αρε γιωργο σε ευχαριστω.θα το δοκιμασω ισως αργοτερα η αυριο.αρκετη κουραση και αμα το πιασω την εκατσα.ευχαριστω οσους βοηθησανε παιδες.σιγουρα καπου θα δυσκολευτω οποτε θα ξανα"χτυπησω" δε καταλαβαβαυτο που λες να παρω δικο μου μπακ απ..εφοσον ειναι κατεστραμεβο το δικο μου qcn τι να το κανω..δε παιρνω αυτο που εστειλες και αλλαζω τα imei apla?αυτο εκανα χθες.
τον ειδα τον οδηγο ναι..ετσι καταφερα και μπηκα τελικα σε diag mode. το χανω λιγο στη μετ;τροπη hex. κατεβαζω τον builder,βαζω το αρχειο β;ζω τα imei μου,και rebuild..καπου εκει με βγαζει syntax κατι..τωρα ισως κατι απλο ναναι αλλα..
τα ειπα λιγο μπερδεμενα παιδες..βαζω οφισιαλ ρομ..κανει επανεκινηση,και μπαινει σε recovery..αυτο εγινε μετα απο λαθος επαναφορα qcn.δεν εχω ουτε imei ουτε baseband.τι μπορω να κανω?εχω απογοητευτει.δε ξερω απο που να το πιασω
γεια σου φιλε.με αυτον τον builder εκνα το αρχειο.βγαζει σφαλμα στο αρχειο οταν το κανω save..syntax κατι λεει..replace to κ;νω και βγαζει κοκκινο χ και syntax error ,καπως ετσι
καλημερα Γιωργο.μαλλον ετρεξα καποιο qcn pou δεν επρεπε και δε μπαινει στο λογισμικο.ειδα τον οδηγο του φιλου αλλα με τα hex δεν εβγαλα ακρη.αυτο που εψαχνε δε το εβρισκε σε μενα..αρχειο για redmi note 7 πως θα βρω?επισης εβαλα τα δικα μοθ imei σε εναν builder.εκεινο εκανα ριστορ αλλα τιποτα
ρεστορε το qcn?εμ δε μου βγαζει τον οδηγο ως diag...εκει εχω θεμα..εχω το αρχειο..εχω το qfil αλλα ο οδηγος δεν ειναι diag..παταω στο dial pad τον κωδικο με τα αστερακια αλλα τπτ