Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Πρώτα πρέπει να έχεις mi account , μετά να πας στις Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο/.. και να πατήσεις 5-6 φορές στο MIUI έκδοση για να ενεργοποιηθούν οι ρυθμίσεις για προγραμματιστές.. Ξανά μετά Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/ .. θα δεις την επιλογή Ρυθμίσεις ή Επιλογες για προγραμματιστές και θα ενεργοποιήσεις το USB debug ( αποσφαλμάτωση usb ή εντοπισμός σφαλμάτων usb ) .. Θα κλείσεις το wifi της συσκευής και θα ενεργοποιήσεις τα δεδομένα , εκεί που είσαι στις ρυθμίσεις για προγραμμα…
-
@kostakislarisa Κάτι άλλο θα έφταιγε κι εγώ windows 10 έχω αλλά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε καμμία συσκευή ...
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Αντιγραφή κάνουμε χωρίς πρόβλημα σε οποιοδήποτε format ήχου όπως είπε κι ο @kostakislarisa παραπάνω , μόνο στο telegram δεν δουλεύει στις άλλες εφαρμογές πηγαίνει .. Αυτά με XTRV και miui launcher , δεν έχει poco launcher , Google dialer και Google messaging.. Για να βάλεις XTRV θα πρέπει να έχεις ένα mi account και να προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα bootloader , εγκατάσταση twrp και εγκατάσταση της XTRV..
-
@SAMARAS Τσεκαρε να είναι το twrp μέσα στο φάκελο adb , τσεκαρε το όνομα του twrp να είναι σωστό και να μην έχει διπλή κατάληξη ( twrp.img.img ) .. Ξαναμπες σε fastboot αν έχεις λάθος στην εντολή , κράτα πατημένο το power και vol down να ξαναμπεί σε fastboot .. Δοκίμασε και με CMD όχι το powershell..
-
@SAMARAS Μάλλον δεν έχεις φλασαρει XTRV ακόμα .. Ξαναμπες σε fastboot και κάνε πάλι flash το twrp.. Μετονόμασε το twrp σε twrp.img , μην το αφήνεις ολόκληρο το όνομα .. Γράψε στο CMD .. fastboot devices ( αναγνώριση της συσκευής ).. fastboot flash recovery twrp.img ( εγκατάσταση twrp ).. fastboot reboot ( πριν πατήσεις το enter , κράτα πατημένο το vol up μέχρι να μπει στο twrp ).. EDIT Αφού μπεις σε twrp φρόντισε να έχεις το ζιπ της ρομ στη μνήμη της συσκευής .. Μετά δοκίμασε να κάνεις factory r…
-
@stronggeo Γι'αυτό με το δακτυλικό δεν έχω ακούσει κάτι , δεν έχω ιδέα .. πολύ πιθανό να ευθύνεται ο nova launcher και σ' αυτή τη περίπτωση .. Η Xiaomi ευθύνεται κανονικά αλλά λόγω του ότι είμαι MIUI fun όπως έχω αναφέρει πολλές φορές δεν χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές και δεν έχω τα συγκεκριμένα προβλήματα .. @Task Βγήκε για joyeuse λογικά δε θ'αργησει και για το curtana ..
-
@stronggeo Γι'αυτό με το δακτυλικό δεν έχω ακούσει κάτι , δεν έχω ιδέα .. πολύ πιθανό να ευθύνεται ο nova launcher και σ' αυτή τη περίπτωση .. Η Xiaomi ευθύνεται κανονικά αλλά λόγω του ότι είμαι MIUI fun όπως έχω αναφέρει πολλές φορές δεν χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές και δεν έχω τα συγκεκριμένα προβλήματα .. @Task Βγήκε για joyeuse λογικά δε θ'αργησει και για το curtana ..
-
@SAMARAS Όλες οι XTRV ( stable ή developer ) περιέχουν τον dialer και messaging της miui , οπότε δουλεύει κανονικά η εγγραφή κλήσεων ..
-
@Makisthomas17 Δεν υπάρχει ακόμα , μόνο developer προς το παρόν που ίσως να είναι και καλύτερη. ..
-
@Makisthomas17 Δεν υπάρχει ακόμα , μόνο developer προς το παρόν που ίσως να είναι και καλύτερη. ..
-
@SAMARAS Δεν υπάρχει developer rom για το joyeuse , μόνο stable.. Έχω ξαναπεί ότι όποιος θέλει developer rom θα πρέπει να το ψάχνει πρώτα αν η συσκευή που θα πάρει έχει developer rom , υπάρχουν πολλές συσκευές που βγαίνουν μόνο για την Ευρωπαϊκή αγορά και δεν υποστηρίζονται από την επίσημη Xiaomi στην Κίνα , μόνο οι συσκευές που κυκλοφορουν και στην κινέζικη αγορά έχουν developer rom ..
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
gkalen - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμα@Kritikos44 Αν κάνεις αναζήτηση ως Mi TV 4S 43 θα την δεις στο Σκρουτζ , εγώ την είχα πάρει 320 τώρα ξεκινάει από 348 .. Android TV είναι με android 9 , έχω το apptoide tv κι εγώ εγκατεστημένο , μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογής και με usb stick , έτσι έβαλα το Netflix , να σου πω την αλήθεια δεν έχει την επιλογή στις ρυθμίσεις για να δω σε τι ανάλυση παίζει ( στο τηλέφωνο έχει αλλά στην tv δεν τις δείχνει ) , αλλά είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω ..
-
@stronggeo Υπάρχει εφαρμογή για gestures στο playstore ή χρησιμοποιείς τον default launcher σε android 11 ..
-
@stronggeo Υπάρχει εφαρμογή για gestures στο playstore ή χρησιμοποιείς τον default launcher σε android 11 ..
-
@markito Δεν έχω δοκιμάσει σε αυτή τη συσκευή αλλά θεωρητικά θα κάνεις boot όπως είπες .. Μετά την εγκατάσταση όμως θα πρέπει να κάνεις format data και μετά reboot στο σύστημα.. Δεν είναι περίεργο να μπαίνει σε official recovery εφόσον δεν έχει γίνει flash ( εγκατάσταση ) του twrp , σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να γίνει wipe all data από το official recovery και reboot στο system .. Αν ξέρει κάποιος καλύτερα πιστεύω θα σου απαντήσει ... Edit Επίσης εδώ λέει ότι κανείς boot και μετά το περνάς μ…
-
@stronggeo Θέλει format data για πισωγυρισμα , θα τα χάσεις όλα , μπορείς να κρατήσεις ότι θες αν αναγνωρίζεται ο χώρος της συσκευής από το twrp .. Δοκίμασε να βάλεις νεότερο twrp , κοίτα στο νήμα του @geoanto555 για τη συσκευή σου .. Ίσως αν βάλεις πάλι την τελευταία αν δεν έχεις κάνει τίποτα wipes να ανοίξει .. Σε android 11 δε λειτουργούν τα gestures αν χρησιμοποιείς άλλον launcher , δεν είναι bug ..
-
@stronggeo Θέλει format data για πισωγυρισμα , θα τα χάσεις όλα , μπορείς να κρατήσεις ότι θες αν αναγνωρίζεται ο χώρος της συσκευής από το twrp .. Δοκίμασε να βάλεις νεότερο twrp , κοίτα στο νήμα του @geoanto555 για τη συσκευή σου .. Ίσως αν βάλεις πάλι την τελευταία αν δεν έχεις κάνει τίποτα wipes να ανοίξει .. Σε android 11 δε λειτουργούν τα gestures αν χρησιμοποιείς άλλον launcher , δεν είναι bug ..
-
@Dikemon Υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο εγκατάστασης σε αρκετές νέες συσκευές , από android 10 και πάνω ξεκίνησαν κάποια προβλήματα με τα twrp , υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις boot στο twrp ( fastboot boot twrp.img ) και όχι flash ( fastboot flash recovery twrp.img ) , μετά κάνεις εγκατάσταση τη ρομ και μπαίνεις στο official recovery να κάνεις wipe all data και αφού κάνει boot η συσκευή μετά μπαίνεις σε fastboot για κάνεις flash το twrp μόνιμα .. Γενικώς υπάρχουν κάτι τέτοια κι άλλα θεμα…
-
@SAMARAS Αν δεν είναι το 5G το οποίο σίγουρα δεν έχεις γιατί θα είχες πάρει το mi 10T lite καθώς το RN9Pro 5G δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα τότε έχεις το joyeuse ή το curtana .. Για να το δεις μπαίνεις σε fastboot και γράφεις στο CMD .. fastboot getvar all .. και θα δεις ποια συσκευή είναι .. @Dikemon Twrp για το mars ( mi 11 pro ) , εδώ .. twrp-3.5.1-mars.img | by Camerado for Generic Device/Other Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι αρκετές νέες συσκευές δεν έχουν ακόμα twrp , για το mars φαίνεται ό…
-
@giannisatsi Για το mi 9T pro ενεργοποίηση volte και vowifi.. Δοκίμασες να πληκτρολογήσεις στον dialer τα παρακάτω ?? Για volte .. *#*#86583#*#* Για VoWIFI.. *#*#869434#*#*