Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από EGW4321: “οταν φλασαρες το super su εμψανιστηκε στο μενου; γιατι εμενα δεν εμφανιζοταν. ” Καινούργιο εικονίδιο δεν έχω, αλλά είμαι δοκιμασμένα root ” ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ήθελε fr για να συνέλθει το έστησαν από την αρχή.
-
Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “.φλασαρε αυτό..φλασαρε εκείνο....φτιάξτε 2 Ρομ ρε παιδιά... ” Όλο αυτό για το θέμα του root?Δεν είναι λογικό.. Όποιος θέλει να το φλασάρει το κάνει.. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε αυτούς που δεν το θέλουν να κάνουν όλη την διαδικασία κατάργησης.. ” Επίσης μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε 2 Ρομ εφόσον την απάντηση την έχεις εύκολη...και να μην τυραννατε εμάς που θέλουμε ροοτ...τι κάνουμε...διακρίσεις; Στάλθηκε από το…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Είπαμε δεν έχει ροοτ .. Μετά την εγκατάσταση , γυρνάς πίσω φλασαρεις το ζιπ με το ροοτ που θες και είσαι οκ... ” Δεν το είχα προσέξει. Φλάσαρα το supersu και είμαι οκ! ” οταν φλασαρες το super su εμψανιστηκε στο μενου; γιατι εμενα δεν εμφανιζοταν.
-
Παράθεση από manol80: “@EGW4321 Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το πληκτρολόγιο σου.. η απλά νυστάζεις?? ” η αυτοματη διορθωση τα εχει κανει ολα ισωμα αλλα μολις ξυπνησα κιολας. ο συνδιασμος μαλλον που σκοτωνει.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα στα αλανια και στους λοιπους. καλες βολτες να ευχηθω σε οσους βολταρουν το τριημεριο και οσοι τον πιασουν να τον κραταν καλα.
-
καλημερα στην παρεα. αυτο που ηθρλα να πω απο χθες βραδυ στις 01:00 μεχδι ρωρα με κλειστα δεδομενα το τηλεφωνο 0% απωλεια μπαταριας μεχρι τωρα. τωρα ρο προβλημα που δομιουργηθηκε. με το super su το φλασαρα 2 φορες οπως μου ειπε ο @miui art δεν εγεινε κατι. μολις εκανα εγκατασταση απο το play store το super su εμφανιστηκε. το εκανα απεγκατασταση και φλασαρα παλι το super su και τοτε ολα ενταξει. δεν ξερω γιατι αυτο προβλημα. αυτο προς το παρων.
-
ενα ευχαριστω για την rom στην ομαδα ειναι λιγο. οκ ειναι ολα με την rom τα υπολοιπα στην συνεχεια.
-
οκ ευχαριστω το φλασαρω και επανερχομαι =============== Απρ 29th 2017, 12:38am =============== τιποτα τα ιδια. παλι δεν εμφανιζεται =============== Απρ 29th 2017, 12:43am =============== η μονη λυση για να εμφανισρει ειναι να το βαλεις απο play store. δεν ξερω γιατι αλλος με το natrium εχει το ιδιο προβλημα; =============== Απρ 29th 2017, 12:53am =============== καμια αλλη λυση υπαρχει ζτο θεμα αυτο;
-
καλησπερα σε mi5s plus μπηκε η rom φλασαρα το super su αλλα δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του. καμια λυση;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Βλέπω εσάς που πλένετε πιάτα με ζεστό νερό και λέω πόσο τυχερός είμαι που μου πήρε η πρώην πλυντήριο πιάτων.... ” και γλυτωσες και σου αφησε και το πλυντηριο;;;;; εχεις πιασει το τζοκερ μην το πεις ουτε του παππα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαενταξει αυτα τα κανουν τα παιδακια. που ξερειςαν θα ειναι η γυναικα μου και οχι μια τυχαια. η αληθεια ειναι αυτη που την διαπιστωνεις παντα με τα ιδια σου τα ματια. οποτε αστα αυτα που λες με δηλωσεις και κουραφεξαλα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαμελος δεν ειμαι μισθοφορε αν θες σε προσκαλω να το διαπιστωσεις και μετα να δουμε και σας τους υπολοιπους. γιατι σου ειπα ξερω πολλα σκυλια που γαβγιζουν μονο και δεν δαγκωνουν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Μιλάνε και τα σκουλήκια...............που πάει ο κόσμος μας. ” τα σκουληκια λερωνουν μικρο πιγκου. αν το γνωριζεις. λεω εγω τωρα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλα καλα πιγκουινακια μην το παιζεται και πολυ βαριοι και ασηκωτοι μην σκασει καμια γυναικα σας απο καμια ακρη και πεσει τσοκαρο οχι παντοφλα και αμα τελειωσετε με το σιδερο πειτε γιατι υπαρχει και εδω πραμα. οχι υιποτα αλλο ερχεται και τριημερο και βλεπω και φασινα στο τελος μικρα πιγκου.
-
Magic WormHole
Μήνυμασκουληκια και μη θα κανω ερωτηση ποιος ειναι ο αντικαταστατης του kenzo οεοοοο;;;;;;; το εγραψα και στο thread του kenzo αλλα μην πω τι απαντησεις πηρα. βαση χαρακτηριστικων ετσι οχι να παμε σε χειροτερο.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα στον λαο.
-
Magic WormHole
Μήνυμαμεγιες μεγιες και με knox κλειδωμενο οτι πρεπει ειναι να σκασεις 900 euro και μετα απο δυο ωρες να μη εχεις εγγυηση. τρεξτε μην χαθει η ευκαιρια.