Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
σε mi9t pro δεν μπουταρει και βγάζει αυτο
-
Παράθεση από lio14: “Παράθεση από EGW4321: “καλημερα.πρεπει να αλλαξεις το καναλι που εκπεμπει το wifi πανω απο το 7 καναλι δεν το βλεπει το mi box. ” Ο.κ. όμως και πριν που έπαιζε πάλι στο ίδιο κανάλι ήταν, δεν το πείραξα το κανάλι του wi-fi. Έτσι ξαφνικά θα έχανε το σήμα; ” Αυτο εκανε και σε εμενα.αν το wifi ειναι σε καναλι απο το επτα και πανω μια συνδεεται και την επομενη φορα που θα θα πας να ξαναδεις δεν θα το βρισκει.
-
καλημερα.πρεπει να αλλαξεις το καναλι που εκπεμπει το wifi πανω απο το 7 καναλι δεν το βλεπει το mi box.
-
Παράθεση από giannisatsi: “Την έχει περασει κάποιος σε mi 9t Pro να πει εντυπώσεις; ” την εχω περασει εγω καλη ειναι την περασα με format data προς το παρων δεν βρηκα κατι που να μην λειτουργει.μονο η καταναλωση της μπαταριας ειναι μεγαλη.τουλαχιστον στην συσκευη μου.
-
Το magisk 21.2 λαγκαρει το κινητο κινητο τουλαχιστον σε mi9t pro κατα την πλοηγηση κολαει λιγακι.
-
ευχαριστω πολυ.
-
καλημερα σαςτην ασπρη μπαραπου βγαζει στην αρχικη οθονη πωςτην βγαζουμε ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τιποτα.
-
ευχαριστω πολυ.
-
καλησπερα σε ολους περαστηκε σε mi9t pro με format data απο την αρχη πριν λιγο.θα ηθελα να ρωτησω το magisk που το βρισκω για να το φλασαρω γιατι δεν υπαρχει μεσα στην rom
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια και ελπιζοντας για ενα καλυτερο ετος.χρονια πολλα και στους εορταζοντες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
-
-
-
Καλησπερα και εμενα στο 7 καναλι παλι δεν το βλεπει και στα αλλα καναλια υπαρχουν αρκετα wifi γειτονων και θα πεσει η αποδοση του αν το αλλαξω.δες μηπως το εχεις διπλα στο router ακριβως και λογω δυνατης εμβελειας δεν μπαινει.ειχε αναφερθει καπου και αυτο.
-
τελικα βρηκα τι φταιει.το adaway κοβει τα θεματα..να κανω μια ερωτηση την εφαρμογη θεματα δεν μπορουμε να εχουμε απο την global εκδοση γιαρι τα κινεζικα θεματα δεν ειναι και οτι καλυτερο.