Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Καλημέρα, εγκατέστησα την MIUI 12.0.2, και μου εγκατέστησε ξανα το ημερολόγιο (com.xiaomi.calendar). Μπορείς να το δείς λίγο; Σ'ευχαριστὠ..
-
Τελικά έσβησα και το google one και το google assistant και όλα πάνε μία χαρά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα στη χρήση μέχρι τώρα τουλάχιστον..
-
Περίεργο, τον chrome τον ξηλώνω άμεσα σε ότι τηλέφωνο έχω πάρει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και θα σας πω πώς πήγε.. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!
-
Μήπως ο φίλος που ζήτησε να το προσθέσεις το δοκίμασε;
-
Καλημέρα! Βγάζοντας το Google One, επηρεάζει σε κάτι; Για παράδειγμα, αν βγάλεις το My Files (explorer) βγάζει προβλήματα στην επιλογή save as και την επιλογή φακέλων για αποστολή με viber και WhatsApp. Το κοίταξε κανείς; Θα ήθελα να το ξηλωσω, αλλά δεν θέλω να κάνω επανεγκαταστασεις..
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από firedrake: “Καλημέρα με το android auto γίνεται τίποτε; Το κατέβασα δεν λειτουργεί στο δικό μου αυτοκίνητο και το εγκατέστησε σαν εφαρμογή συστήματος οπότε δεν μπορώ να το σβήσω.. Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις; ” Προστέθηκε (Uninstall Google Apps => 20 Google Auto)Παράθεση από vanni: “Και το υπηρεσίες και σχόλια αν είναι εύκολο ” Υπάρχει ήδη (Uninstall Xiaomi MIUI Apps => 29 Mi Service) ” Σ'ευχαριστώ πολύ!
-
Καλημέρα με το android auto γίνεται τίποτε; Το κατέβασα δεν λειτουργεί στο δικό μου αυτοκίνητο και το εγκατέστησε σαν εφαρμογή συστήματος οπότε δεν μπορώ να το σβήσω.. Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις;
-
Παράθεση από iraclis: “ [list][*] [/list]Παράθεση από tasos17: “αλλαξες launcher να δεις μηπως την παλεψεις;; εμενα μου την σπαει ο launcher κυριως στο miui.... ” Δοκίμασα της microsoft απογοητεύτηκα και τον έστειλα. ” Εγώ με την τελευταία stable, και με Nova Launcher Prime (αγορασμενο) είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.. Δοκίμασε τον αν θέλεις..
-
Παράθεση από ekans: “Καλησπέρα παιδια! μολις το πηρα και εγω και περασα το firmware απο τον οδηγο εδω! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν γραφει σωστα την μερα.. ξερει κανεις την λυση? παραθετω εικονα! ” Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα στο κινητό και δες αν φτιάξει..
-
I have no sent message delivery notifications at all, no sound ,no "received" under the SMS message. Even if I open the specific message options, it shows sent but not received. Don't get me wrong, messages are going and coming normally, I just dont have the delivery notification. I also can not find any setting to turn them on or off. I have checked all permissions and everything looks ok. I lost the notifications after the last update to 10.2.2.0 PEJMIXM. Is there something I am missing, or ha…
-
Τα έχω απεγκαταστησει και τα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα.. Απλά να έχεις εγκατεστημένο κάτι που να κάνει την δουλειά του explorer και του ημερολογίου αντίστοιχα..
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από firedrake: “Καλησπέρα, εχω αφαιρέσει αρκετά..Καποια όμως επίμονα αρνούνται να αφαιρεθούν.. File Manager, Calendar (όχι το Google, το άλλο..), Lens, Security, Weather.. Μήπως θα ήθελες να τα δείς; ” Εφαρμογές συστήματος ΔΕΝ ΣΒΉΝΟΥΜΕ θα έχουμε πολλά προβλήματα...ίσως να γίνει και brikiγια ελληνικό καφέ.... ” Ποιά εννοείς εφαρμογή συστήματος; Πάντως τον file manager τον είχα ξηλώσει απο το markw που είχα πρίν, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Όπως και να έχει…
-
Καλησπέρα, εχω αφαιρέσει αρκετά..Καποια όμως επίμονα αρνούνται να αφαιρεθούν.. File Manager, Calendar (όχι το Google, το άλλο..), Lens, Security, Weather.. Μήπως θα ήθελες να τα δείς;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από firedrake: “Δίκιο είχες! Τί χαζομάρα Θεέ μου! Δέν θα ήταν πιό λογικό να πηγαίνει ανάλογα με το region του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ πάντως , ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό! ” Παλιά ήταν μόνιμα σε MM/DD (MM.DD για την ακρίβεια) και το πειράζαμε εμείς να αλλάξει οπότε δεν είναι καθόλου χαζομάρα Τώρα το έκαναν έτσι μετά από παράπονα.Σίγουρα θα το κάνουν να αλλάζει και το DD/MM EEE σε EEE DD/MM κάποια στιγμή ” Καλημέρα, το χαζομάρα ήταν για μένα που δεν το σκέφ…
-
Δίκιο είχες! Τί χαζομάρα Θεέ μου! Δέν θα ήταν πιό λογικό να πηγαίνει ανάλογα με το region του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ πάντως , ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό!
-
Καλησπέρα σε όλους.. Τα έχω περάσει όλα, βλέπω τα πάντα σωστά και τον καιρό και τους ελληνικούς χαρακτήρες παντού, εκτός απο την ημερομηνία.. 'Οπως βλέπετε στην φωτογραφία, δείχνει 12/17, αντί 17/12 .. Είμαι με το τελευταίο ελληνικό mifit.. Τι φταίει, εχει κανείς ιδέα; Τα φώτα σας, παρακαλώ..
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από firedrake: “Καλημέρα, κι εγώ με την 9.5.3.0 είμαι εδώ και μήνες! Είναι άπαιχτη απο όλες τις απόψεις! ” να σου πω..στην τοποθεσία..εκει που διαλεγεις απο 3 επιλογές..η μονο gps η μόνο wifi κλπ..δουλεύει;στην 8.5.1.0 βρίσκω μονο αυτο το bug..δουλεύει μόνο με την επιλογή του gps.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα, εμένα μου δουλεύει και στις τρείς επιλογές.. Δοκίμασε κάτι.. Άνοιξε το Google Maps με επιλεγμένο το Gps.. Αφού βρεί…