Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 391.
-
Root Folder
Μήνυμαωχ ωχ ωχ ωχ ωχ το πολυ πολυ τι ζημια μπορω να κανω?
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Θέλω ελαφρύ... Ζαχαρωνω το mi11 Lite 5g... ” Να σε πω την αληθεια το Note 7 πιο βαρυ μου φαινοτανε..παλι που τα επιασα και τα δυο πιο βαρυ εκεινο μοιαζει...εγω μαλλον την πατησα,λεω θα κυκλοφορησει αρκετα χαμος απο καστομ ρομ κλπ αλλα....
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Στείλε το και πάρε άλλο λοιπόν... Δε χρειάζεται να βασανίζεσαι... ” Στο πουλαω
-
Root Folder
Μήνυμαε, εχω ξενερωσει ρε παιδες.δε μπορω να το πειραξω..καστομ ρομ με sideload data δε μπορω να αλλαξω απο φακελο τι διαολο...αν ηταν ετσι αλλο θα αγοραζα
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Με root Explorer από την στιγμή που το System είναι σε Read-Only δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Και να επιλέξεις κάτι για διαγραφή ακόμη και εάν σου έχει δώσει δικαιώματα Root το Magisk θα διαπιστώσεις ότι δεν σου διαγράφει τίποτα. ” το διαπιστωσα δυστυχως..τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση?
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Oneironaut84: “επισης πειραξα το system.img να τα αλλαξω απο κει..με το crb αν θυμαμαι.αλλα εμεινε σε bootloop.κατι δεν εγινε σωστα ” Στις νέες ROM ειδικά αυτές που έχουν Dynamic Partitions, εάν προσπαθήσεις να πειράξεις - αφαιρέσεις εφαρμογές από το System, τότε καταλήγεις σε Bootloop.Ένας εύκολος τρόπος να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα είναι να κάνεις αμέσως μετά Flash το Magisk ώστε να σου φτιάξει το πρόβλημα με το Bootloop. ” θα τοδοκιμασω με το magisk...με…
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχεις root rights; ” ααα μηπως εννοεις στο crb στο build πιυ λεει root μια επιλογη?
-
Root Folder
Μήνυμαroot rights?αν εννοεις ειμαι root,ναι
-
Root Folder
Μήνυμακαλημερα παιδια.επαιξα χθες λιγο με το κινητο,δυστυχως δε μπορεσα να επεμβω σε root folder...να αφαιρεσω να προσθεσω..υπ:ρχει καποιος τροπος?πχ dialer ηθελα να αφαιρεσω να βαλω αλλο...failed...επισης πειραξα το system.img να τα αλλαξω απο κει..με το crb αν θυμαμαι.αλλα εμεινε σε bootloop.κατι δεν εγινε σωστα
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμααπο οθονη κλησης πως παει ο σενσορας?κλεινει η οθονη,ανοιγει κανονικα η τρωει κανα κολλημα.?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι οδηγό θέλεις; Απλά επιλέγεις clean all... Δες και εδώ Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” ρε φιλε αλλο ρωταω.οχι πως περνας την ρομ και καθαρη εγκατασταση..αν αλλαζει η προεπιλογη απο λοκ σε κλιν.αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα για τυχον λαθος που μπορω να αποφυγω.δε ζητησα κατι περιπλοκο
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτά τα προσεχουμε όταν πάμε να κάνουμε κάτι... Δεν είναι σε προεπιλογή για να αποφύγεις ζημιές... Ότι κάνεις το επιλέγεις εσύ γνωρίζοντας τι θέλεις να κάνεις... ” ενταξει απο προεπιλογη πας σε ζημια.για χ ψ λογους μπορει να το ξεχασω.αν μπορω να το αποφυγω γιατι οχι?μια επιλογη να αλλαξει.δεν ειναι τοσο τραγικο νομιζω να θες να μικρυνεις τις πιθανοτητες μπρικαρισματος
-
Mi note 10 κλειδωμένο
Μήνυμαω ρε φιλε....
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι οδηγό θέλεις; Απλά επιλέγεις clean all... ” εννοω με το που ανοιγεις το miflash να ειναι σε προεπιλογη το clean all και οχι το lock..οταν το ανοιγω ειναι σε προεπιλογη το lock...για να μην ξεχαστει σε λοκ...
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαγια αυτο θελω να το προλαβω...δυατυχως δεν ειχα λαβει υποψιν ποσο σοβαρο ειναι..παει το note7...προσπαθω να παρω μετρα οσο γινεται..υπαρχει καποιος οδηγος να το δω?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από koshal: “Καλησπέρα κ από εμένα. Είμαι με το χέρι στη σκανδάλη να το αγοράσω. Έλεγα να περιμένω αλλά δεν την παλεύω άλλο με τη μπαταρία του Mi9. Η βασική μου απορία αν μπορεί να τη λύσει κάποιος: Αν έχω καταλάβει καλά φοράει MIUI customized για POCO. Τα καλούδια του MIUI account (πχ να περνας από κινητό σε κινητό την blocklist calls & SMS, call history κτλ) δουλεύουν όπως τα ξέρω??? Δλδ με login απλά με το MIUI account που έχω θα είμαι σχεδόν όπως στο παλιό τηλέφωνο? Ευχαριστώ!!! ” φ…
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμανα ρωτησω κατι παιδες περι miflash..υπαρχει πιθανοτητα στις κατω επιλογες,να βαλεις προεπιλογη clean all και οχι clean and lock που ειναι σε προεπιλογη?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πλαστική θήκη για τη πλάτη και τα πλάγια του κινητού σου. Σκληρή θήκη, hard case .. ” εχει σε μια εικονα κατι σαν αυτοκολλητο και λεω μηπως...
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαπαιδες...αυτο ειναι θηκη,η τυπου αυτοκολλητο? Bakeey for poco f3 global version case silky smooth anti-fingerprint shockproof hard pc protective case back cover Sale - Banggood.com
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasab: “Κατοχος 2 μερες τωρα και εχω απογοητευτει απο 2 πραγματα κυριως. 1)Ελλειψη led για τα notifications,αναβει περιμετρικα η οθονη αλλα δν ειναι επαναλαμβανομενο οπως σε αλλα κινητα το Ledακι που θα το δεις μετα απο ωρα,οποτε αναγκαστικα δοκιμαζω εφαρμογες τριτων οι οποιες ακομα δν δουλεουν οπς θα ηθελα. 2)Ματο ηχειο-ακουστικο απο την πανω πλευρα???Ειναι δυνατον???Αυτο μου ξεφυγε οταν εβλεπα reviews αλλιως δν θα το επαιρνα με τπτ.Σε σχεση με το S9+ που ειχα 2.5 χρονια τωρα το…