Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 525.
-
Τώρα είναι ο μικρός στο pc... Twrp βάζω και χωρίς το pc.. Ποια εντολή, να κάτσω όταν σηκωθεί!!!
-
Βγήκε το κλείδωμα(θα ξαναμπει βέβαια) και όλα κομπλέ.εγινε και η αναβάθμιση
-
@geoanto555 έχεις δίκιο, λάθος φωτό.αυτη είναι η σωστη.failed to decrypt user 999
-
Μου βγάζει αυτό της εικονας, κάτι δεν πάει σωστά ή μου φαίνεται?
-
12.0.2 μια χαρά η rom. ευχαριστουμε
-
anroid 10 δεν είμαστε τώρα? Καλή αλλαγή χρόνου σε όλους και ακόμη καλύτερη Πρωτοχρονιά. Επίσης ο δεύτερος τρόπος που γράφει το πρώτο post αφορά την εγκατάσταση twrp για πρώτη φορά. τώρα κανονικά μέσω twrp ? TWRP Οταν ξεκλειδωθει ο bootloader ειμαστε ετοιμοι να προχωρησουμε στην εγκατασταση του custom recovery (twrp). Ακολουθουμε τον 2ο τροπο απο τον παρακατω οδηγο. LINK: TWRP Η εκδοση για το JOYEUSE ειναι η 3.5.A10-01-01-2021_bl-l
-
@baxalo προς τουρκοβούνια κοίτα όπου νάναι !!! τόχουν χέσει τελείως οι κινέζοι.... πήρα το other area, αυτό που ήρθε δεν είχε αυτη:V12.0.1.0.QJZEUXM (MIUI11) αλλά αυτή V12.0.1.0.QJZMIXM (MIUI11) το κινητό άνοιξε (την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip έβαλα) αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται..... έχω την εντύπωση ότι όποια και να έβαζα για RN9PRO/PRO MAX/S θα άνοιγε
-
εγώ θυμάμαι παρήγγειλα το other area..... αλλά βλέπω το κουτί και λέει Μ2003J6Β2G οπότε το pro.
-
@baxalo τώρα είναι αργά.... έχουν γίνει τα wipe και περιμένει να του την χώσω(την rom) χαχχαχαχαχ @amavroudis δεν ανοίγει το link
-
@baxalo η διαφορά είναι στην κάμερα? έχω μπλέξει τα μπούτια μου..... χααχχααχχα 64 έχει το δικό μου, 48 είναι της γυναίκας που έχει το 9s όμως
-
το joyeuse θεωρω η άλλη για ποιο είναι?
-
ποια από τις δύο είναι παίδες? * compressed.gif * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip * 2020-11-29 17:12 * 2.3G * * compressed.gif * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProMax_V12.0.2.0.QJXINXM_v12-10.zip * 2020-12-16 20:26 * 2.4G *
-
Το poco x3 παίρνει εβδομαδιαίες ή φόλα και αυτό?
-
Παίδες το παρελαβα πριν 6 ημέρες, αύριο ξεκλειδωνω(?) αλλά με τα μαντατα του @baxalo σκέφτομαι σοβαρά μεχρι το βράδυ να έχει μπει insomnia για δωσιμο. 2 πράγματα μας τράβηξαν και μας κράτησαν στην xiaomi :οι χαμηλές τιμές για τα χαρακτηριστικά των κινητών και το πείραγμα τους. Τώρα αν είναι να περιμένουμε 6μηνο να βγει η επόμενη stable καλά κρασιά....
-
την καλησπέρα μου.Χρόνια πολλά με υγεία. dev δεν έχει βγει για το RN9 PRO?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα'Εβαλα λογαριασμό που έχει να ξεκλειδώσει κανά χρόνο και πήγαμε στις 168 ώρες !!! perfect
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΜέσα στο μήνα 100% οχι
-
ΜήνυμαΝαι καμία 20αρια. Τελευταίο ένα poco f2 πριν κάνα διμηνο
-
ΜήνυμαΣε RN9 Pro έβγαλε για ξεκλείδωμα 504 ώρες (21 ημέρες), αν είναι δυνατόν. Και μια ερώτηση !!! Την εφαρμογή για το mail της μαμάς xiaomi υπάρχει κάποιος τρόπος να την βάλουμε χειροκίνητα? γιατί το gmail δεν μου αρέσει καθόλου!!