Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Ο λόγος που δεν συνιστώ το "κάθετο" κόψιμο των xiaomi domains (κάτι που γίνεται εύκολα βάζοντας απλά το domain στο host file της συσκευής με redirection στην loopback address 127.0.0.1) είναι ότι έτσι δεν θα λειτουργεί ούτε το Mi Cloud, το Find Device και τα υπόλοιπα Xiaomi services. Τώρα αν δεν τα χρησιμοποιείς, τότε όντως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακριβής λίστα δεν έχω ψάξει για να πω την αλήθεια, αρκούμαι στο να κάνω remove τα apps, αν τα βρω στην ROM. Στην XTRV ευτυχώς έχ…
-
Vendor ROM στο ΜΙ ΜΙΧ ?
ΜήνυμαΈνας που του ήρθε η συσκευή με την ίδια Vendor Rom που είχα και γω, αλλά η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader, με ρωτάει αν μπορεί να το ξεκλειδώσει και να βάλει άλλη ROM Μπορεί ? Τα μαγαζιά ξεκλειδώνουν τους bootloaders βάζοντας ένα δικό τους MI ACCOUNT ή υπάρχει και άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει ? Αν δεν μπορέσει να το ξεκλειδώσει, φαντάζομαι την official global μπορεί να την περάσει και με κλειδωμένο bootloader ?
-
Παράθεση από BanditGR: “Όλη την εξερχόμενη επικοινωνία δεν θα το συνιστούσα. Ευτυχώς στο Play Store μπορείς να βρεις μια πληθώρα από firewall apps (είτε με root access, είτε χωρίς) που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν restrict την πρόσβαση στο internet, επιλεκτικά, ανά εφαρμογή. ” Ναι αλλά δεν θέλω να την κόψω ανά εφαρμογή, γιατί δεν ξέρω ποια εφαρμογή του συστήματος μπορεί να στέλνει δεδομένα. Άλλωστε αν ήταν μια συγκεκριμένη εφαρμογή, θα προσπαθούσα απλά να την παγώσω με το Τιτάνιουμ. Θα βόλευε κ…
-
Καμία ιδέα πως να βάλουμε ένα firewall που να κόβει όλη την εξερχόμενη επικοινωνία προς σέρβερς που είναι σε domain names της xiaomi ? Sent from my MIX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Εννοείται ότι συμβαίνει αυτό. Γιατί νομίζεις έγινε τόσο θέμα στο en.miui για τα AnalyticsCore.apk και msa app που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις επίσημες ROM ? Διότι στέλνουν δεδομένα όπως IMEI, Mac address, Model no και άλλα, χωρίς ο χρήστης να έχει συναινέσει explicitly ότι επιτρέπει την συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, άσχετα αν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι κομμάτι του customer experience program και υποτίθεται ότι μαζεύει μόνο usage stats και error reports.” Αυτά τα δύο…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nikos153: “Btw, ο κώδικας του MIUI είναι ανοικτός ? Όταν λέω ότι πήρα συσκευή xiaomi, που δεν έχει το κανονικό android, με ρωτάνε αν εμπιστεύομαι ότι το λογισμικό δεν στέλνει δεδομένα μου στην Κίνα Το MIUI είναι ανοικτό όπως το AOSP και μπορεί κάποιος να το ελέγξει ? ” Όχι δεν είναι ανοικτός. ” Άρα κατά αυτή την έννοια, και το official MIUI το ίδιο μπορεί να παίρνει δεδομένα του χρήστη, αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί ο κώδικας (εννοώ πέρα από τα δεδομένα για τα …
-
Btw, ο κώδικας του MIUI είναι ανοικτός ? Όταν λέω ότι πήρα συσκευή xiaomi, που δεν έχει το κανονικό android, με ρωτάνε αν εμπιστεύομαι ότι το λογισμικό δεν στέλνει δεδομένα μου στην Κίνα Το MIUI είναι ανοικτό όπως το AOSP και μπορεί κάποιος να το ελέγξει ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “@nikos153 για ξανακαντο αλλη μια ρε φίλε Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το έχω κάνει μερικές φορές. Ο μέσος όρος είναι κάπου εκεί στο 140k Το εύρος είναι 125k - 150k Έχω EU ROM 7.3.9 Το Antutu έχει ένα μέσο όρο 144k για τα MIX 86cabe70cf1d4294da0178c87e4e838b.jpg Sent from my MIX using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜΙ ΜΙΧ 6GB RAM 0130a89981cd8ecadce033a1e7d88a2d.jpg Sent from my MIX using Tapatalk
-
Καλησπέρα Έχω ένα θέμα με τις κλήσεις μέσω VIBER και WHATSAPP, στις φωνητικές κλήσεις όταν βάζω το speaker (ανοικτή ακρόαση) και στις βιντεοκλήσεις (όπου αναγκαστικά παίζει speaker), ο άλλος από την άλλη πλευρά ακούει και τη δική του φωνή ότι λέει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? τι μπορώ να δοκιμάσω ? Έχω EU ROM 7.3.9, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα και στην 7.3.2 και στην 7.2.24 Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “ ... =============== Μαρ 10th 2017, 12:03pm =============== Γιά πες μου εντυπώσεις από το Mi mix..” Πολύ καλό Εδώ οι εντυπώσεις: Γενική κουβέντα για το Mi MIX Sent from my MIX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από nikos153: “Όταν έχω απενεργοποιημένο το Screen Lock, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα εφαρμογών. Το οποίο είναι πρόβλημα ειδικά όταν το MIUI δεν έχει το automatic unlock του Android Κάτι δεν κάνω καλά, ή είναι bug? ή έτσι λειτουργεί πάντα το αποτύπωμα ? ” Δυστυχώς καί εμένα με το redmi pro έτσι λειτουργεί το αποτύπωμα...δεν γίνεται να κλειδώσεις μόνο τις εφαρμογές που θέλεις παρά μόνο αν έχεις ενεργοποιημένο το Screen Lock. Δέν π…
-
Σε μένα το winbank mobile παίζει (με root) Μόνο μια τραπεζική εφαρμογή δεν μου παίζει με root, όμως εγκαθιστώντας το suhide και επιλέγοντάς την από το suhide GUI, παίζει και αυτή. Αυτό που δεν φαίνεται να παίξει ποτέ στο MIX είναι το android pay (όταν υπάρξει). Το SafetyNet Helper Sample βγάζει και στο CTS profile match και στο Basic Integrity. Ωστόσο υπάρχουν ασυμβατότητες με άλλες εφαρμογές που στο MIX για κάποιο λόγο δεν μπορούν να εγκατασταθούν, όπως το Amazon Shopping, το Parkaround κλπ.
-
Παράθεση από m.kapellakis: “Απ ότι είδα εχουν βγάλει global rom για το mi mix. Αυτή την στιγμή έχω την 7.2.24 και θέλω να εγκαταστήσω την global. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία; Ευχαριστώ ” en.miui.com/download-317.html Εδώ έχει δύο κουμπιά, με το [DOWNLOAD] την κατεβάζεις, και με το [FLASHING GUIDE] σου δείχνει τις οδηγίες για εγκατάσταση (Xiaomi MIUI Official Forum) Στην ουσία σου λέει να την κατεβάσεις στο PC, να την μεταφέρεις κάπου στην συσκευή, και να πατήσεις UPDATE. (Φαντάζομαι…
-
Παράθεση από Bodai: “Ok Reboot -> Recovery για να διαβάσει εκ νέου το /data, και δοκίμασε φλασαρισμα τωρα .. ” Ok έκανα Reboot στο Recovery, αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα για modifications που έλεγε το βήμα 6: 6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification. Αυτή τη στιγμή το crypto.state επιστρέφει κενό: c:\Program Files\ADB platform-tools>adb devices List of devices attached 791cc466 recovery c:\Program Files\ADB platform-tools>adb shell getprop ro.crypto.…
-
Παράθεση από Bodai: “Ναι το Format Data θα σβήσει τα πάντα απο το Mix, εκτός απο την SD @nikos153 Αλλά εφόσον το κάνεις μέσα απο το TWRP, θα έχεις την δυνατότητα να αντιγράψεις εκ νέου το αρχείο της rom στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και να φλασάρεις εκ νέου.. ” Όταν είμαι στο TWRP, μπορώ από το PC να αντιγράψω τη ρομ στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής και να την εγκαταστήσω ? Αυτό γίνεται με κάποια εντολή adb ? Πριν που ήμουν στο official recovery, και ήθελα να δω το crypto.state , δίνοντας …