Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.
-
Brick ? [SOLVED]
Μήνυμαπάρε το τηλέφωνο σου πίσω, φτιάξε καφεδάκι και ξεκινά το διάβασμα.έτσι έκανα και εγώ. όπου κολλάς ρωτάς.
-
με το sygic? πάει να κάνει εγκατάσταση και κολλάει =============== Δεκ 11th 2016, 2:42pm =============== αρχίζω και διαπιστώνω προβληματάκια με την 6.9.29 και λέω να κάνω την αναβάθμιση στην beta1_6.12.8 πρώτον και βασικό είναι τα ακουστικά ακόμη και με τα ακουστικά piston της xiaomi μόλις τα βγάλω απο τη συσκευή εχει ακόμη το σύμβολο πάνω δεξιά και και δεν ακούγετε ο συνομιλητής παρά μόνο με ανοιχτή ακρόαση δεύτερον οτι widget και να βάλω απο εξτρά εφαρμογή δεν υπάρχει ανταποκρίνεται (google se…
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυματα είπαμε αυτά ειναι τόσο μεγάλη η υποστήριξη που υπάρχει που το ποσό είναι αστείο όλοι θα έπρεπε να ειναι vip μέλοι και αύριο καφέ...μη ξεχαστείς...
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμα -
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαενα μεγαλο ευχαριστώ ρε παιδιά ολα καλα !!! ενα μεγαλο ευχαριστώ @iAmLiakos @geoanto555 στον @derveni θα το πω απο κοντα κερνώντας τον και ενα καφεδακι υ.γ. ευτυχώς δεν εμφανίστηκε αυτος ο σατανάς ο @demakhs και πήγαν ολα μια χαρά
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαπόση ωρα φέρνει κύκλους το Miui Pro?????? εχει κανενα 5λεπτο και παραπανω.... 100με τα μεταφορικά @geoanto555 Πολυ ωρα φέρνει κύκλους και αγχονομαι....
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαναι μεταχειρισμενο ξεκινάω ...
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαεχει 2 ρομ DOWNLOAD STABLE V8.0.1.0 ( MIUI 8 ) RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2 DOWNLOAD STABLE V7.3.2.0 ( MIUI 7 ) RedmiNote2_Hermes_StableV7.3.2.0.zip | by gkalen for Redmi Note πια να περάσω @geoanto555 ???
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαγια να είμαι σιγορος στο τι κάνω... το redmi note 2 ειναι μόνο Hermes?? κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με πεταξε στο recovery και τα τικαρα ολα εκτός απο την sd κάρτα. το τηλέφωνο φορούσε MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.3.17 Developer πατώντας vol+ και power μπαίνει στο revovery 3.0.0-0 και εχω επιλογες Install-wipe-backup-restore-mout Κλπ κατεβάζω ρομ την περνάω στην κάρτα 1) wipe-->format data (προσοχή, κουμπάκι με format, όχι wipe data) 2) back 3) wipe-->advanced-->wipe cache, da…
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμαετσι οπως είναι? στειλε μου ενα λινκ τη ρομ γιατι εχω χαθει σε 30 παράθυρα ανοιχτα σε παρακαλώ
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμακαλημερα παιδια.παρέλαβα ενα redmi note 2 με περασμένη MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.3.17 Developer .εκανα επαναφορά συσκευής αλλα παω να βαλω το mail μου στο Playstore και εχει το Mail ακομη του προηγούμενου ιδιοτητη.μπηκα recovery και τα διέγραψαν ολα ο μπαμιας... τωρα το τηλεφωνο ανοιγει και μενει στο ΜΙ... ΤΙ ΚΑΝΩ??? στο recovery μπαίνει
-
ενα σχετικό-άσχετο προβληματάκι μου....(λεω σχετικό άσχετο γιατί δεν ξέρω αν σχετίζεται με τη ρομ η οχι) ενω εχω ανοιχτό fb και μπαίνω στο προφίλ φίλου/φίλης πατάω ''μήνυμα'' και δεν ανοιγει το messenger για να μπορέσω να στείλω μήνυμα. πρέπει να ανοίγω το messenger να κάνω αναζήτηση το άτομο που θέλω και μετά να στείλω. γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορώ να το αλλάξω αυτό δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις του fb και messenger... @demakhs πρόσεξε τι θα πεις....:P επίσης δεν μπορώ να τρέξω καμ…