Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Θέλω την official global stable rom. Για να έχω τις εφαρμογές της google εγκατεστημένες και ελληνική γραφή.
-
Πήρα απάντηση και έκανα το unlock με το Official MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip! Έκανε reboot στη συνέχεια. Μετά κατεβάζω την Developer ROM της Κίνας; Όπως στο Οδηγίες για το ξεκλείδωμα του Bootloader;
-
Αν ακολουθήσω τα βήματα του Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τελειώνω εκεί με την νέα ROM, ή χρειάζεται κι άλλα πράγματα; Κι αν κάνω αίτηση για να το ξεκλειδώσω μετά ποια βήματα ακολουθώ;
-
Είναι κλειδωμένος. Τώρα πρέπει να τον ξεκλειδώσω;
-
Ωραία! Εγώ θέλω να αλλάξω σε global stable για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Υπάρχει κάπου η διαδικασία και τα αρχεία που χρειάζομαι; Μπορώ να το κάνω μόνος μου;
-
Και τώρα τι μπορώ να κάνω; Δε με ενοχλεί που είναι στα αγγλικά το μενού αλλά θέλω να γράφω ελληνικά και να έχω τις εφαρμογές μου!
-
Είχα το μενού στα αγγλικά αλλά μπορούσα να γράψω με ελληνικό πληκτρολόγιο όπου ήθελα. Τώρα μόνο αγγλικά ή κινέζικα και όλες οι εντολές στα κινέζικα.
-
Καλημέρα σας! Ξύπνησα σήμερα κι είδα ότι έγινε αναβάθμιση της ROM γιατί είχα να το συνδέσω με το WIFI βδομάδες. Δε μου εμφανίζει καν το chrome και το Play Store, τα αγγλικά έχουν εξαφανιστεί από το πληκτρολόγιο και υπάρχουν παντού κινέζικα και γενικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Δεν ξέρω από τις λειτουργίες του κι έχω χαθεί μέσα στις ρυθμίσεις. Πριν δούλευαν όλα ρολόι και τώρα δεν μπορώ να βρω τίποτα! Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα είναι υπέροχο. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Να αλλάξω ROM; Σας ευχα…