Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπανω κατω ολοι το ιδιο ειναι σε ευχαριστω!!!!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαολα κλεστα χωρις gsm και κλειστα δεδομένα
-
Μήνυμακαλησπερα πρι απο 2 εβδομαδες περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10 αυτο που παρατηρησα ειναι απο σημα ετσι και ετσι μπαταρια αδειάζει σχετικά γρηγορα η μνημη 2.9 διαθέσιμη απο 6 μπορω να κανω κατι μηπως βελτιωσω τα πραγματα?
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαΑυτο είναι το θέμα τι δεν κάνω δεν μπορώ να καταλάβω
-
Dolby Atmos
Μήνυμαπου μπορω να βρω το dolby για android 10 xiomi mi9t?και τι πρεπει να κανω?
-
Dolby Atmos
Μήνυμαμετα αναγκαστικα εναφορα γατι δεν ανοιγε με τιποτα
-
Dolby Atmos
Μήνυμαδεν μπορω να το κανω!!! εκανα οτι διαβασα και μολις τα περασα με το magisk εκανε μια επανεκινηση και μου ανοιξε σε fastboot
-
Dolby Atmos
Μήνυμακαλημερα εχω το mi 9t και περασα τηνxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10.zi δεν μπορω να βαλω το dolby atmos που μπορω να το βρω και ποιες οι ενεργειεσ που πρεπει να κανω?
-
MI 9T
Μήνυμαok ευχαριστω!!!!!!
-
MI 9T
Μήνυμααυτην που ειχε το κινιτο την clobal tην περασα Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi και με τισ οδηγιες που μου δωσατε
-
MI 9T
Μήνυμαμε το σημα μπορω να κανω κατι?
-
MI 9T
Μήνυμαμηπως να περασω την * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_9.12.12_v11-10.zip ειναι καλυτερη για αυτο το κινιτο μηπως στρωσει και το σημα?ποιες η διαφορες αναμεσα στις 2 ρομ?
-
MI 9T
Μήνυμακαλημερα εδω και λιγες μερες αφου περασα τηνxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10.zip εχω ενα προβλημα σχετικα με το σημα του κινητου ακομα και gsm ειναι το πολυ 2 γραμμες μπορω να κανω κατι?
-
MI 9T
Μήνυματο root ok το περασα αλλα to Dolby δεν το περναει για ακομα μια φορα ευχαριστω!!!!!!!!
-
MI 9T
Μήνυμακαλησπερα εχθες περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10.zip παρα πολυ καλη μεσα στην διαχειριση αρχειων εχει 2 zip aαρχεια το dolby.zip και το magisk.zip αυτα τι ειναι ? γινεται root? α ναι πως?
-
MI 9T
Μήνυμαok την περασα φιλε μου ολα πολυ ωραια σε ευχαριστω !!!!!!!!!
-
MI 9T
Μήνυμαδηλαδη αυτο εκανα recovery_3.3.1_18-11-19_blue_ss_stock_kernel και μετα εδωσα την εντολη fastboot flash recovery recovery.img
-
MI 9T
Μήνυμαστον φακελο adb το twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_blue_ss_stock_kernel να τον μετανομασω σεrecovery σωστα? και μετα να δωσω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img
-
MI 9T
Μήνυμαστον φακελο adb μου ειπεσ να τον μετανομασω σεrecovery σωστα? και μετα να δωσω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img
-
MI 9T
Μήνυματιποτα