Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@sakis*68 Ρωτα κι άλλους που έχουν τη συσκευή σου αν έχουν τα ίδια προβλήματα , αν έχουν τα ίδια υπάρχει πρόβλημα στη Ρομ που θεωρητικά θα διορθωθεί στην επόμενη Ρομ.. Αν όμως δεν έχουν , τότε κάτι έχεις πειράξει , ίσως κάτι με το ροοτ αλλά δε μπορώ να ξέρω σίγουρα. .. @jimakos234 Δοκίμασε , το dirty flash δε κάνει τίποτα χειρότερο , το πολύ πολύ τα ίδια ... Αλλά σίγουρα θες fr ... @jimakos234 Αν βάλεις την παλιά , το πολύ πολύ να μη δουλεύουν οι sim , άλλο χειρότερο αποκλείεται...
-
@jimakos234 Μάλλον δε θα το γλυτώσεις όμως ..
-
@alsthomGR Είσαι με stable miui 11 και android 10 .. Με το τελευταίο twrp προχωράς σε εγκατασταση με factory reset .. Δεν νομίζω να χρειαστεί format data , λογικά με το factory reset θα είσαι μια χαρά .. Το σίγουρο είναι ότι δεν την περνάς απλά από πάνω γιατί είσαι με stable..
-
ΚΌΝΤΡΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Έχουμε πάλι αλλαγές στα mtz bootanimations .. Επειδή έχουμε συσκευές με διαφορετικο μέγεθος οθόνης , υπάρχουν παραμορφώσεις και δεν φαίνεται όπως πρέπει το animation .. Παμε λοιπόν στο επόμενο στάδιο .. 100.gif DOWNLOAD Αλλαγες στο φάκελο download σε πρώτη φάση .. θα έχουμε φακέλους με ονομασία σχετική με το μέγεθος της οθόνης της συσκευής σας .. θα έχουμε πλέον τους παρακάτω φακέλους .. 720x1520 1080x1920 1080x2160 1080x2280 1080x2340 1080x2400 Downloads for : Xiaomi Xiaomi | …
-
@vanni Λοιπόν , έκανα ένα refresh , είχες δίκιο καλύτερα να είναι μέσα στα θέματα στην προσαρμογή το bootanimation γιατί πρόσεξα ότι γέμισε ο τόπος με ροζ , πορτοκάλι , πράσινα preview χωρίς τίτλο και δε ξέρουμε τι γίνεται εκεί μέσα .. Καλά που το ανέφερες αυτό και το κοίταξα , δεν είχα πάει καθόλου μέσω της εφαρμογής Θέματα .. Τα διέγραψα όλα και πάω από την αρχή .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67566/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67567/ EDIT Θα αλλαχτούν λοιπόν όλα τ…
-
@vanni Χαχαχαχα , κι εγώ σκεφτεί μουσική υπόκρουση για όλα , αλλά είναι πολλοί όπως κι εγώ που δε το θέλουν , ξέρεις μπορεί να συμβεί στιγμή που πρέπει να είναι ήσυχα ... Καλά έκανες , θα έχει χαβαλε έτσι .. Είδες πως του την έκανε , δεξιά αριστερά για να φύγει από αριστερά μετά , χαχαχαχα .. έφαγα ώρες γι'αυτό .. EDIT Μάλλον για ένα number of the beast σκέφτομαι , μόνο του δηλαδή ... Όχι σαν αυτό τώρα με το ποτ πουρί ..
-
@diskjohn Δες εδώ .. [Miui 12 20.5.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές Το αναφερα λόγω της περίπτωσης του φίλου που είχε το ίδιο θέμα σε mi 8 .. Στη δική μου περίπτωση σε mi8 lite όπως κι εσύ , δεν έχω βάλει κάποιο άλλο twrp να δοκιμάσω , με το δικό μας έχω το ίδιο θέμα που αναφέρατε , απλώς κάνω τις αναβαθμίσεις manually πλέον , δε χρησιμοποιώ updater , αυτό δε θυμάμαι πότε ακριβώς ξεκίνησε αλλά σίγουρα δεν ήταν από την αρχή .. Κι εσύ θ'ακολουθεις την ίδια διαδικασία manu…
-
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Έχουμε αλλαγή στην εγκατάσταση των bootanimation .. Μέχρι τώρα ήταν μόνο για ροοτ συσκευές , πρέπει όμως να μπορούν όλοι να αλλάζουν bootanimation αν θέλουν .. Οπότε , θα κάνουμε αλλαγή σε MTZ τα ζιπ και θα τα κάνουμε θέματα πλέον έτσι ώστε να μπορούμε να τα επιλέξουμε μέσω των θεμάτων .. DOWNLOAD Όλα τα .mtz bootanimations θα τα βρείτε στον παρακάτω φάκελο ... Downloads for : Xiaomi Xiaomi | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hos…
-
@diskjohn Το τηλέφωνο άνοιξε , τι έκανες τελικά ?? Αναγκάστηκες σε factory reset ??
-
@Giannis stathopoulos Καθόλου εκτός θέματος , γι'αυτα τα πράγματα θα μιλάμε εδώ , γι'αυτό έδωσα οδηγούς και κάποιες οδηγίες/συμβουλές για ξεκίνημα .. Όπως όταν είπα "χρησιμοποιήστε έτοιμο ζιπ" αυτό εννοούσα .. Δε νομίζω να πετύχει ως gif , πρέπει να είναι εικόνες συνεχόμενες που θα χρησιμοποιηθούν ως animation έναρξης , όπως θα δεις αν ανοίξεις το bootanimation.zip .. Αν χρησιμοποιείς αυτό , είναι το απλο που μπορούμε να κάνουμε , μπορείς να βάλεις όσα png θες και ν'αλλάξεις στο desc.txt μόνο το…
-
Το θέμα με τα γράμματα στις επαφές θέλει το χρόνο του , έχουμε κρασαρισματα , λίγο υπομονή να δούμε πως θα το ετοιμάσουμε ..
-
@diskjohn Πως έκανες την αναβάθμιση ?? Με ποιο τρόπο ακριβώς ??
-
@Giannis stathopoulos Δε ξέρω ακριβώς πως γίνεται το gif δεν το'χω ψάξει καθόλου , αλλά δεν έχει να κάνει , εδώ θέλουμε να κάνουμε το animation... Βέβαια μοιάζει σαν gif αλλά σίγουρα δεν είναι .. Διαστάσεις που λες , μάλλον εννοείς την ανάλυση της συσκευής. . στο gsm arena θα λέει ακριβώς την ανάλυση .. Edit Anyway , ετοιμάζω κάποια σε mtz μορφή για να είναι εύκολο για όλους και χωρίς ροοτ , απλώς θα το πάμε μέσω των θεμάτων .. Θα έχετε νέα μέχρι το βράδυ..
-
@smitsos Περιμένουμε νέα .. φαντάζομαι έχεις εικόνα τώρα .. @sakis*68 Κατέβασε από την αριστερή πλευρά και θα εμφανιστούν οι ειδοποιήσεις , από δεξιά κατέβασε και είναι το control center ..
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67542/ Τωρα καταλαβαίνεις ?????? Ανοιξε ένα cmd , κάτω αριστερά στην αναζήτηση των windows γραψε cmd και θα εμφανιστεί .. Μετα κάνε copy το path του adb αφου πρώτα γράψεις .. cd και αφήσεις κενό , όπως το βλέπεις στο screenshot.. Πατας enter μετα .. και μετά το enter στην από κάτω γραμμή γράφεις .. fastboot devices και πατάς enter Θα αναγνωρίσει τη συσκευή .. Μετά .. fastboot flash recovery twrp_cepheus.i…