Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
Γιώργο μήπως μπορείς να βάλεις και την εφαρμογή app Vault? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω εγκαταστήσει drivers στο παρελθόνΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από g7maks: “Κάτσε γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ Πως το τρέχω μέσα από αυτό?Παράθεση από George Kaggelaris: “Το τρέχεις μέσα από c:\adb;” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν έχεις εγκαταστήσει drivers μπαίνει αυτόματα.” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ Πως το τρέχω μέσα από αυτό?Παράθεση από George Kaggelaris: “Το τρέχεις μέσα από c:\adb;” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ακριβώς” Μου λέει adb δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έκανες αυτό που σου ζήτησα; Θέλω το αποτέλεσμα” Δίνω cmd και μετά αυτά που γράφεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από g7maks: “Γιώργο θα δεις λίγο και το Android Accessibility Suite? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιώργο δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα μήπως μπορείς να το περάσεις εσύ το Android Accessibility Suite? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιώργο θα δεις λίγο και το Android Accessibility Suite? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από g7maks: “Γιώργο βάλε και το Android Accessibility Suite ” Έτοιμος!” Γιώργο δεν το βρίσκω στην εφαρμογή το Android Accessibility suite για να το σβησω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιώργο βάλε και το Android Accessibility Suite Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kkmspm: “Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες πριν αναβαθμίσεις σε αυτήν ? ” δεν θυμαμαι. Καποια dev miui 9, αλλα δεν εχει σημασία. Εκανα wipe πριν περάσω την miui 10. Παράθεση από nakomi: “Εγώ την έχω περίπου 2 εβδομάδες τώρα και πηγαίνει πολύ καλά. Και από θέμα ταχύτητας αλλά και μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι διπλοτυπες εφαρμογές. ” και εγώ 2 βδομάδες την έχω. Από την αρχή είχε ένα ελαφρύ λαγκ αλλα στη βδομάδα αρχισε τα κουλά. Να παγώνει εντελως, να κλε…
-
Γειά σας παιδιά, μόλις βάζω το nova go παίζει για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει μνμ ότι η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται.Μεχρι το προτελευταίο update έπαιζε κανονικά. Το έβαλα σε ένα oukitel και παίζει κανονικά, ξέρετε γιατί το κάνει αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά Σε ένα φιλαράκι δεν φορτιζε το κινητό και το πήγε σε ένα γνωστό του και το άνοιξε και του είπε ότι έχει βραχυκυκλωσει στην διαδρομή από την πλακέτα φόρτισης μέχρι την κεντρική πλακέτα οπότε θέλει αλλαγή η κεντρική πλακέτα και δεν συμφέρει να το φτιάξει.Μηπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον από Αθήνα για να του ρίξεις και αυτός μια ματιά πριν πάει για άλλο κινητό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
g7maks - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαλημερα και καλή χρονιά Μου ήρθε το mi box 4s παίζουν όλα άψογα και το ξύπνημα,το μόνο πρόβλημα είναι με το cosmote go γυρίζει το πράσινο κυκλάκι και δεν ξεκινάει.Εχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις για τάμπλετ, έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα ενώ στο mi box 3 έπαιζε κανονικά,τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από frozex: “δεν υπάρχει ελπίδα; ” Άνοιξε πλάτη, ξεκούμπωσε όλα τα βύσματα και προσπάθησε να τα καθαρίσεις με ισοπροπυλική αλκοόλη... Παράθεση από g7maks: “Καμιά βοήθεια ρε παιδιά, ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? ” Σου κάνει συχνά τέτοιες απότομες αλλαγές στην ένδειξη της μπαταρίας ? Αν ναι, πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση.” Όχι, πρώτη φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από g7maks: “Καλημέρα, έβαλα τον φορτιστή να φορτίσει το κινητό και ενώ είχε μείνει τελείως πιο πριν από μπαταρία, αντί να ξεκινήσει από το 1% ξεκίνησε να φορτίζει από 41%.Για ποιο λόγο το έκανε αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καμιά βοήθεια ρε παιδιά, ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρεμπιπτόντως, είναι από τις λίγες φορές που έσβησε από μπαταρία λόγω ότι εκεί που ήμουν δεν είχα το φορτιστή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, έβαλα τον φορτιστή να φορτίσει το κινητό και ενώ είχε μείνει τελείως πιο πριν από μπαταρία, αντί να ξεκινήσει από το 1% ξεκίνησε να φορτίζει από 41%.Για ποιο λόγο το έκανε αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Στο Nova go υπάρχει δικαίωμα χρήσης συγκεκριμένου αριθμού συσκευών με ένα account... Αν πχ έχεις το νοβα γκο σε δύο λάπτοπ και πας να το περάσεις μετά σε ένα τάμπλετ, δε θα μπορείς να κάνεις χρήση του από τον ένα εκ των δύο λάπτοπ...” Όχι,το γνωρίζω αυτό,σε μια συσκευή είναι μόνο στο κινητό.δεν ξέρω μήπως με το update κάποιας εφαρμογής πχ.google έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα, υποθετικά πάντα μιλάω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Μηπως βγήκε από συνδεδεμένη συσκευή επειδης πέρασες καμμία άλλη;” Τι εννοείς από συνδεδεμένη? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk