναι η MIUI GLOBAL 10.0 stable ΑΛΛΑ οταν ο bootloader ειναι unlocked τι κανω?