Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• Παράθεση από geoanto555: “Αυτό που μου στειλες συγκρίνει τα 2 snapdragon και συ κατέληξες ότι είναι Nikel?? Τέσπα.. δεν θα το συνεχίσω γιατί είμαστε εκτός θέματος.. ” Ποίο είναι το codename του 4άρι με snapdragon και ποιο είναι το codename του 4x; Ειλικρινή απορία

• Παράθεση από geoanto555: “Με όλα αυτά κατέληξες ότι είναι 2 τα nikel? ” Ναι Δεν έχει βουίξει o τόπος για την χαζομάρα που έκανε η infoquest που για να διαφοροποιήσει το note 4 με mtκ ονόμασε την έκδοση με snapdragon 4x και συνέπεσε η ονομασία με το "νέο μοντέλο" note 4x; Επίσης δες και εδώ την άποψη moderator του official forum της xiaomi

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Μην με τρελένετε Προφανώς και υπάρχει έκδοση Note 4 (Nikel) με snapdragon 625, η οποία διαφέρει από το Note 4x που βγαίνει μόνο με snapdragon 625 ” Σε τι διαφέρει ρε μάστορα??Μόνο στην b20... Λέμε κάτι διαφορετικό??? ” 1. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x 2. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x 3. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x

• Παρατήρησα ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα στην κατηγορία "Το magazino του Android", ενώ σε άλλες μπορώ. Είναι πρόβλημα ή φταίει που έχω λίγα μηνύματα ή ότι δεν είμαι VIP; Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε μια κατηγορία μακριά από τα στενά όρια μιας συγκεκριμένης συσκευής, πιθανών να ρωτάμε γενικά θέματα για το MIUI. Αντικειμενικά είναι η καταλληλότερη κοινότητα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από george_1: “Α... Το ένα έχει HELIO και το Global Edition έχει Snapdragon ; ” Ναι έτσι όπως τα λες.. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Πολύ σωστά. Helio x20 το nikel και Snapdragon 625 το mido. ” Μην με τρελένετε Προφανώς και υπάρχει έκδοση Note 4 (Nikel) με snapdragon 625, η οποία διαφέρει από το Note 4x που βγαίνει μόνο με snapdragon 625

• Είναι εντελώς μπερδεμένο. Αυτό που εγώ έχω καταλάβει υπάρχουν τρία μοντέλα. 1. 4 με MTK 2. 4 με Snapdragon (αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν όλα τα 4 με snapdragon έχουν B20) 3. και το 4x με snapdragon μόνο και χωρίς B20 - μάλιστα αν κατάλαβα καλά προορίζονταν μόνο για την αγορά της Ταιβάν. Δυο μεγάλο διαφορές είναι ότι το 4x δεν έχει όλη την πλάτη μεταλλική, και επίσης αντί κάμερα της samsung έχει της sony (μην με ρωτήσεις ποιος είναι καλύτερος, εγώ δεν ξέρω). Στην θέση σου αυτό που έκανα εί…

• Το μοντέλο που φέρνει η infoquest (π.χ. you.gr) είναι αυτό; το 4x, το «Mido»;