Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.

• RE:

g7maks - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Κομπλέ Γιώργο σ ευχαριστώ πολύΠαράθεση από George Kaggelaris: “@g7maks Για δοκίμασε τώρα την εφαρμογή. Έχω βάλει το Device Health Services, επιλογή 21 στη λίστα με τις εφαρμογές της Google.” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιώργο μήπως έριξες καμιά ματιά για το Device Health Services.apk είναι της Google Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Device Health Services.apk έτσι το βρήκα ΓιώργοΠαράθεση από g7maks: “Πώς το βρίσκω το apk?? Μου έβγαλε στο play store ενημέρωση Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιο είναι αυτό; Μπορώ να έχω όνομα APK; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πώς το βρίσκω το apk?? Μου έβγαλε στο play store ενημέρωση Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιο είναι αυτό; Μπορώ να έχω όνομα APK; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλό μήνα, μήπως μπορείς να βάλεις και το device health services της Google? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε μου αποσυνδεσα το τηλεκοντρόλ και έκανα pairing πάλι και τώρα είναι μια χαρά Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, υπάρχει πρόβλημα με την φωνητική αναζήτηση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εμένα το ίδιο δεν βγάζει ελληνικά στο gboard ενώ πριν την αναβάθμιση εμφάνιζε και τα ελληνικά στο πληκτρολόγιοΠαράθεση από tasos17: “Έβαλα ελληνικά μου έβγαζε πληκτρολόγιο με λατινικούς χαρακτήρες πήγα στις ρυθμίσεις πληκτρολόγιου και έλεγε "Δανικά". Θα ανεβάσω φωτό αύριο. Πάντως όταν πήγα και κοίταξα δεύτερη φορά μια μια τις γλώσσες δεν ειχε ελληνική γλώσσα. Εσύ έχεις το ίδιο μοντέλο και σου βγάζει ελληνικά;;; Γιατί μετά κάτι δεν πάει καλά.... Το region το είχα επιλέξει μετά από φορμάτ... Δ…

• Γιώργο καλημέρα μήπως μπορείς να προσθέσεις το App vault? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

g7maks - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Κ εγώ αυτή έχωΠαράθεση από George Lardas: “Αυτή που έχει ένας φίλος τι είναι ρε παιδιά γιατί δεν το πολύ κατέχω ευχαριστώ....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66999/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67000/” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Λοιπόν, μπήκα στο playstore και έχουν αναφέρει κ άλλοι το συγκεκριμένο πρόβλημα από την τελευταία αναβάθμιση, ευχαριστώ πάντως Παράθεση από g7maks: “Ναι το έκανα και πάλι το ίδιο κάνειΠαράθεση από amavroudis: “Δοκιμάσατε επανεγκατάσταση της εφαρμογής;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι το έκανα και πάλι το ίδιο κάνειΠαράθεση από amavroudis: “Δοκιμάσατε επανεγκατάσταση της εφαρμογής;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Βλέπω ότι μόνο στο messenger το κάνει αυτόΠαράθεση από g7maks: “Ναι έχει δικαιώματα στις επαφές.Το έχω 2 εβδομάδες και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα πιο πρινΠαράθεση από amavroudis: “Έχει δικαιώματα πρόσβασης στις επαφές σου;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι έχει δικαιώματα στις επαφές.Το έχω 2 εβδομάδες και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα πιο πρινΠαράθεση από amavroudis: “Έχει δικαιώματα πρόσβασης στις επαφές σου;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, μόλις πάω να κοινοποιήσω κάτι από οποιαδήποτε εφαρμογή στο messenger ανοίγει την εφαρμογή κανονικά του messenger αλλά δεν μου δίνει επιλογή αποστολή σε οποιαδήποτε επαφή που έχω! Απλά ανοίγει το messenger Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το έφτιαξα σ ευχαριστώ πολύΠαράθεση από amavroudis: “Settings, lock screen, wake lock screen for notifications.” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ποιο λες? άνοιγμα ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος?Παράθεση από amavroudis: “Στις ειδοποιήσεις επέλεξες το wake screen for notifications;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν αναβοσβηνει η οθόνη όταν έρχεται κάποια ειδοποιήση? Πάω ρυθμίσεις-always on display-προβολη κινούμενων σχεδίων.Μηπως κάνω κάτι λάθος? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το Spotify από το xiaomi mi box s, που το έχει προεγκατεστημένο αλλά δεν με αφήνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

g7maks - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από savchr: “ Επίσης στα πρώτα Post κάποιος φίλος ρώτησε για το πλήκτρο Live τι ρόλο παίζει,αλλα δεν απαντήθηκε. Γνωρίζει κάποιος να μας πει; μιλάω για το mi box S! ” Το TV Box έχει μια εφαρμογή προεγκατεστημένη την Google live η οποία από ότι διάβασα στην περιγραφή της είναι για να βλέπεις live προγράμματα. Προφανώς με αυτό το κουμπί πρέπει να γίνεται εκκίνηση αυτής της εφαρμογής. Όμως από ότι καταλαβαίνω αυτή η εφαρμογή δεν πρέπει να παίζει στην χώρα μας. Ακόμη κ…