Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-391 από 391.
-
Σου πεφτει λογος φιλε μου.Για να βοηθηθουμε ειμαστε εδω.Και για να βοηθηθουμε.Ολες οι αποψεις πρεπει να λεγονται.Τωρα εγω πηγα να βαλω Twrp με κλειδομενο bootloader.Ποσο βλακας ειμαι ας πουμε.Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω..Μεχρι να ξεκλειδωσω εχς χρονο να ψαξω.Βιαζομαι και θα την πατησω.Μενω εδω και παρακολουθω. απλα μπορω για την ωρα να γινω Root? Πχ θελω να σβησω απο link2sd εφαρμογες και πρεπει ναμαι root.Η λογω bootloader κλειδομενου δε μπορω ουτε αυτο
-
ΚΑλησπερα..Ισως και να βιαζομαι..Ο λογος που χανομαι..Προσπαθω να περασω το Twrp Τωρα..και παλι χανομαι.Πρεπει να ξεκλειδωσει και μετα?To supersu πως το περναω?Δεν εχω καταλαβει αρχικα τι μειον υπαρχει με κλειδομενο bootloader.Δεν εχω καταλαβει πως μπορω να περασω ενα custom rom και ναναι ασφαλες..Θελω το Resurrection..Θα περασει με ασφαλεια ?Τι επιπεδο ΑΡΒ ειναι το RR.Μετα αν θελησω να περασω ενα οφισιαλ Miui?
-
Θα ηθελα να περασω το Resurrection..Στο xda που υπαρχει για Note 5...Επισης μετα αν θελω να βαλω καποιο οφισιαλ να εχω ενα καβατζα να παιζω μεταξυ των δυο.Ναναι επειπεδο 4 ας πουμε.και πανω 5,6 αποτι καταλαβα.ΟΣο για το ξεκλειδωμα...Αποτι καταλαβα και παλι πρεπει να περιμενω 720 ωρες..Τωρα για Twrp...Αμα δε βγαλω ακρη με ρομ τι να το κανω
-
Καλησπερα παιδια..ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ.Πραγματικα.Πηρα σημερα το Note 5 ΚΑι..Καταρχην πηγα να το ξεκλειδωσω και θα προσπαθησω ξανα μετα απο 720 ωρες.Φασιστες.Τι σε νοιαζει σε ποσες ωρες θελω να το ξεκλειδωσω εγω?Τσεκαρα σε τι επιπεδο ειμαι στο ARB..4 το επιπεδο..ΕΠισης ειμαι φαν μεγαλος του Resurrection.Πως θα δω εγω τι ΑΡΒ ειναι ωστε να το βαλω?Οποτε.. 1.Πρεπει να το ξεκλειδωσω. 2.Θελω να παιξω αναμεσα στο Resurrection Και ναχω καβατζα ενα Miui official .Τι κινησεις πρεπει να καω εγω τωρα? Εχω μπερδευτει …