Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.

• θα το πάω σταθερά για να στρώσει... έγραψα ρε αφεντικό πρώτο πρώτο... ''αν και νωρίς'' Αποσύνδεσα από την φόρτιση 5:40 το πρωί… 7:25 χωρίς καθόλου χρήση και είναι στο 93% η μπαταρία... Όλα είναι σε αδράνεια με το greenify από χτες Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σε τρολάρω @demakhs ??? Ας μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορω να διορθωσω το θέμα που εχω με τις επαφές και τις παύλες ανάμεσα από τα νούμερα των αριθμών. Έαν αλλάζει βέβαια…

• αν και νωρίς θα εκφράσω καθαρά προσωπική γνώμη χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω καμία δουλειά κανενός και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. να ευχαριστήσω για άλλοι μια φορά όλους σας για τη βοήθεια που μου δώσατε. όταν παρέλαβα το τηλέφωνο, τα ελληνικά ήταν μισά και η μνήμη του κινητού με κάποια προγράμματα που έβαλα ήταν στα 2gb και με μέτρια χρήση 24ωρου έφτανα να έμενα με 70% μπαταρία. βάζοντας την κινέζικη ήμουν με κινέζικη γλώσσα στα 2,1 με 2gb μνήμη (με τα ιδια προγράμματα όπως και πριν) και σχεδ…

• Παράθεση από NasDriver: “Τα προσωπικά σου αρχεία και οι επαφές επιστρέφουν από το mi cloud, αν φυσικά είχες επιλέξει να συγχρονίζονται, στην ουσία μόνο τις εφαρμογές χάνεις. δεν μιλώ για προσωπικά αρχεία(επαφές κλπ)οτι είχα μέσα στη μνήμη τις συσκευής απο φακέλους, φωτογραφίες, μουσική δεν σβήστηκε τίποτα. Ένα παράδειγμα για τους αριθμούς ? Τα κενά στην ουσία είναι κενά "προβολής¨και όχι καταχώρησης...αν επιλέξεις μία επαφή για επεξεργασία θα δεις ότι οι αριθμοί δεν έχουν κενά μέσα... στις περισ…

• με την πολύτιμη βοήθεια όλων σας αλλα ιδιαίτερα το @demakhs κατάφερα και έβαλα την ελληνική ρομ. ΑΛΛΑ.... δεν εχει σβηστεί τίποτα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού.(αρχεία ,φωτογραφίες,φάκελοι...) έκανα κανονικά τα wipe οταν μπήκα σε recovery... για να τα σβήσω και να ξανά περάσω τη ρομ κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία? μπαίνω recovery κάνω τα wipe και περνάω ξανά τη ρομ? επίσης ειδα οτι δεν μου έβγαλε καθόλου επιλογή στην αρχή για su... edit ξαναέκανα τα wipe ξανα περασα τη ρομ και παλι ειναι…

• molis vrika treli efarmogi...exo pa8ei plaka...

• το εχω καταλάβει απο την αρχη οτι ειστε νεφελιφ και με τεσταρετε...σα δε ντρέπεστε...τι ήθελα και ξαναγύρσα στα φορουμ...καλά ημουν στα φαιςμπούκ και τα ινστιγράμι να ουμ...τεντιμποιδες χακερς...

• Παράθεση από mixaliscy: “Κινεζικα βρε. Δεν πήρες Samsung ” ολα το ιδιο μου κανουν...:P

• κατσε εχω ακομη... twrp και Ελληνική ρομ μετά...:) προς το παρών μαθαίνω κορεάτικα....

• ενα ευχαριστω σε ολους @chrdes @mixaliscy @soulg @koko @NasDriver @Nikos5150 @osalonikios @Xstos @geoanto555 @Bodai @demakhs

• Παράθεση από soulg: “Ηθικό δίδαγμα : μόλις πάρεις στα χέρια σου ένα Xiaomi πήγαινε πρώτα Οφθαλμίατρο για εξέταση αχρωματοψίας, περνα από σουπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας και μετά διάβασε ότι οδηγό βρεις μπροστά σου. Προσοχή μόνο στα περιστέρια. @kostaskex σε λίγο καιρό θα έχεις να τα λες αυτά και να γελάει κοσμος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ αλλά όπως έγραψα και πιο πριν δεν έβγαλε μπάρα με χρώματα την πρώτη φορά που σύνδεσα την συσκε…

• το αρχικό πρόβλημα με τις επαφές μου και το αστεράκι που ανέφερα στο πρώτο ποστ μου ξεπεράστηκε

• Παράθεση από demakhs: “Έλα τώρα, με απογοητεύεις.. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-Note-3-Hennessy/ Μην φοβάσαι, ασπρόμαυρες είναι, δεν έχουν χρώματα μέσα!! Unlock-->twrp--> Ελληνικη Τον οδηγό... τον οδηγό... Ακόλουθα τον οδηγο ” Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από kostaskex: “ενα λινκ με την ελληνική ρομ παρακαλώ??? και είναι και το μαρκετ είπες μέσα ε? και δεν έχει και κινέζικα??? ” Πάω σούπερ μάρκετ, θες τίποτα άλλο? ”

• ενα λινκ με την ελληνική ρομ παρακαλώ??? και είναι και το μαρκετ είπες μέσα ε? και δεν έχει και κινέζικα??? η ελληνική ρομ με τον ίδιο τρόπο???

• 78% αν κανω μπορώ να συνεχίσω με Unlock και ελληνικά ή εχω θέμα ?

• δεν έβγαζε μπάρα κάτω οταν σύνδεσα την πρώτη φορά...:P 6.5.19 μπορώ να βάλω? θα μπορώ να ξεκλειδώσω μετά και να βάλω ελληνική ρομ?

• έτοιμος...μου βγάζει update available 6.5.19 το κάνω ?θα μπορώ να ξεκλειδώσω μετα και να βάλω ελληνική?

• Παράθεση από demakhs: “Τα κατάφερες ρε θηρίο? Συγχαρητήρια!! Να κοιτάξεις κ την αχρωματοψία τώρα... ” κάτσε ακόμη τρέμει το χέρι μου και θα σε βρίσω μετά.... άνοιξα αλλα δείχνει οτι φορτώνει στην αρχική της xiaomi...android κάτω με τις βουλίτσες...πόση ώρα θέλει ρε παιδι μου....?

• ΤΕΛΟς ΑΠΟΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ???

• ΕΧΕΙ ΚΟΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΜΠΑΡΑ ΧΡΟΝΟΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ WIN UPDATE ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ... ΤΙ ΚΑΝΩ??? ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.... ΕΔΙΤ.... ΚΙΤΡΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΑΦΙΝΩ???ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.....