Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 935.
-
48851675687_7931cc8d66_c.jpg
-
48851121138_368f0b1124_c.jpg
-
48851113953_351cc7df64_c.jpg
-
Εδώ και 3 ημέρες από το Mi 9 6/128 πήγα στο Mi9T pro 6/128 και επειδή ακούω πολλούς να ρωτάνε πιο από τα δύο να πάρω αν αξίζει η μετάβαση , είπα να γράψω δυο λογακια.Καταρχην για την ποιότητα κατασκευής.Επειδη το Mi 9t pro η κανονική του ονομασία είναι Redmi K20 pro και άλλαξε στην Global έκδοση ως Xiaomi Mi9T pro πολλοί το υποτίμησαν ότι ως Redmi θα είναι υποδεέστερο.Λοιπον σας πληροφορω ότι το κινητό είναι πολύ premium σαν συσκευή και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το Mi8, Mi9.Σχετικα αμιγώς με …
-
Mi 9t pro ή mi9
akisjes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓιάννη και λοιπά παιδιά, όπως ξέρεις πήρα το Mi9T pro και έδωσα Mi9 .Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα η συσκευή σε καμιά περίπτωση δεν είναι redmi αλλά ισάξια του Mi9 , σίγουρα η μετάβαση δεν αξίζει αφού μιλάμε για ισάξιες συσκευές αλλά εάν επερνε ένας αυτή την στιγμή θα του έλεγα για Mi9t pro . Αναλυτικά στο tread του Mi9t pro
-
Τελικά βρήκα στον xtreme .Πας στα configs στο Mi 9T και έχει confin k20 pro stable .Θα κάνω δοκιμές και μόλις έχω αποτελέσματα θα σας πω εκτυπώσεις
-
Ίδιες;;;;Δεν νομίζω
-
Εκεί κοιτάω .για το απλό Mi9T έχει μόνο , εγώ για το Mi9T pro είπα ότι δεν βρήκα
-
Παντως παιδιά δεν ξέρω εάν κάνω λάθος ή απλά δεν το βρίσκω αλλά για ,pro δεν βρήκα gcam.Για K20 ναι για Mi9T επισης για pro όμως όχι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Την τελευταία official global stable έχει. MIUI ROM for Mi 9/SE/T - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ότι κυκλοφορεί στην Ευρώπη έχει την ΕΕΑ ρομ.Την έβαλες μόνο σου ή έτσι ήρθε το κινητό???
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι όντως ποια έχεις ,πετά ένα screenshot γιατί κινεζορομ μου μυρίζει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Costasc4vts1971: “Παράθεση από akisjes: “Καλημέρα.Δεν καταλαβαίνω τι λες ρε φίλε.Δηλαδη το κουτί γράφει Mi9t και μέσα είναι K20????? ” Όχι και ναι... Για κάποιο λόγο που προφανώς μόνο οι ίδιοι ξέρουν το ίδιο τηλέφωνο έχει ένα όνομα στην Κίνα και άλλο όνομα για τον υπόλοιπο κόσμο... Σε όσα αγοράζονται φυσιολογικά στη έκδοση για όλο τον κόσμο, το κουτί γράφει Mi... Το τηλέφωνο γράφει επάνω του Mi και μέσα στο μενού πάλι Mi9t η Mi9t pro γράφει... Όποιος βιάστηκε η για τους δικούς του λ…