Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.
-
καλημέρα εχω μέρες που βλέπω προσφορές στην συγκεκριμένη συσκευή και ιδικά τώρα τις τελευταίες μέρες σε διάφορα κινέζικα μαγαζιά(banggod κλπ) σε πάρα πολυ δελεαστική τιμή. είναι ενα βηματάκι πριν το κλικ αλλά με αγχώνει το γεγονός της κινέζικης έκδοσης.(προδιαγραφές και rom) να προχωρήσω στην αγορά το ή θα μου μείνει στο χέρι ? μπορουμε να βάλομε ελληνικά ? τι πρέπει να προσέξω? edit επίσης καταστήματα εδω Ελλάδα ισχυρίζονται οτι έχουν με ευρωπαϊκή ρομ και χωρίς κανένα πρόβλημα με αναβαθμίσεις..…
-
Ναι δεν το αποκλείω και εγώ.. Έχω συναντήσει μέχρι στιγμής αλλά δύο θεματακια. Ένα με το Bluetooth που δεν μπορεί να "δει" σε μια συσκευή (gimbal fy g5) και μια με την πρόσβαση USB και την εφαρμογή της gji για να πετάξω το drone μου... Εντάξει μωρέ.. Κατά τα άλλα καλά... Τι να περάσω για να δουλεύουν όλα ρολογακι;;;;
-
Έχω ένα mi max 2 (όχι ροοτ) και σύνδεση cosmote. Θέλω να δώσω ίντερνετ σε ένα Xiaomi note 4 μέσω προσωπικού Hotspot. Συνδέομαι κανονικά με το note 4 αλλά η ταχύτητα του ίντερνετ είναι πολύ αργή που δεν μπορεί να ανοίξει καν μια σελίδα. Στο mi max 2 πάει σφαίρα το ίντερνετ. Καμια βοήθεια; για πιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό;;
-
Περί drones
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Παράθεση από kostaskex: “ ” Sorry δεν είχα ιδέα ότι δεν έχει πλαστικές έλικες, τότε ναι μπορεί άνετα να προκαλέσει τραυματισμό Γιατί είναι εύκολο να το χάσεις? Δεν εννοείς φαντάζομαι να το ρίξεις κάπου αλλά να βγει εκτός εμβέλειας έτσι? Αν ναι δεν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τι θα κάνει δηλαδή να επιστρέψει στο μέρος που απογειώθηκε ή να μείνει ακίνητο (hover) ή να προσγειωθεί? Το να χάσεις την οπτική επαφή και να το ρίξεις κάπου είναι άλλο θέμα. μια δυνατή ριπή αέρα εκ…
-
Περί drones
ΜήνυμαΠαράθεση από Vasilis Kissas: “@kostaskex θα ήθελα πληροφορίες για την κάμερα του mi drone 4k. Στις πρώτες πτήσεις μου, ήταν λίγο στραβή ως προς τον ορίζοντα, η εικόνα . Περισσότερο από το αποδεκτό. ” με το update 2030 υποτίθεται διορθώνετε το πρόβλημα.την πέρασες?εαν δεν διορθώνετε το πρόβλημα κανε την μέθοδο με το βιβλίο youtube.com/watch?v=eQrWTzOTvHU&t=13s Παράθεση από Vasilis Kissas: “mi drone. Θέλω να κάνω πρόταση γάμου με το drone στο μπαλκόνι της αγαπημένης μου. Να το πλησιάσω στα 2 μέτρα…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαεχω ενα νότε 3 και ενα νοτε 4 για να περάσουμε ελληνική ρομ??ο γιατρός θα είναι την Κυριακή???
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚυριακή θα πιούμε καφεδάκι τελικά;
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμασήμερα έπρεπε να το κανονίσουμε για βόλο...είχε και ωραία μέρα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ ” θέλω τα μηνύματα μου πίσω!!!!Δεν έγραφα εγώ μια ώρα για να το σβήσεις κύριε διαχειριστή!! Δεκτό και σεβαστό εννοείτε.και πάλι καλά που έλαβε τέλος Ερώτηση 1. έχει λογαριασμό το site στο YouTube ή κάπου αλλού για να στείλω το βίντεο σε κάποιον διαχειριστή για να το ανεβάσει?
-
και εγω γαμώτο με το βίντεο και τις φώτο δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω κάποια πραγματάκια που ήθελα...άντε στην επόμενη συναντηση θα έχουμε και MI DRONE!!!!(λέμε τώρα...ακόμη κολλημένο στο τελωνείο το μανάρι μου....)μέχρι τότε θα έχουμε τον κατάσκοπο MAVIC του @asot !!! γεια σου Γκαλη!!!!σε περιμένουμε να μας ξανά έρθεις!!!!
-
μια και βλέπω οτι πυροδότησα φωτοβολίδα...καλό είναι αυτό βέβαια κάποιες φορές..για να γνωριζόμαστε καλύτερα... Παράθεση από Lenothos: “Ενω εσύ @kostaskex και οι υπόλοιποι της ομαδουλας οι 7 αμήχανοι και η αμήχανη συστήθηκατε...είχα αποφασίσει να μην γράψω αλλά είστε προκλητικοί και θα τα ακούσετε.... ” οι 7 ''αμήχανοι'' και η ''αμήχανη'' είναι και γαμώ τα παιδιά φίλε μου και απο οσο διάβαζα τα μηνύματα σου δεν τους φτάνεις ούτε στο μικρο τους δαχτυλάκι...οι άνθρωποι τρέχανε πάνω κάτω και μιλούσ…
-
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το βίντεο και τις φώτο. αν δεν ήταν ο Χρηστάρας όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί... το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στο @derveni που έτρεξε πραγματικά για να γίνει αυτό το event εννοείτε οτι το ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν και οι @thanos485 @zaf_4 @gpapaioa και @Johnkas το μόνο που με στεναχώρησε και θα το εκφράσω ανοιχτά γιατί έτσι είμαι σαν χαρακτήρας και δεν έχω μάθει να τα λέω ούτε πίσω απο την πλάτη αλλά ούτε να τα κρατάω και μέσα μου, είναι οτι ξενέρωσ…