Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 391.
-
Παράθεση από paulk: “Παράθεση από Oneironaut84: “δε καταλαβα πως το ελυσε..πως το εγκατεστησε το settings αποα υτο το repo.. ποιο repo ” δεν ξερω πως το εκανε,,,αλλα και το αλλο θεμα ειναι αν σε αφηνει να κανεις add το λογαριασμο σου στην συσκευη...εσενα σε αφηνει;οχ ” οχι ουτε καν..λεει να παω στην εφαρμογη,ελεος
-
δε καταλαβα πως το ελυσε..πως το εγκατεστησε το settings αποα υτο το repo.. ποιο repo
-
Καλημερες..Τζιμ τιποτα..δε βλεπω φως δυστυχως
-
Τζιμ ναι φιλε,.Κανεις οτι μπορεις.Δεν ειπα κατι.το ειχα δοκιμασει αλλα δεν κανει εγκατασταση το apk αυτο..λεει οτι μονο σε συσκευες που ειχαν miui και οχι hyperos..τι να πω
-
ΛΕει καπου στα σχολια κανει την εγκατασταση σε συσκευες που ειχαν αρχικα Miui..οχι οπως το f6 που ηρθε με hyperos
-
Τζιμ καλησπερα.Δεν γινεται..πρεπει να βαλεις ενα αρχειο settings apk το οποιο στο poco f6 δεν το περναει φυσικα
-
Σωτηρη δε ξερω ρε φιλε.αηδια καταντησε..τι τους πειραζει.δικη μας η ευθυνη
-
Γεια σας.Ρε παιδες δε βλεπω φως..αλλοι 6μηνο περιμενουν.ποσο ακομα να εριμενουμε και να αλλαξει τι..που παμε...
-
Σαν καμπυλη προς τα κατω το νιωθω...ισως δεν εχει..ευτυχως εχει ενας συναδελφος ιδιο κινητο.θα το τσεκαρω αυριο...ευχαριστω
-
Καλησπερα παιδες..εχω ενα αλλο θεμα..πηγα για αλλαγη οθονης το pocof3.. λοιπον,αυτος ειχε ενα αλλο ποκο που δεν πηγε να το παρει πελατης.εβαλα εκεινη την οθονη.ολα καλα..αλλα...δε μπορω να καταλαβω αν εχει πανω τζαμακι.. το επιασα λιγο απο τις ακρες αλλα δε βλεπω να σηκωνεται απο καπου.εχει καμπυλες αν εχει τζαμακι.πως διαολο θα δω αν εχει τζαμακι???δε θυμαται ο μαστρορας αν εχει βαλει
-
επισης αυτο δεν καταλαβα..η λεπτομερεια μαλλον κανει την διαφορα.. ποσα λεπτα εννοει... ''Αντίστοιχα, εάν η ώρα σας είναι 20:00 και στο Πεκίνο είναι 00:00, τότε ξεκινήστε την υποβολή της αίτησής σας στις 19:58/59''.
-
ωωωω το βρηκα με το νουμερο...δεν ειχα διαβασει τι εγραφε..παρα μονο ειδα το βιντεο
-
επισις αυτο με τον λογαριασμο δεν καταλαβα πως βαζεις τηλ..εχω εναν τετοιο λογαριασμο απο οταν πηρα το τηλ ,κ τι συμπτωση.αυριο πιανει 30 ημερεες.οσο θελει
-
Καλησπερα αδερφια.Μπραβο ρε Τζιμ.Για να δουμε.Αρχικα δεν καταλαβα.. το ρολοι αυτο το εβαλα.. αλλα πως θα δω την ωρα?ενψ εχω ανοιχτη την εφαρμογη δηλαδη.στην στατους μπαρ βλεπω δεν παει..να το βαλω σε αλλο κινητο??
-
Πως γμτ..αλλος λεει ετρεψε το ανλοκ προγραμμα και εγινε.Πως διαολο.αφου λεει πανε ρυθμισεις και προσθεσε λογαριασμο.κατι που δε συμβαινει
-
Καλησςπερα παιδες.Τζιμ πριν μου εστειλε ο Ρωσος οτι ειναι διαθεσιμος να κανουμε το ανλοκ...Δεν απαντησα..ΠΕριμενω απο σενα..Εφοσον υπαρχεις εσυ.Το τρεναρω λιγο ακομη
-
Πρωτη φορα εκατσα με το λογισμικο αυτο..καθολου καλο...θελω crdroid
-
Poco f6 το peridot πουθενα δε το βλεπω..Ευχαριστουμε Τζιμ!! Ελπιζω συντομα να υπαρξει κατι
-
Παράθεση από jimxai: “κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε ” Τι παθαμε..να μας ενημερωνεις μην πρηζουμε
-
Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από Oneironaut84: “γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω ” Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader. Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα. Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά ό…