Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 391.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από Alvo4: “Πώς ξεκλειδώνουν το bootloader και γενικά αν περάσουμε άλλη rom μετα μπορούμε να γυρίσουμε στην official Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δωσε βαση στο miflash να ειναι clean all κατω στις 3 επιλογες.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από liquid: “θα περασει καιρος απο ότι καταλαβαίνω να πάμε σε καμια crdroid που στο miNote3 τουλάχιστον τα έσπαγε και δούλευε άψογα... ” εχει βγει crdroid..
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμακαλα λειτουργουν...nfc δεν εχω ιδεα δε το δουλευω..
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαroot απο μονο του οχι.κανενα απο τα δυο..εγω στην πειραιως ειχα θεμα δεν ανοιγε η εφαρμογη λογω selinux...ηθελε αλλαγη απο permissive σε enforcing..της αλφα δεν ειχε θεμα
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΤωρα evolutionx..πριν havoc..ειμαι φαν της evolution..αλλα ακομα οφισιαλ δεν εχει
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΔε το δουλεψα με miui καθολου...με καστομ ρομ κανονικα ερχοντουσαν οι ειδοποιησεις.αφου το πουλησες κομπλε
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasab: “Δεν αντεξα τα πολλα προβληματα του λογισμικου,το πουλησα σημερα και ησυχασε το κεφαλι μου,μια βδομαδα το κρατησα και πολυ ηταν. Τωρα εχω ενα redmi4a και πιστεψτε με δουλευει το καημενο απροβληματιστα μεχρι να παρω αλλο κινητο. ” χαχαχα ρεφιλε
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΚαι λεω μηπως δε τις βρισκω!!
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΑδερφια,fastboot roms για την ωρα εξακολουθουν να μην ειναι διαθεσιμα ετσι?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΑπο μπαταρια στις 10 ωρες χρηρσης ειμαι με 51% .με καστομ ρομ φυσικα.που να επαιζα παιχνιδια
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΜονο εγω ειμαι τοσο ανωμαλος?το εχω κοντα δυο βδομαδες και κανω πειραματα τοσες μερες,δε το εχω ως βασικη συσκευη πλεον μεχρι να δουλεψει οπως θελω