παιδιά έχω θέμα ίσως με τοproximity sensor.Μολις καλώ και το βάζω στο αυτί σβήνει η οθόνη κανονικά αλλά μόλις το απομακρύνω η οθόνη δεν ανοίγει με αποτέλεσμα αν δεν απαντήσουν να μην μπορώ να κλείσω την κλήση. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Πήγα και στο kernel και έκανα τέστ κανονικά και μου έβγαλε success(όχι story)
ρε παιδιά έχω ένα θέμα μερικές φορές όταν καλώ κάποιον και το βάζω στο αυτί σβήνει η οθόνη και παραμένει κλειστή και όταν το απομακρύνω απ το αυτί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κλείσω την κλήση όταν τελειώσω, έχει τύχει και σε άλλους αυτό?
ρε παιδιά καμιά βοήθεια? Έγραψα και πιό πριν μήπως γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται η εφαρμογή system android webview διαφορετικά να την καταργήσω για να μην πιάνει χώρο
μηπως μου δημιουργησε προβλημα η τελευταια ρομ επειδη το laptop ειναι 32bit kai oχι 64bit? βεβαια δεν εχω περασει ακομη την πιο παλια ρομ για να δω γιατι δεν εχει κατεβει ακομη
θα δοκιμασω αυτη και οτι νεοτερο τα λεμε σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια =============== Νοε 29th 2016, 9:27pm =============== μ αυτη την εκδοση θα μπορω να κανω OTA update?