Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
180 τοχα παρει 160 τωρα 170κατι ενδιαμεσα...νομιζω τελικα ειναι ''θαυμα'' η συσκευη με τοσα χρηματα
Κι εγω οταν το πηρα σε ενα δυο μαγαζια το ειχε..δεν ηξερα καν το μαγαζι οτι βρηκα μπροστα μου..gxstore..σε καποιο αλλο ποστ ειχα πει mxstore.δε ξερω αν εχουν καποια σχεση
160 επεσε η τιμη...ουαου!
Αχα.Θα το δοκιμασω ναι.Ευχαριστω
Παιδια...να ρωτησω κατι ακομη?προσπαθησα να κανω ροοτ με supersu.δε τα καταφερα..υπαρχει καποιος τρεοπος?
Εδω θα ειμαι..κατι θα βρω στη συνεχεια να σας ζαλισω. ευχαριστω και παλι
Μπηκε και η οφισιαλ..Σας ευχαριστω ολους.Λιγο παραπανω εσενα Ειρηνη μιας και ησουν εδω την καταλληλη ωρα.Ευχαριστω!
Ειχες δικιο...το εκανα οπως ειπες με cd..αντι4 ειναι και παλι.
Ισως επειδη ειναι custom δεν εχει καποιο αντι?ισως..θα το ξανακανω τωρα..επισης.. να φλασαρω τωρα μια οφισιαλ... ειναι σωστο?παταω φλασ?
τωρα τσεκαρα για αντι το custom και δειχνει αυτο..
Ναι..δε με πειραζει αυτο.ποτε δε κραταω μεσα αρχεια..απλα μη πατησω τπτ αλλο απο τις επιλογες κατω και κανω ζημια.κλειδωμα που λεει πχ
Μπερδεμενα...τα ειπες ολα..ετσι ακριβως ειμαι.τωρα μπηκε το custom..Οποτε παω στο επομενο που θελω να βαλω οφισιαλ με miflash.κατεβαζω την ρομ arb4 και εκει κατω επιλεγω clean all?
Εχω τσακισει δυο φραπεδες απτο αγχος.κοιτα να δεις
εβαλα twrp. Θα βαλω ενα custom και μετα παλι ενα οφισιαλ να δω τι παιζει
ΝΑι,.απλα θελω να κανω ολα τα βηματα να τα ξερω..μη ψαχνω πως γινεται μετα ενα μηνα πχ.θελω να τα κανω τωρα να ξερω.
επισης..εκει κατω επιλεγω clean all kai μετα κανω flash?