Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
αν βοηθαει καπου η πληροφορια: στο διαχειριση συσκευων, εκανα ενημερωση προγραμματοσ σ καποια απ τις συσκευες usb, που εμφανιζοταν ως QHSUB_καπως ετσι, κ μου εμφανισε επιτυχη εγκατασταση, συσκευη 9008, ζητωντας μου επανεκκινηση ο υπολογιστης. ξαναδοκιμαζω τωρα να παω απο fastboot σε edl μηπως το αναγνωρισει υπολογιστης μου σε καποια COM to αναγνωρισε!!! σε com4! προχωραω σε δοκιμη με flash tool, fastboot rom, clean_all, με αναβοσβηνων λαμπακι (edl mode) σωστΑ? βιαστηκα λιγο κ πατησα "keep user d…
-
Παράθεση από makis1024: “Άρα οι λύσεις είναι δύο , ή με deep flash καλώδιο ή με Testpoint unbrick για να το βάλεις σε edl mode 9008. Τα σημεία γεφυρόματος στο Kate είναι αυτά που φαίνονται στην εικόνα, για να μπει edl. Στον χαρακτηριστικό ήχο βλέπεις εάν αναβοσβήνει το led και εάν αναβοσβήνει τσεκάρεις στον device manager του υπολογιστή εάν το βλέπει στις com θύρες σαν 9008 , εάν το βλέπει συνεχίζεις σε mi flash με fastboot rom σε edl mode.9bc26f5a8e36924d01081be7d20220da.jpg ” δεν το βλεπει ο υ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. @Pentozalis σε ποιά περιοχή είσαι; ” Καλημέρα. Στο Παγκρατι, αλλα μπορω να ερθω οπου θα βόλευε, αρκει να μην περιλαμβανει δακτύλιο (ισχυει σημερα κανονικα, σωστά) ? (παντως κοιτοντας το βιντεακι αυτο youtube.com/watch?v=TAA4ZlTtSX0 βλεπω οτι το προβλημα ειναι πως ο υπολογιστης μου δεν το βλεπει σε καποια COM το κινητο , ενω καταφερνω από fastboot κατασταση οπου το εχω, τρεχωντας ως διαχεισριστης το edl.cmd να μ κανει "waiting for device" kai συνδεοντας …
-
Παράθεση από geoanto555: “Τρέχεις τρέχεις αλλά δεν πας πουθενά. Αν έχεις kate η πιο σωστη κινηση ειναι αυτη που σου είπαμε Αν δεν το έχεις δώστο σε κάποιον που μπορεί να το κάνει. Γενικα είναι εύκολο οπότε αν δεν βιάζεσαι και δεν κανεις ότι σου έρχεται θα βρεις την άκρη. Στην τελικη πάνε το εκει που σου πέρασαν την ρομ και πες τους τι μ@λ@κια έκαναν και να το επαναφερουν. ” αυτη τη στιγμη, το εχω παλι διπλα μου με αναβοσβηνων λαμπακι κοκκινο. αλλα στην διαχειριση συσκευων δε το βλεπω καπου. εστω…
-
Παράθεση από geoanto555: “Για να αναβοσβήνει ειναι σε edl. Εκει στις θυρες com ειναι ή σαν άγνωση συσκευη .. ” και πως μπορω να συνεχισω διαδικασια? καταληγοντας στο συμπερασμα οτιfastboot δε μπορω να κανω κατι λογω κλειδωμενου bootloader, δοκιμασα recovery tab sto miflashpro κ μου εμφανισε popup to SPflashtool, με το οποιο προγραμματακι στο παρελθον εχω σωσει μερικες συσκευες android. lete na εχω ελπιδα καπως εδω? scatter καταλληλο αρχειο μπορει να βρω στην recovery rom ? και προτου πατησω star…
-
Παράθεση από geoanto555: “dropbox.com/s/53hhacxvplgn2kc/fastboot%20edl.zip?dl=0 σε fastboot mode τρέχεις το edl.cmd ως διαχειριστής και βλέπεις αν γυρίζει. ” κανοντας αυτη την ενεργεια,απλα απενεργοποιηθηκε το κινητο. παιδια, αρχιζω ν απογοητευομαι, γιατι το κουτακι δε βλεπω να το βρισκω κ αναρωτιεμαι αν τα ιμει επανερχονται...
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τότε αν έβαλες τους drivers που σου είπα θα έχεις έναν φάκελο στο C που λέγεται fastboot_edl. Βάλε πάλι το κινητό στο λαγουδάκι και τρέξε το αρχείο edl.cmd. Θα σε γυρίσει σε edl και θα πρέπει να στο αναγνωρίσει ως 9008 στη Διαχείριση Συσκευών. Θα αναβοσβήνει μόνο ένα κόκκινο λαμπάκι. ” στην διαχειριση συσκευων δεν το βλεπω, το κοκκινο λαμπακι μονο αναβοσβηνει.