Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλησπερα σε ολους. Εδω και αρκτετες roms δεν ξερω αν φταιει το magisk η η εκδοση του magisk ενω οταν φλασαρω την rom τα θεματα παιζουν μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει.απλα δεν το εχω παρατηρησει ακομα αν γινετε μετα το φλασαρισμα του magisk.εχει καποιος το ιδιο θεμα;;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω απλα εχω πολυ καιρο να το ελενξω και με μπερδευαν οι ημερομηνιες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμακαλημερα σας. @geoanto555 το τελευταιο twrp για το mi9t pro ειναι το 3.4.0;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στον ξεχασμενο λαο της τρουπας και ολους τους υπολοιπους.
-
Δεν παιρνει το δικο μου router αλλαγη dns.θα το κοιταξω και θα σου πω.ευχαριστω παντως.
-
Το miboxs το δικο μου τσ παιρνει τα dns αλλα αν δεις στις πληροφοριες συστηματος στο kodi βγαζει πρωτευον dns τον ipv6 και δευτερο τον dns που εχω βαλει.αυτο το κανει σε εμενα και δεν τους εχω βαλει καρφωτα αλλα με pihole με τον dhcp του ενεργοποιημενο.κοβει τιε διαφημισεις και τα λοιπα αλλα εχει διαρροη στους dns.
-
οταν το τσεκαρεις σου βγαζει κανονικα τους dns που εβαλες;;; καλημερα.
-
καλησπερα στην παρεα.μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.ανεχετε αλλαξει τους dns στο box και αν εχετε δοκιμασει αν εχει leak απο το dnsleaktest.προσπαθω να αλλαξω τους dns οχι σε google και δεν παιζει.τους παιρνει αλλα οταν τους τεσταρω μου μεσω του site μου βγαζει του παροχου μου.ειδα μετα απο ψαξιμο οτι αυτο γινετε γιατι παιρνει πρωτα σαν dns ipv6 και μετα αυτους που του βαζω.δεν βρηκα λυση αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει αν δεν του κανει κοπος.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σε ολους.
-
σε mi9t pro μπηκε ανετα και παιζουν και τα θεματα που στις προηγουμενες ειχα θεμα.
-
ναι τα εχω δοκιμασει ολα ισως χρειαζεται fr αλλα τωρα λογω περιορισμενου χρονου δεν θα κανω.
-
Παράθεση από giannisatsi: “@EGW4321 Με την τελευταία rom, οπότε όταν λέω ότι εμένα λειτουργει και δεν εχω θέμα πάει να πει οτι το έχω τσεκάρει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68282/ ” δεν ειπα οτι δεν το τσεκαρες απλα δειχνω οτι στο δικο μου δεν παιζει εδω και δυο rom.
-
μονο.τα fonts παιζουν και οι ηχοι τιποτα αλλο δεν φορτωνει.
-
Παράθεση από giannisatsi: “Σε mi 9t Pro όλα καλά και μου φαίνεται εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αν και είναι νωρίς ακόμα, το πρόβλημα με τα θέματα που αναφέρθηκε ποιο πάνω, σε εμένα λειτουργούν κανονικά ”
-
καλησπερα σε mi9t pro δεν λειτουργουν τα θεματα σε αυτην την rom και την προηγουμενη.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆντε να γράψω και δυο σειρές παραπάνω εδώ.μήπως έχει κανείς dolby atmos στο κινητό του;;;έχω το mi9t pro έχω ρωτήσει στο νήμα με τις rom στο νήμα με το mi9t pro και δεν παίρνω απάντηση και δεν ξέρω τον λόγο.αν υπάρχει οδηγός κάπου.Έχω την xtrv beta την προτελευταία.απέχω καιρό από το σπορ δεν τρολάρω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας κύριοι και κυρίες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.