Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 525.
-
Το ξέρω, απλά αυτή ήταν η ερώτηση εισαγωγή!!! Έβαλα την 12.5.4 στο κινητό της γυναίκας, το Curtana(redmi note 9s) και της γράφει 6gb ram + 2gb ram ενώ στο δικό μου το joyeuse γράφει 6+1 Υπάρχει κάποια εξήγηση?
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!! Να χαίρεστε το όνομα σας οι εορτάζοντες!!! Το 1gb ram που προστίθενται στην ήδη υπάρχουσα (6gb ram) τι είναι?
-
Για να πω την αλήθεια πρώτα την κατέβασα, την εγκατέστησα και αφού έφαγα μια τεράστια φόλα ρωτησα αν έχει βγει καινούρια γιατί δεν είδα να έχει γράψει κάποιος εδω και φοβήθηκα μην έβαλα λάθος rom.... Η φόλα που έφαγα ήταν ότι αν και εγκατέστησα την rom το κινητό παπαλα..... Έβγαζε μήνυμα FBE device..... και είτε με factory και ξανά εγκατάσταση είτε με χειροκίνητο factory δεν ερχόταν στα ίσα του. Έβαλα αυτό και επανήλθε OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_2
-
βγήκε νέα rom?
-
εντελως ασχετο.... που βλέπω στο προφίλ μου πότε λήγει η συνδρομή VIP?
-
Παιδιά σας ευχαριστούμε!! Όλα πήγαν κατά το κατέβασμα, εγκατάσταση και χρήση μίας ημέρας τέλεια!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Την 11 δεν έχεις; Που να γυρίσεις; ” Σωστό και αυτό....πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου.ουτε καν είχα δει ποια έχω.... Παράθεση από baxalo: “στην 10 εννοεις.. γυρνας αλλα με format data, αν εισαι με xtrv.. αν εισαι με official με miflash βαζεις την 10 fastboot. περιμενε λιγο ομως.. δε νομιζω να αργησει πολυ το επομενο update. ” Το θέμα είναι ότι πλέον δεν μιλάω από το κινητό.... Πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία για να ακούσω τον άλλον.... Με xtrv ειμαι
-
Την καλησπέρα μου.απο την ημέρα που έγινε η τελευταία αναβάθμιση ( κατά 99,9% τότε ξεκίνησε) έχει πέσει η ένταση του ακουστικού.δινω μάχη για να ακούσω τον συνομιλητή μου είτε σε skype είτε σε viber είτε σε κανονική κλήση.γνωριζουμε αν φταίει η rom? Η συσκευή είναι κοντά χρόνο πλέον και δεν έχει κάποια φθορά, ούτε έπεσε νερό είτε κάτι άλλο. Μόλις έκανα και το test και δεν πίστευα στα αυτια μου, καμπάνα.
-
Αν θυμάμαι καλά έχει απαντηθεί αυτό ξανά!!! Για την συσκευή μας δεν υπάρχει beta rom σωστά?
-
Να αφήσω αυτό το twrp η το τελευταίο της πρώτης σελίδας?περίεργο πάντως το vdf...
-
Έχω δύο κάρτες, η μία vodafone εάν βοηθάει αυτό
-
Αντίστροφη μέτρηση ήθελα αλλά παίζω και pro !!! Από Κίνα
-
παίδες ότι έδειχνε δείχνει, όχι κάτι διαφορετικό
-
Που το βλέπω αυτό?
-
Κατεβαινει